Som ett barn!

Ja jag känner mig som ett barn idag. Sjukt längesen jag kände så. Men det känns sjukt bra! :-) Och jag ska inte stirra upp mig. Annars då.. jo då.. varit i Trelleborg idag + suttit i bilkö i 1 timme. Härligt. Vi stekte lite i solen.
Snart valborg. Grilla + parkfest haa? :-) Nice!
SÅ, nu är det Wii som gäller! Ha de nice!

Slagt, Mys & Grill!

Hade ännu en hel skön kväll i Malmö igår. Förutom att jag inte kunde sminka mig. Ingenting gick som jag ville, men uppenbarligen gjorde de inte något ;-) Efter några cider var det dax för förfest hos Stinas broder som var lagom berusad! haha!  Därefter hem om Stina en sväng. Och alla vet ju vad som väntade oss. Slagt så klart! Jag hade mega kul. Träffade ett litet gäng Malmö-grabbsingar men efter som mitt minne sitter i förhuden kommer jag bara ihåg vad 2 av dom hette :-/ Dåligt av mig. Slutade med att vi skulle på efterfest. Men vi blev bara två! haha! Stina var så trött så hon drog sig mot sängen medan vi stack till BK och handlade käk. Lycklig Stina blev i morse när jag sa att hennes burgare låg i kylen :-) Det var ett STORT mjau på de! Idag blev de sova för min del, var inte människa när Stina vaknade. Senare kom Christina och vi satte oss på bakgården och grillade. Sjukt nice ändå!

Dagens bästa!
NÄ MEN, Roy-Arne är du ute på gatan?? Vad gör du där??

Idag är DAGEN!

Med stort D. Som jag gått och längtat efter i en hel vecka! Love it. Måste bara ta reda på vad jag ska ha på mig. Alltid samma sak. Man har hela garderoben full av kläder men ändå har man inget. Men tror jag vet ändå. Mitt största bekymmer är nog skor. Alla skor duger ju faktiskt inte till Stinas & mina maniac-moves ;-)

Gårdagens bästa!
Emma och jag glodde sex and the city hela kvällen. När det började dra ihop sig säger hon: Vi går ut och ställer bak min cykel på baksidan nu innan vi inte pallar. Och när vi väl går ut så står där ingen cykel. Den minen Emma fick, asså den skulle filmas! Då kom jag på att hon hade ju åkt med mig hem till mig. SÅ hon hade ju ingen cykel med sig. Där stod hon helt förtvivlad och trodde hennes cykel blivit snodd. Hahahah!

Fin dag för ett ligg!

Så säger samantha i sex and the city. Har börjat om på min box nu i natt. Tar bara en jävla tid att se alla avsnitt. Men jag som ändå knappt jobbar har ju all tid i världen. Men idag är det en riktigt bra dag känns det som.
Och jag har mkt att ta tag i. Så lika bra att börja. Frulle!

Jag skojar inte men jag har sjuk träningsvärk i min högerarm! Emma, vi får ta de lite lugnt nästa gång vi lirar Wii :-)Börjar sakta men säkert förstå Mario Party spelet. Men tycker de e lite små drygt ändå ! Man väntar mest känns det som! hah!

NU är jag arg!

Glömt mitt halsband i solairet. Fick de när jag fyllde 18 av fam wigg. Avreagera mig lite här då! HOPPAS DU SOM HAR MITT HALSBAND TYCKER DET ÄR JÄVLIGT FINT! Gå du runt och bär min döda hud i de svettiga halsbandet! Från och med nu, när jag fyller år... GE MIG ALDRIG SMYCKEN, fixar ju inte att ha kvar dom ändå. Lika dant med mitt armband jag fick när jag fyllde 20! Försvann bara efter nån vecka!

Så om ni ser eller hör någon snacka om ett halsband i solariet så är det MITT!
Smäll dom på käften från mig oxå!
TACK!

Om ni undrar vilket det är så är det de som sitter på mig på nästan alla bilder här! Denna dagen är nog mest bara otur. Bäst jag lägger mig under täcket. Nu har jag haft min otur så då kan jag bara inte ha nån otur ihelgen iaf. De e ju bra! kanske...

FY FAN FÖR DIG!

Du som är nere och snor alla Xide spring på systemet! ;-) Varje gång jag kommer dit så är dom fan ta mig slut! Förstår inte de, och ändå har jag nästan bara hört folk säga den är äcklig. Hm.. sist fick jag dom 3 sista, nu fick jag ingen alls! Bättre lycka nästa gång!

Solarie-mani!

Har kommit på mig själv, har fått dille på att sola solarium sen hemkomsten från thailand. Efter Lina & jag var och simmade tidigare i veckan fick jag för mig att all färg trilla av i bassängen, fast än jag egentligen var ganska brun fortfarande. Så nu har jag nyss varit och solat. Mer lär det väl bli.
Det enda jag tänker på är sola! Söka hjälp snart.
Men blir man brunare med tanning-oil i solarium egentligen???

Överst el underst?

image347 image348Bilder: Bianco
Typ, gucci eller prada... de e frågan..

LEVER HON?

image348image349
Stinas, Josies & min Fia! Var e hon?
Juli månad förra året.
Hennes hem, en pucko kork. Hon var så fin! :-)

MIDSOMMAR!

Snart mina vänner så är det fan och mig midsommar. Om exakt 57 dagar. Det börjar bli dax för planering! Jag röstar på Hallands-län. Och stuga. Så få tummarna ur asset ni som är sugna. Man bör vara ute i god tid när det gäller stugor. Kanske det redan är försent.. ;-)



 Öland 06


Öland 07

En morgon i Eslöv!

Jag och Frugan satt och käkade frukost med hennes käre far.
Frugan till sin faja: Kan du knäcka de till mig?
Jag: Hahaha, kan du inte skala ett ägg???
Frugan: Jo men de e mkt godare när andra gör det :-)

Msn-konversation!

bamse säger:
hur mar revskon
bamse säger:
saknar han mig

Ha ha! Emma du är med på revskon! ;-)

Hur bra är du?!

Jag känner mig iaf som en jätte bra människa idag. Simmat 1 timme med Lina! Handlat mat med Eda, till och med så har jag lagat mat! Vilket är det VÄRSTA jag vet. Finns inget tråkigare. Har även sminkat Anna, gått en promenad. Och nu sitter jag här. Mindre bra kanske. Men snart sova som gäller. Pratar med den här grabben som jag träffade på i Thailand. Bra träning, jag lär mig nog nått nytt ord varje dag faktikst. Gud vad nördig jag lät där. haha! Men jag måste verkligen träna upp min engelska.

Stina. . . ons, tors, fre sen är det fan o mig lördag! :-)
Känner mig kär bara jag tänker på det!
Succé!

Äntligen!

Idag kunde man gå vårklädd! I love it! Varit på Ikea & Nova idag med grannen min. Jag köpte tubtopp och svart kjol. (Hej slagt) :-) Det blev även 3 par skor från skopunkten. Perfekta work skor! Blev sjukt kär i skorna som Anna vill ha.
Här är dom! Men snyggare i verkligheten!
image337
Bianco så klart! - Absoluta favorit butiken! :-)

På tal om kär så blev jag kär i fredags, EN RIKTIG REV!
Nej nu överdriver jag, men om blickar kunde strippa! hahaha!

Låtar!

Smashhit på nrj, säg vad ni vill men jag gillar den!


Har alltid hatat denna låten, men den spelades heeela tiden i Thai!
Så nu blev den plötsligt bra! :-)

Fler Thai-bilder!

image319
Party i Patong

image320
Henke & Mylene

image327
"Italienaren" fick laga sin egen mat ;-)

image321
Litet kvälls-dopp!

image322
Emma & "italienaren" kör Jetski!

image323
Ingen italienare men en helsingborgare!

image324
Myser lite!

image325
Käka Emma!

image326
Käka mig!

image328
Käka lite till!

image329
Sen dricka en drink eller 3!

image330
På vägen hem hitta jag ett psyko vilket ledde till att jag blev ett!

image334
Vår döds-snälla moppe-taxi!

image333
Yeah!

image332
På väg till phi phi!

image335

image331
Härligt place Phi Phi! Men blev dock inte så mkt bilder därifrån.

Lördag/Slagthuset!

Efter att äntligen ha gjort mig i ordning och fått sladdar till min fitt-bil (som hade laddat ur sig efter 2 veckors stilla stående) så körde jag mot Malmö! Träffa Stina så klart. Vi stack ner och mötte Lina & Björn mf på big bowl. Drack nån cider. Därefter hem till S igen för att svepa några cider till. Klockan började bli mkt och det var kaos överallt så jag och S drog till slagt. Längesen jag hade så jävla roligt! Ler med hela mitt huvud bara jag tänker på denna kväll! :-) Gled in i baren direkt, och vem får jag syn på?? JO, Zander! Jag blev så förvånad & glad! Blev även jäkligt snopen när jag upptäckte att Freddy oxå stod där! Haha Tjena! Kom i säng vid 5 tiden och kl 10 i morse ringde kicks och fråga om jag kunde komma och jobba. Självklart gjorde jag de! Nu är jag trött.. så godnatt!

Jag vill ha en repris!

Thailand-låten!

Om man blir glad när man hör denna! :-) Fast det bör ju vara mixen som spelades på discoteken!

Bilder thailand

Börjar med att jag har inte alla bilderna här, detta är bara en YTTE-PYTTE liten del av allt! Fler bilder kommer med tiden när jag fått bilderna. :-) Märkte att alla bilderna verkar inte fungera, men men..
image308
Flygplanet mot thailand!

image309
Öl drickande i receptionen!

blö
Phuket zoo. . .
krokodil

elefant
katt

image313
Fest i Patong!

image312
Emma kräker! haha ;-)

image311
OPS, blev en och en annan cigg ändå. .

image310
Ännu en av mina fina mixar. . Pizza med vin!

phi pih
Båten mot Phi phi Island!

hot hot hot!

Sa fu*ing varm ar jag just nu. I kvall ar det sista tillfallet for fest.. Sa det bar av till club lime.Blir jakligt lugnt. Inga fler insidenter har inte!

Stina, jag ar jakligt nyfiken nu ang din komentar...+)

senaste i thailand

Hej allihopa! nu ar vi tillbaka i phuket igen efter sjukt jobbiga dagar pa phi phi island. Jag blev jatte dalig fredag natt och folk fick bara hem mig. Ingen rolig handelse alls. Men nu nagra dar senare mar jag bra igen iaf tror jag. Nu ar vi i Patong och har precis kakat lite grann. ska kolla pa lite saker nu ute i standen sen hem till var sjukt fina bungalow och sova. Henke kommer im, ska bli skont att traffa honom.
Hoppas ni mar fint!

Halsningar fran thai!

wow nu fungerar det att logga in har oxa! vi har det sjukt nice har va.. och i morgon bar det av till phi phi! Ska beratta att har ar det inte happy hour utan har ar det happy hour pa hangmattor.. haha!
Och taxi chaffisarna vet aldrig var dom ska och vi vet ju inte heller.. men vi ar nu i karon beach iaf! Ska ut och festa ikvall.. och nu blir det kak! hungriga nu! Men hoppas ni alla mar bra! Det gor vi!
puss pa er
RSS 2.0