I think Im Sick!

Ibland bara pallar man inte göra någonting. Känns som det är en sådan period just nu. Jag börjar fundera på om dom skar bort mina fest-nerver under operationen för jag bara pallar inte mer. Är jag ensam om sånna perioder eller är jag bara sjuk? Känns så skönt att bara ta det lugnt & umgås...som idag, hälsade på stina en swäng. Sen lekte jag med Rasmus efter det, [Tycker det är skit kul att vi umgås oftare nu! Han är nog den enda som verkligen vet allt om mig, typ som en bästa vän för mig] ja nu ska jag inte sega, iaf, Efter det blev det ett besök hos yoyo & mardy. Tillslut hamna jag i crack-house hos Jboo. Åååh snart fyller du 20 mitt lilla hjärta!!! 20 årskrisen går snart över tror jag ;) Vi har kommit på din pressent iaf, hoppas den blir bra! Jag tror nog de flesta gillar en sån sak :)
Snart är det dax för R oxå att bli twenty. Samma dag som Kicki "klick" kommer ner till oss! :) Kommer bli såå kul! Fast hur fan ska jag hinna med att gratta honom?? Inte tänkt ut det än.  Men det ska jag se till att lösa.
OH shit, kom på att det är Zääänders dag väääldigt snart oxå! Får inte glömmas bort!!! *<=o)
För er som inte förstår så är det något jag är bra på... Födelsedagar!

Jaha det här var ju skit kul.. haha! Jag säger NEJ... !!!
Nu är det dax! Sleep tight!

Pssst. Lina, min Klitoris-bil är kär i din Mummel-bil! <3 Tycker vi ska låta dom gifta sig!

Nya livet heter träning! 18/4

Blir så vansinnig, varje gång jag skriver ett nytt inlägg försvinner de förra jag skrev. & datumet på mina inlägg stämmer heller inte! Ska fan ta bort denna sidan och bara köra på bilddagboken, den är fan så möed bättre! Klöddar inte iaf.


Träningsvärk, träningsvärk, träningsvärk... Fy fan vad underbart! Jag och yoyo har börjat ta tag i våra liv nu! Motionerar så ofta som möjligt! & det känns verkligen att det ger resultat. Mer än vad man tror!
Som yoyo säger: NU E DE NOCK! haha! inte mer godis & skit. Allt ska bort!
Jag har lånat Happy Feet av Yoyo och Mardy idag det blir väl söndagsfilmen antar jag. Har faktiskt inte sett den. Jag borde verkligen börja se mer film. Fast bara 1 problem, jag kommer aldrig i håg vilka jag sett eller vad en film handlar om. haha! Som R mobbade mig för det.. Men jag ska faktiskt träna så inte nästa pojkvän oxå mobbar mig. :)

Oooh vad jag längtar tills jag får ta av mig denna "ljuvliga" bh... Ska jävlar i de shoppa loss direkt efter det! perfekt till studenten & alla festligheter! På tal om det, äntligen har mössorna kommit! Idag har Emelie och jag busat med de 2 sista som låg kvar i klassrummet! Så typiskt oss, varför måste vi vara så fruktansvärt omogna och överdrivna? haha! Aja, man går bara i skolan 1 gång i livet. Får ju passa på och busa medan man kan! =)
RSS 2.0