Direkt fran Key west!

Halla allihopa! Harligt vader vi har va?? hi ho ha! Jag har de sjukt bra! Skulle latt kunna bosatta mig har. Drar till miami pa fredag och slappar lite till. Da ska det shoppas solas och badas! Har ar det ganska lugnt, mkt gubbsjuka karlar marker man av.. haha! Blir ett snabbt inlagg, for nu ska vi hitta hem igen.
Ha de fint! <3

Welcome to miami!

Avskeds cider med Mate nu.
Ses i Florida! Ha de jävligt!



Får se om jag kommer hem igen eller om jag gifter mig med en floridian
(mitt egna ord christina).

Sönder-slaktad!

Har haft en riktigt kanon helg. Mate och jag är inte friska haha! Tur jag inte har filmer på hur vi trissar varandra. Fredags krök på amiralsgatan. Vidare mot slagt. christina och elin joinade. Vi hade riktigt kul! Råka väcka stina när vi kom hem dock, de va mindre bra. Super aktiva morgonen därpå. Spanade in mates nya lägenhet. Den var super fin. Mitt uppe i alla ärenden kom vi på en strålande idé. Va fan, ska vi tattuera oss??? Inne och frågade om dom hade tid oxå. Yes det hade dom. Frågan är ju nu om vi gjorde de. Nej de blev inte så. Men vi ska göra det sen :-)

Vila sig och på det igen. Blev en nice förfest med lagom mycket folk. Hamnade på White en snabbis. Vidare mot.. ja vad tror ni??? Slagt så klart. Denna gången tog vi med Beccy och Malin. Blev oxå en bra kväll trots allt.

Har så mycket mer jag vill meddela er. Allt flams och trams. Bilder mm. Men tyvärr orkar jag inte. Är sönder sliten + att jag ser paris hiltons nya film med jessiboo. Lika B som den andra. hahaha! Men man måste ändå se den!

P.s I morgon skriver jag kontrakt för min lägenhet! :-)

Gårdagens fest!

Igår hade vi lite utflyttningsfest. Himla trevligt. Alla blev läskigt dragna tycker jag det verkar som. Glas över allt. Luktar dålig fylla. Hel papp-kass och lite till full med flaskor. Slitna kroppar. Måååånga foton för en gångs skull :-) Dom kommer säkert dyka upp nånstanns med tiden. Trevligt att någon oxå tyckte om min bacardi White föresten. Hoppas den smaka bra! Tur jag hann få i mig mesta delen innan du/ni tog för er. Heeeela flaskan är verkligen putsveck. Kanske ni gjorde ett byte, för när vi skulle sova känner jag nått vid benet. Tänkte vad fan är det här?!?! EN OSTHYVEL?! som ligger nerbäddad i min säng och ingen av oss blommor har någonsin sett den. Jag blev nästan knäpp av tanken "vem fan tar med sig en osthyvel till en fest?!?" hahah! Mitt i allt fick vi rädda dehman. Stackaren var ensam vid slagt så han fick ju ta christinas soffa. Ofcourse! Annars då, väldigt lugnt idag i väntan på andra avenyn. Och jag har skaffat 3 nu! Jag och Stina gick dit innan. Mådde skit gjorde jag. Men jag genomförde "köpet". Och tänkte, jaha vad fan har jag nu gjort? Skaffat 3 abonemang på fyllan (almost). Nej men det blir nog bra!
Nytt nummer nu som ni kanske blivit informerade om.

Dålig på att uppdatera!

Jag vet, antar att det inte händer så mkt i livet eller oxå så händer det allt för mkt ;-) Jobbar och står i! Träffar folk när jag hinner. Myser ibland. Slappar med roomisarna resten av tiden. Dagarna går minsann! Allt för fort dessutom. Kunde inte mer gå så fort??? Som att få tag på en mysig lägenhet och en man som städar och lagar mat åt mig! :-) Ledig i morgon. Ska på bio är det tänkt faktisk. Får se hur det blir. Sitter nu här och slappar och funderar på refrängen. Jag vill sova med ösregn. Varför vill jag de? :-/ Tycker egentligen inte ens om regn. Finns ingen som är så sur som mig på en regnig höst-morgon!
Eller vad säger du Slelin? :-) Du min finaste guldfisk! Vet att du har det alla tiders där borta. Synd att USA är så enormt, annars hade vi träffat på varandra om bara några veckor! Men när vi väl ses igen då hoppas jag på massa galna historier och mkt skratt!

Sova sig nu då! Sov gott!

Shopping och syslöjd!

Shoppat loss som bara den har jag och mate gjort idag på Nova. Skämdes som små duracell-grisar dit och hem haha! Fick köra med henkes bil eftersom han hade ställt min bil i Stehag! Hans bil börjar bli lagom rrrrisig! ;-)
När vi kom hem till mamma trodde vi att hon skulle sy upp brallor till oss men vi fick minsann göra det själva vilket ledde till att det tog si så där 2 timmar! Vadå ave-sidan?? Vadå pressfot?? hahaha! Vi kunde ju ingenting, men tillslut blev det fan ta mig bra ändå! Skulle fylla på undertråden och mamma sa, ja men den stannar av sig själv, bara trampa nu! Ja ja tänkte jag och jag körde på.. helt plötsligt gick allt åt helvete. trådar överallt! Och sen blev jag Asterix!
Sjukt likt, Se själva!




Mate Im on my way!

Sitter och väntar på skjuts hem till Hörby nu. Borde göra mig i ordning lite! Men det är tröttsamt! Trött som ett får. Fick ju gå upp extrém tidigt idag, var nog här hemma lite i 7 i morse! Kan inte vara hälsosamt att gå upp så tidigt. Kanske därför du är som du är! ;-) Hi ho ha! Vaknade av ett glatt sms! "Nu har jag blivit mamma till en liten grabb! Han kom till världen igår 13.29. Han väger 4200gr och är 52 cm. Så han är ganska stor :) Han finns med på helsingborgs lasaretts hemsida (webbisar) Puss!" De var på tiden! Ska bli så kul att få se det lilla livet! :-)

Packa ihop sina saker nu då, lastbilen kommer snart och hämtar mig hahaha! Känns ju inte lite mobbat. Min rätta taxi till rätt destination! Ska köra hem till lilla mate och umgås. Och i morgon blir det Lund för vår del! Får se var kvällen slutar. Man vet aldrig med Mate! ;-)
RSS 2.0