Hola!

Världens tröttaste människa är jag idag! Höll nästan på att somna när jag körde hem från Kickset! Tur jag prata med miss pegg på vägen hem (yoyo) = ) La la la! I morgon ska jag åka in till Skolan och ta mig en titt! Verkar vara riktigt bra.. känns som de lutar åt Make up institute!

I morgon börjar helgen! : ) kommer bli lyckad känns de som! Inte som förra haha! Inte för den va så mkt att klaga på men jag måste ha blivit nitad... ; )

P.s Stina och Lina! Vi måste ha en kvinno kväll snarast!
Ha de niceligt!

Long time no seen!

Längesen jag sa ngt oviktigt här. Har väl kanske inte hänt så mkt mer än jobb och umgänge!.
Var en sväng på Malmö festivalen med några härliga babes i lördags dvs Emma (ex class mate), & co! + Yoyo : ). Trevligt sällskap, men helt för mkt folk måste jag säga! Men AKTA! Du sitter på en nudel! ; ) haha!

Snart får de bli en tripp till L-köping känner jag! Saknar människorna!



Har en ny plan i mitt liv! : ) Jag ska nog utbilda mig till Make up artist  känns det som!

Helt otroligt!

Kan inte smälta allt denna kvinna berättat för mig. Saker som hon omöjligt kan veta som bara sitter helt klockrent! Mkt förvånad ändå! Helt sjukt! Hon nämnde såå många och jag fattar inte hur fan hon kan veta sakerna! Tänker inte gå in på något. MEN. . . Fan vilken dag! : ) Detta startade verkligen mitt liv på riktigt! TACK MONICA! Underbara kvinna! : )

BEACHEN<3

Hel dag på beachen idag igen med Jboo, Snooze, Jasmine, och Carolina! De kunde inte bli bättre för jag fick träffa Zander och Calle! : )


I morgon är det dax ; )

Lomma Beach!

WAO UNDERBART! äntligen lite beach väder! Pressat hela dagen på lomma beach! Jag & Jboo körde dit och mötte snooze, hennes mamms och carolina! Jävla Nice! & jag doppade till och med mig helt!=P

Beach i morgon igen! ; ) varning för 6 titts i vädret!



Världens sötaste igår!
Yoyo & jag hittade en mega liten katt som var gravid! Den hade nog inte fått mat på ett tag så vi mata den. Och Mardy han gilla oxå den så nu fick den bo hos dom tills någon säger dom blitt av med kiddy! : )

Gollarnas Dag!

Dagen började himla bra när jag kom in till Malmö. Fick syn på en riktig heting på kryckor! haha! + en vakt på mobilia! Kan ni tänka er? Två flugor i en smäll. Och kräsna jag lixom! Nä de kan inte stämma! =D

Sen gick det bara utför. . .

Asså why? Satt på bussen i Malmö och givetvis kom det folk med värsta scout packningen på ryggen och skulle tränga in sig på den minsta möjliga platsen på hela bussen. Sjukt drygt när man råkar va mitt i den smeten och får ca 3 ton över sig! Dom gjorde mig iaf på dåligt humör! Inte nog med de så satt där två tjejer i exakt lika dana kläder och keps! lagom coolt ; ) hah! Och givetvis när jag kom till Hörby och skulle cykla hem så passerade jag alla 3 gollar i denna by. Han som cyklar runt och tror han pratar i telefon och kör moppe, Frugans beundrare som alltid vill bjuda henne på kaffe åh sova! Konstig tjock gubbe! haha! och gollen med ankröv+ciggen! Yihaa! Kan ni nu gissa vem dom 3 gollarna är? ; ) haha!

Silket disshumör jag varit på denna dag alltså. . HAH! Men nu är det över iaf : )
Ha en nice dag! : )

Hälsomänniska!

Nästan iaf. . .  Idag har jag och yoyo åkt inlines! Tränat på gymmet (jessiboo va oxå med) + varit ute och gått! I morgon blir det oxå träning! Fan va redig man känner sig : ) Nu är de nock (haha)
jävla bra början på denna månaden iaf måste jag säga!
Duschen + sängen nu då!

P.s Jag ska bli lika biffig som min Jboo e! : )
RSS 2.0