Helgsnack!

Förfest här hemma igår, fira Stina! Och tro det eller ej, men tillslut var jag och emelie på kb. Unbelivable! Men var på White först. Jessiboo jobbade där. Skönt ställe trots att golvet gunga av allt folk! Haha verkligen obehagligt, men samtidigt kul! Waaaah dör vi så dör vi tänkte vi och sedan tänkte vi inte mer på det! Hel nice kväll med min löklisch! Träffa broren och hans polare oxå. Min bror var knappt berusad iaf! :-P har bilder från igår, men jag vågar inte hålla på med de förrän christina har lärt mig hur det fungerar på denna! :-)

Negativa sidan då. Den som drack upp Emelies passoa som vi lämnade här hemma borde skämmas. man kan väl fråga innan man tar för sig av andras saker. Kvittar egentligen vad det gäller. Man frågar.

Hur du än vrider och vänder. . .

Så kan du inte ljuga för dig själv. När man vet om att man egentligen inte vill, men man kan inte låta bli att tänka på det,"tänk om". Vet inte om jag ska berätta för dig vad som sker i mitt huvud. Men till vilken anledning? Det bästa är nog att bara hålla min käft. Jag kan ju ändå inte sätta fingret på det själv. Varit så säker nu dessa gånger vi har umgåts att jag absolut inte bryr mig. Men där är en viss skillnad på han och andra men sen kommer jag tillbaka till standard tanken. Sluta, jag vet ju om att jag absolut inte vill! Det är inget jag vill ha i mitt liv på sådant sätt. Egentligen avskyr jag människan. Men ytan älskar jag! Man kan inte vara så förvirrad som jag verkar/är. Men idag misstänker jag att jag ljuger för mig själv. Hur jag än vrider och vänder.

Kliar i mitt blod!

Ny love!

Igår åkte jag till mina hemtrakter. Umgicks med brorsan och mamma lite. Idag blev de frukost på la caté med Anna.s! Sen körde jag och henke till Lund för att ordna en kamera till mig. Och jag hittade en som var perfekt till mig! Och fick dessutom ett 4 GB minneskort på köpet. Thaaaanks a lot! :-) Det kunde lika bra stå Ellen på den ist för Canon! Den er dajlig! :-) Jag tycker den är guldig men färgen heter caramell. Precis som de har nån betydelse! haha! Men ändå! Jag är nöjd iaf. Och det är gott! Nu ska jag laga mat. Kanske Stina kan vara hungrig när hon kommer hem. Jag är iaf!

Slut på't!

Nu är det nog! Måste lära mig sortera bland folk och folk. Denna gången inte kvinnorna. Allt för många behandlar en på helt fel sätt. Vad fan fortsätter man snacka med sådana för? För att ingen annan snackar med en kanske? Men det är nog något jag har sjukt svårt för. Att bara skita i folk. Måste inse att det finns bättre grabbs att snacka med. Om inte så får man helt enkelt skaffa sig vettiga typer i sin omgivning. Finns ju trots allt gott om dom egentligen.

Alla är så jäkla lika. Tomt snack om ingenting. Och varför kan man inte snacka med någon utan att de går över styr. Och man blir nått jäkla objekt som ska uppfattas som rent blåst. Någon som man kan behandla hur som helst. Va fan, be a human! Var normala. Jag har oxå gränser. Och nu ska jag sänka dem. Tro jag slösar mitt liv på att snacka med massa omogna idioter?

Något som glädjer mig är iaf att du som en gång var som dom jag berättat om nyss, har bättrat dig. Blir förvånad. Återstår att se om det bara är tillfälligt eller om du verkligen tagit fram ditt rätta äntligen. Det sjuka är att så tänker jag om alla. Och sen går det bara runt, runt, runt... men nu ska jag vara positiv.

Gammal gammal låt!

Thanks a looot! Jag gillar den!

Huske Andra Avenyn!

Äntligen, mitt andra Avenyn är tillbaka i kväll kl 20.00! Missa det inte! Nu kommer även jag bli lite tv människa! Ännu en helg är överstökad och den har varit suverän trots att vi inventerade igår kväll.  Åkte hem till Ida med Camilla (work mates). Kröka lite och träffa nytt folk. Trevligt! Lite impad över mig själv att jag gick själv hem från triangeln. Jag brukar vara lite mes när de gäller gå själv i malmö haha! Men det gick smärtfritt. I fredags var jag på KB än en gång. Fattar inte vad jag håller på med. Men jessiboo och jag hade ändå det trevligt. Slutade hemma hos henne med bullar och gräslök&vitlöks ost. Mätta som fan gick vi och la oss! Puligt som fan! Vet inte om jag ska ut och mata dom 50 ankorna! Mitt nya söndags-nöje!

Linas dag idag! Grattis på birth-dagen kära barfis! :-)

DKNY night!


Köpt den inte! Årets kärring-varning!

En god fridag!

Har umgåts med Emma.L idag. Shopping! Jag föreställde mig att komma hem med massa kassar + en kamera. Men det blev inte så. Hittade nästan ingenting ju! Men när man inte har några cash så hittar man hur mkt som helst. Varför är det alltid så? Dagen gick fort. Nästan för fort. Kul att träffa min kära thai-vän igen! Snart ses vi igen! Sugen på cider. Men vad gör man, drar in en smoothie! Två till och med! Känner sig lite mer hälsosam iaf! Ha de nice!
Internet är tråkigt!

Dunder-mesen jag!

Så kan man lugnt uttrycka sig. Hök-ögon har jag men fan inget mod i kroppen! Jag är totalt såld. En snabb skymt av honom och jag hinner se rätt! Rätt människa! Tänk om det är the one! waaah! Inte alls ofta jag ser någon och det fastnar på detta sätt. Från ingenstanns! Och uppenbarligen spanar vi båda två. Men VEM är du?! Om jag så ska behöva stalka för att ta reda på de så ska jag göra de! haha! Känner mig redan små-stalkig. Men jag tror mer på ödet. Vill ödet att jag ska få denna ruskigt mkt "Ellen-grabb" så kommer jag få det. Annars inte, och då kvittar det vad jag gör. Nu svävar jag iväg för mkt igen. Hoppas ni har det godt allesammen, Det här är ikke hälsosamt!

Ljuva tider!


Detta är krök i jessiboo's party stuga!
Tiden då det var ljumna öl och "lagom" starka groggar!

Party night!

Hamnade på KB igår, otroligt men helt sant. Vi utgick från thapthim, sen vidfare till en annan liten pub. Med Mate, Christina och hennes bror. Var vi fler? haha! IAF, här hemma var det mkt flams och trams. Jäkla återfall jag och mate fick. Kunde inte riktigt sluta skratta. Kan fortfarande inte sluta skratta åt de. Hörbymarknad när hon trilla ner från släpet och jag skulle va snäll och bära henne men blev en volt til av detl. Ser de framför mig!
KB var väl helt okey ändå, men vi kände inte oss riktigt hemma + att där var sjukt mkt folk. Hyfsat lugn kväll ändå. Inte så mkt att tillägga, mer än gött krök! Inga pök!

Idag vaknade vi efter ca 5 timmars sömn. Stina jag och mate ligger i min säng och snackar. glömde bort helt att vi skulle prata engelska hela dagen idag. Här i kollektivet har vi lite märkliga saker för oss. Så de blev inget med de. Istället gick vi ut och matade de 50 ankorna på gården. Tog en bra stund innan vi hitta dom. Dom var fan helt galna! Vi tänkte locka med dom in och gömma dom på christinas rum. Hade varit kul att se hennes min när hon öppnar dörren och får syn på ankor över allt.

Jag: Jag ska trycka in hela brödskivan i käften på ankorna!!
Mate: ÄT FÖR FAN! Tänk på ankorna i afrika!!

Tågragg!

Andra gången. "3e ggn gillt?!" Nog fan nått av de bästa jag någonsin sett! 31 minuter snett mitt emot mig. Inte ofta man ser någon och det lägger sig så hårt på minnet. Denna gången fick jag reda på lite. Snart 25 och pluggandes, antagligen något inom business. Tar tåget 09.22, hoppar av på kastrup! Blickarna finns där, finns där någon fru? haha! Verkar ordentlig, tervlig och är ruskigt snygg. Men ofta de kan va så bra. Säkert bög! Färdig tänkt. Godnatt.

Vi i atavahuset!

Vi i atavahuset!

Fredagskväll i kollektivet!

Äntligen helg! :-) I morgon är det dax för krök med mate! Äntligen! Har saknat våra galenskaper som tusan! Annars händer det inte allt för mkt. Ser på film och trycker i mig chocklad. Kommer somna tidigt känner jag. Lärt mig ett nytt ord idag. Hårlack?! haha! HÅRSPRAY! ha en god aften nu ska jag sträcka ut mina trötta ben! tjingtjing!

Fisken i vattnet!

Jag känner mig som fisken i vattnet. Alltså detta är nog den finaste butiken jag varit i. Ni måste komma och hälsa på mig! Såå många märken. Dior, Lancome, Clarins, Clinique, Chanel,  Biotherm, Estee Lauder, Helena Rubenstein, YSL, Shiseido, Kanebo och har för mig Elizabeth Arden. Men många fler som jag aldrig hört talas om. Endel jag aldrig haft kontakt med! Men det är kul. Mycket att lära. Och som sagt så kommer jag bli en danske pige som er så kåde! hahaha!
Aja, Sov time nu!
PS. Glöm inte att gå in på http://www.atavahuset.se/ och rösta 5 stjärnor på oss! Kollektivet Blomman!

RSS 2.0