hej hopp!

Uppe med tuppen idag, allt för att slippa tvätta när jag väl är ledig. Helt sjukt att sen jag började med det här att tvätta kl 07.00 så är där två tanter som ALLTID är där. Slår aldrig fel. Hur kan dom hänga i tvättstugan varje morgon kl 07.00? Men dom verkar inte ha alla hamstrar i hjulen så. Hoppas inte det blir min hobby när jag blir gammal.

Jobb, jobb, jobb.. Ibland känner jag att jag hade kunnat göra vad som helst för att bli oberoende av cash. Tänk att kunna ha ett liv oxå! Haha! Jag ska självklart vara glad över att jag ens har ett jobb va men jag bara önskar jag hade mer tid och mer pengar! Sjukt men sant.

Ha de jävligt!

Ha ha ha ha!

En vägg till!

Om saker inte är så lätt som jag tror.
Varför är det då så jäkla lätt för dom andra.
Allt är i sin ordning. Jag är så van att jag knappt reagerar.

Mate, min andra halva.. Ska vi hjälpas åt att spola fram tiden?
Sol, bad, krök och no problems! Aiya Napa Tvåtusen-nio!
Ut med det gamla, in med det nya!

Så söt ...

Så söt han är, han blev tvungen att flytta efter jag flyttade hemifrån.
Han flyttade ut på landet eftersom han inte kunde bli instängd i en lägenhet i Malmö efter att vara van att springa ute. Men i morse fick  jag ett SMS från min mamma där det stod:

"Godmorgon! Kan berätta att Gizmo kom hit i morse kl sex. Hörde en katt som skrek och tyckte mig känna igen den ljuva stämman. Jo då, där stod han och gallskrek."


Inte den bästa bilden men det är gött att hänga!

Viva La Juicy!


Vet inte om den är god bara för att jag är en liten smula av ett Juicy couture freak! Är det bara jag eller är den inte sjukligt god?! Fick cypern längtan när jag sniffade på den så det är uppenbart att det är en perfekt sommardoft för en liten pige som mig strandsatt i malmö! :)
RSS 2.0