För ett år sen. . .

Landade VI i Karibien! Dominikanska Republiken! Tänk om man hade fått göra om de idag igen! Kicki & Slelin + Slellen, alla kvällar, och Lussevakan, haha när vi tömde baren på CASA BLANCA!
Oooh take me back! 

   

        

Var är fåren?!

Haha hittade precis en lapp som Yoyo har skrivit!
Detta var då en natt när vi försökte sova här hemma hos mig. Vi låg och diskuterade det här med att räkna får tills man somnar.

Slellen: Jag vill hitta fåren. . Var är dom? Hur får man fram dom? Finns dom?
Yoyo: Jag vet inte men mina bara kommer!
Slellen: Jag ser dom men jag får inte dom att röra sig! Hoppar dina?
Yoyo: Jaa! och mitt staket är Vitt!
Slellen: vaaa.. ? :-/

Fasen silken galen kväll!

Choklad med Joanna och Alex blev det igår! Alla andra banga ur! Men vi hade iaf AS kul! :-) Jag var Maria Värner hela natten! Redaktör på sydsvenskans nya sidor in på underlivet! Vill ha bilderna sen Joääään! Shakade hela natten lång och flippa ut totalt på stationen och tåget hem. Är man övertrött kan allt hända. Haha en gubbe på stationen som kände till storgatan i Hörby! Tillslut skratta vi så vi grät, åt nästan ingenting! Stackars killar som fick sitta och lyssna på mina valser! haha! Jag hade blivit rädd om jag var dom.. Han ena liknade Stifler! hahaha! Han ville ha med mig hem.. Han va nog allt en liten stifmighster!

Gårdagens Bästa!

-Asså antingen är du psykiskt störd, eller är du bara en grymm skådis!

-Asså du är ju hel muppig! haha!

Jag bröt ihop i as garv! ;-)

Fuck, måste klacka om mina stövlar... Varför åkte jag på skridskobanan i malmö i natt? Helt ner slitna! haha! Men ALEX, vi måste dit och åka sen!!! Så nu ska ja se om jag kan somna igen! Hoppas de, för jag är as trött!
Over and out!

Björnsyster & me slellen!

Idag är ska vi rocka rövarna av oss så ni vet de! :-) Bara längtar efter min Bacardi Melon.. Det är min favo om ni ville veta det?! Här har vi en as gammal bild på mig och Joanna... ROAR VILKA LAMMKÖTT! ;-)

image125

Lite mer Lammis-bilder! :-) Cinde-fucking-rella och Törnrosa!
        

Andra Avenyn

Kan ni fatta att denna drog kommer ha 105 avsnitt ?! YÄÄÄÄ! :-) Man blir helt fast! Avsnitten finns på www.svt.se/andraavenyn Bara om ni vill ha nått att göra varje söndag kväll... Då släpps det tre nya avsnitt!

Helg uppdatering!

Nu har de gått en helg till.. Fan va tiden den går.. Hinner inte med!
Men helgen har iaf varit nice trots work as usual! I fredags var jag ute med Kicks brudarna! Blev Big bowl med käk + bowling! Jag trodde jag var lide duktig eftersom jag fick 5 poäng mindre än vinnaren! Men jag fick ju bara 80 poäng vilket tydligen var värdelöst! hahaha! Asså snacka om att där stod en riktig slellen som checka legg på folk! Ladies vi måste dit! ;-) Lördagen var oxå helt okey! Jag var i höör med Linorna och rebecka på home-fest.. Kunde ju blivit lite bättre men ändå kul att umgås med er! :-) Jag säger bara STROKE!!!! hahaha!

Idag är jag ledig, och jag har nyss käkat frulle! För jävla skönt att sova ut måste jag säga och i min egna säng!

Good luck åt Stina idag! :-D

Då va de dax för bibel uppdatering! :-)

Kan ju börja med helgen! Jag har som vanligt jobbat. Men det blev lite fest ändå! I fredags fördjupade jag mig med Alex.. Tur man inte blir knasig av allt vi snacka om! haha! I lördags blev det jägers! Var mest med Lina, carro & therese.. & jag hade skit kul! :-) Måste bara säga att det finns tröga killar... Pinsamt! :-P

Ingen som vill börja simma bort fläsk? Idag har Emelie, Calle och jag simmat litt.. Och i morgon blir det med Paris.. :-) Har väl egentligen inte så mkt att berätta.. Jo jag raggar lägenhet! :-) Känns som det är dax att flytta nu..

RSS 2.0