Spå time!

Kan inte fatta att det redan är dax om en vecka! När jag fick presenten kändes det såå långt borta! 7 månaders vänte-tid! Börjar känna mig lite små nervös nu. Vad kommer jag få reda på. . Vad vet hon som redan hänt mig. . Hur kan hon veta? Ja det är lite små läskigt, men jävligt spännande kan jag tycka! : )
Vill ha sol nu, är ju ledig tills på lördag. Känns piss att vara ledig när det ändå bara är tråk väder. Sverige i ett nötskal ? Bort bort bort.  Jobbar hellre röven av mig tills solen kommer! om den nu kommer. Blir man inte lite små deppig när det inte är sommar när det ska va det? "/


Fick precis ett uppiggande sms från Alex!
"Du vackra kvinna! : ) Vi får inte glömma att komma ihåg varandra! Låt oss skåla för oss.. För männen som har oss, förlorarna som hade oss, och dom lyckliga som vill träffa oss! Du räknas som en av de vackraste bland mina väninnor. Du utvald, skicka detta till dina vackraste vänninor (dvs b la mig), Får du detta tillbaka är du verkligen vacker. Bryter du kedjan är risken att du får slapp hud, rynkor, hängbröst, generande hårväxt innom 10 år. Må bäst!"

Haha!

Skepsbron/Etage

Festade med Jessiboo och Snooze igår... Började så lugnt här hemma! Sen vidare till skeppsbron! Helt ok : ) Efter de blev det etage.. Och jag glömde inte ta med kameran denna gången!

Hade så himla kul åt någon som lämnat meddelande i röstbrevlådan.
- Hej det är  . . .  Jag söker, rådjuret i Topshop. . . kappan. . Ring mig vid tillfälle. .hej
Och helt jävla seriös var han! hahaha!

Och vissa av er mina kära vänner, blev lite terrade med detta i morse! ; )

Lite pics!

image79 image80
JBoo    -------> Snooze
image81 image82
Me slellen. .  ------->Snoozen
image83 image84
Nerd pics! ----------> Jboo & nerd ; )
image85 image88
Värsta rådjuren!!!! -------> Töser
 
image89 image90
Främling...--------> JBOO : )

Då va de dax igen!

Bartime i Malmö. . . Min Dear Jessie (paris), Susann och jag vi ska till skeppsbron och röja! Denna kväll ska jag fan ha foto ifrån, Brukar vara bäst på att glömma! :D
Helt slut med endå stressad, kan de gå ihop?

Inlines är. . .

en himla bra träning och kul ! Igår åkte jag och yoyo en sväng. Faktiskt hela vägen till Råby! Blev en massa kuliga foto! (men dom har yoyo). Sen började det regna så vi stack hem till henne och kollade på 10 orsaker att hata dig som gick på 5an! Sen åkte jag till Rasmus von sälfitta! Sjukt sugen på att lägga upp bilden på dig när du ligger på mage med benet uppe! :D Men jag vågar nog inte!
Tror du blir arg då ; )

Idag åkte vi inlines igen! Och några Yo-steps på de så blir de nog träningsvärk i morgon! Lalala Om ca 2 timmar ska jag åka till Malmö och möta Stina! Vi ska till triangeln, sen färga hennes hår och sen ta en liten drink på möllan! Sen ska vi sova i Fin-jos lägenhet! För båda vi jobbar i morgon! Skönt att slippa åka bussen imorgon bitti ju!

TJING TJONG! ÅK INLINES!


Nova<3

Susann & jag har varit på nova idag och shoppat loss! Det blev lancômes juicy tubes, Biotherms Eau D´énergi från KICKS så klart, Björn Borg trosor från Spirit, Tjocke tröja + ett svart halsterneck linne från MQ, Vita jeans från Gina tricot. Vet inte vad smyckeaffären heter men det blev örhängen oxå faktiskt!
Ångrar nu att jag inte köpte skorna som jag hittade! Var inte överens med mig själv...Får hugga dem nästa gång! Måste shoppa! GAD, enda lyckan här i livet ; ) "nästan" eller hur Snooze!? : )

P.s Nästa gång tar vi Malmö Susann, för där hittar vi mer att spendera pengar på! : )

RAJ RAJ!

Haha Raj Raj, varför har jag inte upptäckt detta programmet tidigare! Det går på TV4 kl 00.20 antagligen på tisdagkvällar. JAG HAR DÖDS KUL ÅT DE! Hur kan man hålla masken när man spelar in en sån sak?!
Någon som sett de???

Helgen!

Fredag: Ett galet Åhus med Frugan och Snooze! Allt från att springa från polis till snusk på trottoar har hänt. Vi fick till och med nästan stryk för vi sa att vi hade varit i kyrkan när vi kom hem på morgonen till vår kära parkering! Men frågar man en dum fråga så får man ett dumt svar tillbaka helt enkelt ; ) Jävla kärring! haha!
Lite mob.pics blev där. . .
image65
Anna svensson och Magnuuuuus!

image66OCH frugan!


Lördag: 40 års gille! Rätt kuligt ändå! : ) hah! Vi hittade ändå världens fulaste glasögon, vågar man lägga upp bilderna här.. haha JA klart!  ; ) Fast då får de bli den på bara mig, mamma blir nog inte så glad om hennes åker upp.. & jag har ingen på jessica eller emma... "/
image67

Åhus!

Nu va de dax igen för Åhus! : ) Jag och frugan ska alldeles snart köra upp med klittan! Se vad det blir för bravarder detta året då! haha! Alltid nått! Måste ta kameran med mig! Slarvat med de nu på senaste!
NU kallar lammkötten! See ya!

. . .

image63
 

SNOPPFOLK!

Förstår inte varför det alltid är likadant, Varför kan ingen behandla en som man ska trots att det inte är ngt mer över huvudtaget. Utan då ska man bli otrevlig och nonchalant, och är man inte det ena så är man det andra. Jag tycker inte jag gjort nån grabb ngt dumt sen rasmus, Men ändå är alla så elaka, Varför ska dom vara de?
Det är nog bara R som fortfarande är trevlig mot mig och kan umgås med mig ännu! Och så ska de väl fan vara? Alla andra har verkligen visat sina rätta jag...

<3
 De äkta finns alltid kvar hos en som någonting. . .Resten är fejk!!

Fredan den 13.e. . .

Sägs vara otursdag på året, men konstigt nog så har jag nog mest haft tur alla fredagar den 13.e! Nu ska jag inte säga för mkt.  Aja, hoppas ni får en nice kväll! Det ska jag ha! : ) Berätta om oturen haffar er!

Ge mig!

Denna vill jag ha, Gillar friis & company very mucho! Vill bara ha, ha och ha! : )
image66

Lättnad!

Hur kul som helst, blev helt chockad och framför allt glad när han kom och hälsade på idag! Och att vi inte är ovänner längre känns mega skönt. Vi har nått riktigt bra nu du och jag! Hoppas vi klarar hålla det så här nu! Inga fler onödiga fighter! Dig ska jag ha i mitt liv tills jag dör!
Min bästaste bästa vän Slasmus von sälfitta! : )

Vinna pengar? Hmm

I natt när jag vaknade till ur drömmarna så va mitt absoluta hat-program på tv. Det med 9 bokstäver i en ruta så ska man gissa ordet. Och alla bokstäver behövs ej. Att folk inte fattar hur mkt dom bara blåser folk. Dom har ju inget ord som är rätt från första början. De rätta ordet är det sista möjliga att gissa på. Därför ingen kan gissa rätt mitt i programmet. Fattar inte hur folk pallar ringa in ens! Lågutbildade jävlar, som emelie säger ; )

TESTA!


Hur vuxen är du? : ) http://www.vuxenpoang.com/

Min vuxenpoäng är: 17,5
Min ålder borde vara 32,1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Bästa nagellacket!


Älska OPI. . .

image65
GE MIG ALLA! : )

Jag vill, jag kan, jag ska. . .

USA. . . Framför allt LA!

image57image58
Riktigt sugen nu på att bara dra & se var livet bär en..Hur man ska överleva, vad man råkar ut för. Något måste hända nu.. Kvittar nästan vad det blir.. En flytt eller ett ryck till USA.
Smidigast hade ju varit att flytta när jag kom hem..Om man kom hem... : ) Tänker verkligen inte vara kvar i dessa trakterna iaf! Har fått nog på riktigt nu! Här är för tråkigt för mig!

Trodde aldrig. . .

. . . på någonting med oss, så det gör absolut ingenting! Ville tro att du var någon annan, en riktigt jävla bra.. Men nä, kan man va mer kräsen än vad jag är? 
Men, han som kommer få mig kommer verkligen vara perfekt & äkta!
Ska bli kul och se vad som sägs när jag ska spå mig hos crafford! : )

Sleep well!

A hard work work....

Helt slut e jag nu ju... från att kicks babesen ringde och väckte mig kl 11 och fråga om jag kunde komma in, till nu har jag bara vatt igång! Men det är grymt bra! Så blir man inte förslappad så att säga! : )
Allt känns helt skönt nu! Vet inte riktigt varför, men jag är iaf back in the game igen kära vänner! ; )

Bara längtar tills helgen, ska festa med frugan min då <3 
Dotidooo, nu ska jag hem till yoyo och leka med henne och paris! Pusshej!

Helt underbar. . .

. . . fredagskaratefylla la vi in igår jag och yoyo och lite mardy oxå! Men kommer ni ihåg när vi va hos han axel på fest?! haha OXEL? sajk! Jag är iaf glad att jag lever efter gårdagens bravarder. Jag är inte så smart när jag kommit till min gräns, Yoyo ville äta PEGG när vi kom hem till dom igen efter vår lilla tripp i löberöd för att träffa Louise som nu har kommit hem äntligen! Jag vet inte vad jag skulle göra men jag har Pegg på hela tröjan... Tog ägget ur kokande vatten som ingenting..och krossa de... Lite störd e man allt! "/

Vi lärde till och med en liten främmande flicka hur man skulle stå upp för sig själv, inte låta folk sätta sig på en... Yoyo och jag gjorde upp en jätte fin scen som vi sen körde om och om igen! Lite små pinsamt haha!

Annars va de världens bästa impuls festande! Idag är det lördag igen och jag måste ta det lugnt, ska jobba i morgon faktiskt på KICKS på jägersro center! Hur ska det gå för mig att ens hitta dit, ni som känner mig vet att jag har förmodligen världens sämsta lokalsinne, hittar jag dit så kommer jag inte kunna hitta hem.. PANIK DÅ.. hah! :)

Nä nu är det movie på gång känner jag!
RSS 2.0