Fd känslolåten!


Gamla låtar i kväll oxå, gamla minnen! Älskar dom! Råkade lyssna på denna låt. Detta var en av våra låtar! :-) Jag ler när jag hör den. Förr i tiden hade jag nog fått spel och bytat låt fort som fan eller blivit sjukt ledsen. Det enda som kan sänka mig lite just nu av att höra denna är att du inte ens kan snacka med mig längre. Tycker det är tråkigt som fan. Ja det tycker jag faktiskt.
Men jag har vant mig.

Mys dag!

Playan, första gången på länge! Jag och min älskade lök drog till Lomma! Härligt! Jag doppade till och med mig! Tror inte jag är så mkt badkruka som jag var förr i tiden. På hemvägen blev det mc flurry x 2. Emelie och jag står och garvar åt något. samtidigt kläcker jag ur mig något i stil som "fan asså jag har nyckelpigor i håret tror jag!" Hoppas inte snubben trodde vi var höga el nått. haha! Men det är faktiskt invation av nyckelpigor mot malmö hållet! :-S
Idag fyller mamma år så vi har varit ute i Olas stuga vid ringsjön. Grillat och spelat kubb. Katrin & Stefan kom oxå. Upptäckte att jag verkligen är ur usel på kubb. Förr lira man ju alltid de. Med mimmi och hela ligan :-) Får åka på kubb-läger så jag lär mig igen. Världens perfektaste lediga dag! Nu fattas bara en sak innan sängen kallar.
Pang vad du ska känna dig träffad!

Svar till Stina!

Rimmels Glam eyes finns i utvalda Kicks butiker. Åhléns City bör oxå ha den :-) Sök på Kicks hemsida i olika butiker så ser du vilka märken butikerna har.

God bless you!

Märkligaste hem-resan på länge! Precis satt mig på tåget som alla andra och tåget kör i väg. En svart man ställer sig mitt i gången och håller i en tjock bok med guld-blad. Börjar hålla värsta talet på engelska. han står alltså och predikar mitt på tåget. Och folk börjar skruva lite smått på sig.
Då kommer kontrollanten, "You cant pray here!. . . Hello?!," Men han bara fortsätter, ignorerar henne totalt. Hon ringde lite samtal och gick sedan iväg. Och han står fortfarande och predikar. "if you dont belive in god the devul will chase you! But if you belive, you can find peace in your self and make peace in the world" osv.. Tillslut kan jag inte hålla mig, så jag brister ut i skratt, och drog med mig många andra oxå. Tillslut får en man spel så han börjar skrika och rycka i hans arm. "SHUT UP!" Men han fortsatte. plötsligt var vi framme i Lund. "God bless you everyone! Amen!" 10 minuters non stop talkin! Kontrollanten berättade sen att han tydligen hade jobbat på tåget för 6 år sedan. Men åkt till America och gått med i en sekt. Där efter hade han blivit så. Och det var tydligen inte första gången han stod på tåget. Han kunde dessutom svenska! haha!

Fast i en 17 åring!

Och jag är mer åt 21 än 20 nu. Det är bad! Fast nu ljuger jag. Jag är inte fast i en 17-åring. Men jag har blivit beroende av en parfym som passar sisådär en 17 årig pojke! Lacoste - Essential! Så beroende att jag nu 3 dagar i rad har stått och sniffat på en sticka halva dan. Och ni kan ju gissa vad jag gör mellan 18-20 när jag för det första är helt alone och för det andra har för lite att göra. Jo, jag sniffar fortfarande på den! Helt sinnes. Har till och med med mig en sticka hem... :-/ Jag börjar bli rädd för mig själv.. Känns som någon annan styr mig.. Bäst jag slutar skriva nu innan något olämpligt kommer upp..

Times like these!


Nu precis innan läggdax lyssnas det på låtar som får mig att tänka på gamla tider. Känns nästan som man lever kvar där när man lyssnar på alla låtar. Detta var tider, blandade känslor tider! Det är du & jag frugan!
My life be like! :-)

Svar; Patent- och registreringsverket

Frågan lyder:
Kan man byta sitt efternamn till Kröking?

Här är svaret jag fick:
Hej Ellen

Krökig är sökbart. Men även om ett namn är sökbart är det ingen garanti att namnförslaget kan godkännas som nybildat efternamn då det kan finnas andra hinder, till exempel firmor och/eller varumärken som har namnet i registreringen.

Med vänlig hälsning Patent- och registreringsverket

Krökig? :-/

Vecka 30

Kul, bara 5 veckor sen är jag ledig! Hoppas jag överlever! :-) Har idag umgåts med Paris. Vi var i köpenhamn och letade lite jobb. Får se om någon nappar! I morgon ska jag till Cfs och sätta upp mig på lägenhet (om jag hinner tillbaka till jobb på 75 min). Känner att tiden rinner iväg.
Så nu måste jag komma i fatt allt.

Kan ju berätta att helgen blev lite annorlunda, slagt x 2. Lördagen joinade även Stina och Nats! Fast vi var sjukt slitna så var nog inte där förrän vid 2 tiden och stannade max 2h. Men kul ändå! :-) Idag är jag iaf pigg som en pille! Ska spela lite wii nu innan Slelin kommer! :-) Dax för vår mils-sväng!

STINA, jag har köpt mario kart! Du som gjort mig fast vid det! haha ;-)

SES I FALSTERBO!


Håll i hatten, nu va de dax igen!
F-mates goes crazy. haha!

Givande dag!

Känns som denna dagen har fått mig att kicka mig själv i asset. Jag har vaknat till liv. Insett att ingenting är omöjligt. Inte i min värld iaf. Redan nu på måndag ska jag åka över till Köpenhamn i jakten på ett välbetalt jobb! :-) Så om någon utav er har något ärende i Köpenhamn så får ni mer än gärna följa med. Kan ju passa på att shoppa ytte pytte med! Var på öresunds saken idag och silken tur att damen hade en karta till mig. Annars kan jag ju hälsa hem! Haha! Som de flesta vet så har jag ju inte det bästa lokalsinnet. Går lätt vilse. Men det har faktiskt blivit bättre med det där. Tror mårrhåren har vuxit ut lite. Nu ska jag sova. Tidig morgon väntas mig samt en sen kväll :-)
Kan va bra med lite extra sömn i natt!
Sov gott vänner!

Jag borde jobba natt!

Hur trött jag än är så har jag sjukt svårt för att somna på kvällarna/nätterna. Befinner mig just nu på Kattsundsghathan hos Stina. Hon sover nog rätt skönt. Vill jag med göra. 2 arbetsdagar kvar nu sen är festen igång! :-) Att jag aldrig tröttnar. I morgon ska jag förmodligen gå till någon slags öresunds sak här i malmö. Checka efter lite fräscha jobb. Jag vill åt de stora pengarna nu. Kan inte gå här och vänta medan tiden går. Vill verkligen jobba på kastrup ett tag i taxfree butiken. Men har hört att det är sinnes sjuka pass där. Att man börjar 06.00 varje dag i en hel vecka osv. Vid den tiden är jag inte människa. Min hjärna brukar vakna helt vid 11.00-12.00 tiden. Kan tänka mig att det är jäkligt svårt i början att gå upp 04.30. Men åh andra sidan lär man somna i tid på kvällen.

Det enda jag oroar mig för är att jag har sjukt svårt för att förstå danska. Och deras sätt att räkna. Men det är egentligen inget stort problem. Man lär ju sig. Nu ska jag sluta vara så feg. Jag kan mycket mer än vad jag tror.
Det kan ni oxå! :-)
Sov gott vänner!

Vill äta mig själv!

Nästan på iaf. Sitter här och tar på mig själv! haha!
Så mkt det gör att peela sig! Sjukt len är jag nu ju!
Tänkte nu lagom till min "feta" lön skulle jag shoppa loss lite stuffs som peeling, hawaiian tropic tanning oil mm (den är bäst!), allt för att bevara den lilla solbrännan jag kommer få i sommar! haha! Så jag gick in på coop och hittade allt jag skulle ha. Lagom skämmigt att vissa produkter som jag köpte har vi själv inne på kicks! Undra varför jag inte köpte dom där ;-P

Har varit nära döden idag oxå pga dextrosol. (Nån blir väl lycklig av de!) haha! Men jag överlevde! Tur de för Slelin och jag skulle ju cykla vår mil-sväng! :-) Fy fan vad vi är duktiga. peppaaa!
100 dagar sen ses vi i Florida!

1, 2 eller 3 ?!

Dax att göra något åt hår-helvetet kanske. Sjukt sugen på att göra de riktigt mörkt igen. Men kanske inte riktigt än. Jag vet inte. Vill gå i stinas spår oxå! Rööööd :-) Coolt! Men de passar ja nog inte i..

Vilse på vischan!

En dagens by Släl & me!
Ute och går 1 mil + lite till, mitt bland kor, hagar och majs.
Ellen: Shit, kolla kon! Han kliar sig med hoven i örat!
Släl: Eller klöven kanske, hahaha!

Sen gick det bara utför!
Sov gott!

Tyst sa jag!

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill... Men jag vet att det är sunk-mark. Men det är väl dit man traskar dom få gångerna man fallar dit. Och ändå fast de e sunk-mark så är det säkert något man aldrig kan få i sin trädgård! Jaa jag är trött.. Och lagom bekymrad över vad min hjärna håller på med! :-/ Nu lägger du av sa jag...

Lördag kväll!

Försöker varva ner lite. Var inom på stinas och christinas tequila-fest! Haha lite speciellt, dom hade shoppat loss på partyland! Galet! Men dom kommer ha sjukt kul säkert! Helg-jobb borde vara strängt förbjudet egentligen. Är extrém trött i kväll igen. Hoppas på att somna iaf innan tolv. Och vakna pigg i morgon. Nackdelen med att vara uppe i varv dygnet runt är att det förr eller senare slår tillbaka. Men luuugn.. på fredag lagom till helgen är jag pigg igen! Ljunghusen nästa?! Man vet aldrig. Ser fram emot en minst sagt galen helg! :-)

Var tog den vägen?

Var så trött innan idag hemma hos stinorna! Men vad fan hände här nu då?! Min fot sover sjukt hårt, men inte jag! Jag är pigg som en rev. Kan ju passa på att berätta om min trevliga färd inom Malmö idag. En stadsbuss körde in i en annan stadsbuss. SOM STOD STILL DESSUTOM! Det är ju för fan värre än att köra in i en parkerad bil! Som tur var bröt hon bara hans sidospegel och tog i sönder sin dörr ruta i mitten av bussen. Stackars tjej egentligen, men samtidigt kan jag inte förstå hur man lyckas med de utan att va packad.

För övrigt känner jag mig jäkligt stalkig utan att göra nått.
Sov gott!

Carefull what you wish for!

Ja de bör man vara. Men nu tänker jag inte vara alls försiktig. Fast jag vet ändå att utan att jag önskar någonting så slår det mitt i prick en dag! "what goes around, comes around". Det handlar om att välja väl, att tänka åtminstonde ett halvt steg längre om man nu inte klarar av ett helt. Att vara medveten om vad man har. Innan man loosar det! Efter det kan det vara försent.
Alla lär sig!
...kanske..
börjar tveka. . .

Spöke på kicks!

Mkt skratt idag på kickset.. Igår kom jag fram till att det spökar i personalrummet. Faktiskt riktigt äckligt. Har aldrig snabbat mig ut så snabbt efter stängning! Berättade för Lada idag. Hon hade oxå saker att berätta! Och ja, sen började tramset. Allt skumt som händer skyller vi på spök-bögen.

Helt slut nu, och ännu en tuff dag im. Men det blir nog bra!

"Varför inte en lätt sommar-avsugning till ett pris av 1995:-
Vår spök-bög kan också stå till tjänst!"

Kliar i mitt blod!

Fy fan, de e sjukt jobbigt när det gör så med mig! Vet inte om det är för jag är sjukt rastlös, eller om det är för att tiden går för sakta, eller för jag inte fått kröka sen i torsdags haha (skoja). Jag vill att saker ska hända hela tiden.
Helst igår. Vill komma vidare nu. Snart gör jag något drastiskt. Bara jag kommer ifrån bondelandet! Det är nog det som gör att det kliar i mitt blod kom jag på. Att jag råkar vara "hemma" i hörby. AAH blir galen.
Nu ska jag göra mig själv en tjänst! Och nej, jag ska inte ta på mig själv.. haha! Ska lära mig några nya saker! Så jag kan nå mina mål! Och jag vet jag kommer dit en dag! :-) Så egentligen behöver jag inte oroa mig.
Inte du heller! Vet du vad du vill så måste du se till att du kommer dit!

Snooza 4h

Jag borde va sjuk! Inte ofta man snoozar till kvart i 2. Men jag vet att 10 dagar i streck jobb väntar på mig nu. De e nog därför jag blir så trött! Tänkte jag skulle gå upp vid 10 men inte de.. Skönare att veta att man inte måste gå upp! Dax för frulle! :-)

It kills me!

Blö bla blo bla bla blö blö bla.. Ungefär så låter de i mina öron! Man kan inte lura sig själv. Du kan alltså inte lura dig själv. Men du kan testa, bara det att tillslut inser du att det inte går. Du kan lura andra. Du kan lura jätte många. Men fan inte dig själv. Jag vet att jag inte lurar mig själv denna gången.
Men jag lär få vänta! Länge. . .

Ska skaffa mig en hobby så länge. Will not give up! :-)
Och sen ska jag sluta upp med allt onödigt trams!
Det låter iaf bra i mina öron. Hur låter det i dina?!

Back to the real world!

Japp, då var man tillbaka till verkligheten nu då. Har mördat idag.
Jag mår dåligt. Spö regnade när jag körde hem från Höör och jag skojar inte där var alltså lätt över 150 grodor på vägen hem. Jag klipte minst 8-9 trots jag gjorde mitt bästa genom att köra sick-sack för att missa dom. Jag antar att dom 8-9 helt enkelt ville ta livet av sig. Säger som jag brukar när det gäller djur man råkar döda. "Hoppas fan inte han ska på fest och att det är han som har kröket med sig." Då är det ju kört!

Nä nu ska jag sluta tänka för mkt på det där. Blir mer knäpp än vad jag redan är. i morgon börjar min A HARD WORK WORK tid. Vet inte hur jag ska klara av det eftersom det verkar som att mina party-nerver kommit för att stanna. Bra eller anus?

Galet liv!

Behöver inte säga mer än att onsdagen och torsdagen blev lagom galet och ex antal krigs-skador. Snart, snart, snart ska jag växa upp.. Men fan inte än ;-)


Låten som sålde mig!


Krök!

Två dagars krök framför oss. Och enda gången på året som man vill vara i Hörby är idag :-) Kommer bli en tuff vecka. Jag gillar det.
Hörs på måndag. Det är väl då man är människa igen.

Ha det nice!
RSS 2.0