Slelin & Tinnas 20 årsfest!

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Var lite negativ innan jag kom dit. Men jag var inte på g för krök. Men efter några glas vin och några snappsvisor så kom suget. Mycket skratt, gött käk, sång, och trevligt sällskap! Tyvärr har jag inte några bilder. Ska ordna sen! Jag och Nats skulle ta sista tåget till Malmö, men biljettautomaten fitta sig. Cashen bara kom ut igen. Men jag lyckades få ut en biljett. men tåget bara körde fast dom fråga om vi skulle med! Och dom såg ju att det krångla! Jävla idioter! Johan ryckte in och körde Nats till Lund och mig till Malmö! Mycket tacksam för det. För jag hade aldrig orkat vakna någon annan stanns idag. Ett under att jag pallar blogga. sov inte förrän 7 i morse man fick ju vara snäll och hjälpa en nyckel-lös pojke. Ibland kan jag vara snäll. Nu ska jag slänga mig i badet sen se nån film. Joina? :-)

Ny kalender nytt liv!

Så mycket nytt på gång! För en gångs skull känns det inte som om man bara går och väntar på nått eller trampar i samma skit. Känns som jag nyss kommit ut ur fängelset ungefär! Slippa alla sjuka jävlar som spionerar på en och håller koll på en för att sen försöka sätta en i trubbel! Alla överdrivna påståenden. Ett tag ville jag bara kräka ner allt i hop! Men jag överlevde! Hej hopp! :-)

Vårt kollektiv!

Sitter nu här med mina roomies. Vars en dator och pimp my ride på tv. Kom på att vi skulle döpa vårt kollektiv. Vad ska det heta??? Kattsunds-blomman?? nja.. BLOMMAN! Så klart för Stina är florist och jag har ju min blomma tillbaka! Och christinas blomma är jätte borta! Hittar ni den så meddela gärna någon av oss! Alla tar tag i datorerna och bloggar genast om detta. En bunke nördar skulle jag nog vilja säga! hahaha!

PILLOWFIGHT!

My name is Roberta, Im adicted to porn and I masterbate constantley och nu är jag Malmö bo! Vi har fått det ganska så mysigt och det känns bra! Bara små saker som ska ordnas nu! Men men, ska svepa lite dryck med Stina nu. Vi firar lite både av det ena och det andra. Blomman och roomies! :-) haha! Ha det bra! Tjing tjong! 

Jeg = så syk!

Denna helgen var nog den mest plågsamma på länge, men endå en av de bästa! Firade min lilla "sis" 18 årsdag i fredags. Vilket slutade med en lagom stabil fylla för dem flesta! ;-) Upp för att jobba dagen därpå. Kunde somnat stående, men det gick ändå bra som tur var! Gick hem och deckade på stinas golv! Alla låg och sov sjukt hårt! Vaknade till och Christina fick ett ryck! "Ska vi möblera om?" Jag var inte svår så vi fixade i ordning så nu har vi ett mysigt kök samt plats för min säng! Ca 00.00 blev det mys middag med Stina, Christina och Mange! Och efter lite beslutsångest gav jag mig in i ännu en (nästan) sömnlös natt! Livsfarligt! ;-) OM jag ska sova nu! RÄTT!

Om jag är nattmänniska?!

Somnar nästan aldrig innan 01.00 fast än jag kan va hur trött som helst. Hade velat va en av de människor som kan somna varje kväll vid 22! Tror det fattas ro i kroppen! Men nu börjar allt ordna upp sig inför flytten mot parkernas stad! Har gått igenom hela garderoben igår och varför har man så svårt för att slänga saker man vet att man aldrig mer kommer använda!? Måste vara ett typiskt kvinno-fenomen! Fick ta mig i kragen hur många ggr som helst för att inse att jag aldrig mer kommer använda kläderna! Ja ni har säkert alla been there and done that :-) Men ändå, jag fattar inte vad det är som gör att man håller kvar vissa saker rent för länge. Bara släng skitet. Köp en ny!
Det är ju inte så att det är ovärderligt!

Godmorgon!

En låt, som har väldigt speciell text måste jag säga.
Men efter att ha hört den några ggr så står jag ut med den!

En låt oxå!

"Och lite innan jag går!" Dagens låt får jag väl kalla denna. Hört den i mitt huvud hela dagen! För jävla bra egentligen! Silka minnen med denna låt! Sommar 06 :-) Sjukt att det är 2 hela år sen.
Känns som igår!

Million dollar baby!

Happ, då sitter jag här snart redo för min sköna säng! I morgon är en sån dag, som jag har längtat efter! Jag är ledig! WOHO! :-) Ska köpa mig lite dollar då tänkte jag. Bäst att göra de nu innan den stiger igen kanske? Känns inte som jag ska någonstans! Men de ska jag ju! Är väldigt glad över att min resa inte är något problem för mitt nya jobb!
Idag har jag fått en present från mina kicks-babes! Ett mkt fint silver halsband! Så nu kommer dom följa med mig varje dag i livet! :-) (Om jag inte tappar det eller tar i sönder det) Vilket jag är väldigt duktig på!
Ska visa en bild på de vid ett senare tillfälle!
Sov gott!

Ellen Dag!

Ja idag hade jag tydligen namnsdag! Kul att folk kom ihåg de när jag inte ens själv kom ihåg de! haha! :-) Jobblisch jobblisch hela tiden. Nu är jag snart ledig nån vecka! Äntligen! Men då är det ändå fullt upp! Kan inte någon följa med mig till köpenhamn en dag?! Jag har lite att fixa. Men vill inte gå vilse själv :-/

Får väl bjuda på lite helg pics!



Bra kväll, bra krök, bra mys!
Kan ikke begära mer!

Äntligen lite shopping!

Nova Lund idag med Miss lök! Blev simpel shopping idag! Vardags kläder mest. Jag har ju knappt längtat efter lite nytt in i garderoben! Så nu är det behovet stillat. Bara till att ta tag i mina andra behov då. Tillsammans med Emelie von löksson och Stina min ponny-plutt! :-)

Ses i dimman ;-)

Krig! ;-)

På jobb. Kille runt 28 kommer in i butiken och vill ha en riktigt god parfym. Ena tar över eftersom jag skulle räkna kassa!

Ena: Han valde vår favvis! :-)
Han: Jaha, vad får man för de?!
Jag: ehm, en doftprov!
Han: En fika?!
Ena: Då får du fråga Ellen för HON är singel!
Jag: Ibland!
Han: Jaha när ska vi ses då??

ha ha, OM vi har kul på vårt jobb. Sista tiden för mig där ska bestå av krig mot dig Ena! Vänta du bara! ;-)

P.s Fångade tjuvar idag! Jävla klåpare! ;-)

Hej världen!

Är det bara jag som är så fruktansvärt trött nu för tiden?? Ofta jag är helt slut på kvällarna. Brukar ju aldrig kunna sova innan 01.00. Men hade kunnat somna nu. Sitter nu i mitt blivande preliminära hem! Snart fredag... Äntligen lite ledig tid.. Där ska det tryckas in partaj! Vad säger du miss lök?! ;-) Sambucan ser rätt fin ut!

Jag leftar!

Först händer inget, sen händer allt!
Så är det alltid, vad det än handlar om!
Här går det undan! Är mega stressad!
Behöver inte vara det.
Men nu är jag det. Relax relax!

Annars är jag glad, mkt glad, att livet börjar ta fart! :-)
Nu fattas bara den där fräschingen!
Fast jag har inte tid med sånt just nu ändå!
Bäst att fortsätta på samma tråd!

Skönaste låten just nu!

Inte världens bästa text och musik video kanske, men ändå grymt skön låt!

Enjoy!

20-gille!

Jobbe-helg tyvärr så jag fick inte kröka på Linas & Carros, Therese & Johannas 20 års fest! Var där bara några timmar. Sen stack jag och löklisch och hämtade morsan och co. Lämnade dom på logen. Jävla treckers. Ville ha våra älskade mc-flurry. Tror ni vi fick några?! NÄ! Blev milkshake ist med noisette! De satt fint. Sen fick vi de 4 packade gamlingarna i baksätet igen vid 1 tiden efter några magiska minuter. "TYCKER DU JAG ÄR MAGISK PÅ VISSA BILDER ELLER?! VA?!" Emelie är bäst på att få mig att göra vad som helst ;-) Tillslut kom man i säng. Somnade på mindre än 15 min. Och vaknade sjukt trött. Så nu ska jag sova igen.
Några bilder!

Lovefilm!

Såg en riktigt bra film nu ikväll med Lina. Antwone Fisher. Hade nog hört talas om den innan. Och som många av er vet så är jag ur usel på filmer. Och vad dom handlar om. Kanske för jag lätt svävar iväg när jag väl ser film. Glömmer bort att följa med. Men denna fastnade jag i. Så denna kommer jag komma ihåg! :-) Ska börja se mer filmer nu. Så jag gjorde som mate. Registrerade mig på Lovefilm. Så nu får jag väl snart 2 filmer hemskickade! Verkar hur bra som helst! Nu blir det sängen med min sömn-medel film, "Pledge this". Se INTE den om ni inte ska sova. Sämsta filmen genom tiderna tippar jag på. Sov gott alla! :-)
RSS 2.0