Björket!

Heeeeey i´m in the band! would it be so hard for you to understand... lalalaa.. Himla skoj igår faktiskt! Hela helgen har varit såå mega skoj, med Linie och Stinie! Allt från hångel till att rita snoppar på övergångs ställe gubben har vi varit med om.. Hoppas fan att du känner dig fete dissad av mig! Det är nog nått fel på mig, jag älskar att dissa killar :S Aja, men detta fallet fick skylla sig själv! ;)
Men till saken, Björket var faktiskt bättre än vad jag trodde.. Så skönt att festa bland massa folk man inte känner.. Och sen va ju jag, lina, stina, sanne och emma lätt de hetaste på placet.. ;D Det enda negativa som hände igår var att en ful jävla brud trampa på min fot, MED KLACKAR!!!! Aoootch! blåmärke nu! :@

yougi med flingor

Helgen :)

I fredes blev de film med Lina och Stina, fan att jag somnade sen för stina och jag skulle på fest och de hade nog varit lite humor där! haha!  Men nu har vi bestämt oss för att inte vara trötta människor längre!
Åååh vad roligt jag hade igår, fast ändå inte.. Eller jo! De va de fan visst det! Var på björka loge, Han e såå fin tycker jag! hih!
Kvällens händelse måste göras om! :)
Åååh nu är det en låt på TV´n som får mig att tänka på min kära kusin! forever and ever, you stay in my heart! And I will love yoooou.. Fan vad vi sjöng den ofta för sjukt längesen! Måste ringa henne nu en dag!
Nu stormtrivs jag på praktiken..Fick maaaassa parfymprover av Marie! Sjukt schysst! & jag måste verkligen fixa ett jobb så jag kan köpa alla mina favoriter

Escadan är den absoluta favoriten just nu!

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och drömma vidare!
See ya in LA! Asså jag blir KÄR!

Updatering av allt!

Nu har praktiken kommit igång ordentligt.. Kul...Men dom får en att känna sig fett underlägsen.. mindre kul.. men ja. Annars funkar det bra!
Skolan känns kul.. Har nog aldrig haft så kul i skolan som jag har med Emelie min älskade lök kompis! Vi har hittat lammkötten ;) Och Vi är nog mega jobbiga, men de skiter vi i , så länge we enjoy the time så kan allt annat kvitta! Och nu hoppas jag bara på att vårt projektarbete går igenom, för fy fan va kul de kommer bli så fall!
Helgerna, hmm.. sjukt sköna.. jag har blivit så jävla lat så jag orkar aldrig göra något ansträngande..Längtar bara efter att åka här ifrån och hitta min love för den finns ej här omkring, alla har typ vatt med alla och det är inget för mig... USCH! Nä tänk sen efter studenten nån gång! Då hittar ni mig i L.A  ;)

Emelie och Jag! 
Emelie och jag i vår nerd skola!

RSS 2.0