Escadas Sommardoft!


Ocean Lounge heter den och det är ännu en grogg blandning! :-)
Vilken är den bästa Escada doften?

Jag kan sätta tre st
1. Magnetism
(Blev dock sönder krökad)
2. Into The Blue
3. Pacific Paradise (sommardoft för många år sedan)

Känner ni igen er?

Jag har all tid i världen att sticka och träna nu innan jag börjar jobb kl 14.00 men varför gör jag inte det?! Får nästan lite ångest över att jag inte bara gör det! Men det är väl nånting i min kropp som fattas. Typ motivation. Som tur är har Vicky kommit hem igen. Så vi kan pusha igång varandra än en gång! Kanske blir det träning i morgon bitti ist! :-)

Dax för ny parfym?


Har kommit och kommer många nya parfymer nu. Men alla har vi våra favoriter. Dessa borde alla ta en sniff på! :-)
1. Dolce Gabbana the one!
2. Armani diamonds!
3. Sean John Unforgivable!
4. Marc jacobs Daisy!
5. Chanel Chance!
6. Vera Wang Princess!
7. Narcisco Rodriguez!
8. Burberry the beat!

Nu är det fint igen här!

Då har jag fått tillbaka mina osynliga länkar! :-) Tack vare Krille, www.bloggdesign.nu Perfekt att det finns hjälpsamma människor kvar i världen. Det glädjer mig! Så kika in på den sidan om ni har något ni klurar på.
Tack för hjälpen! :-)

Min nyårs-sminkning!




Too much för vissa. Men perfekt för mig!
Jag älskade den!

Några av mina favoriter!

1. Diors HydraAction, för torr hy!
2. Estée Lauders Idealist. Egentligen ett porminimerande serum. Men den gör en riktigt len. Känns som en primer!
3. Kanebos concealer. En av de bästa!
4. Estée Lauders double wear SPF 10!
5. Estée Lauders Löspuder. Silke silke säger jag bara!
6. Diors Rouge Nr 493 Strawberry sorbet!
7. Smashbox Ogloss, magisk!
8. Smashbox rouge "Heartbrake"!

Och till sist, den absoluta favoriten just nu!

Maxfactors False Lash Effect.
Enda mascaran jag kan använda utan att behöva använda en extra! :-)

Humor efter striden!

Efter en fight bestående av mördande blickar och min gälla stämma skrikandes på en efterbliven gubbe i tvättstugan som hade snott min maskin kom jag in till ett brev, hand skrivet. Tänkte wao jag har fått kärleksbrev. Men det var jehovas vittnen som ville hjälpa mig med SEXLIVETS stora frågor! Tur jag läste igenom det, hade jag inte gjort det hade jag inte skrattat förrän kl 5 idag.

"Hej! Mitt namn är mori och skriver till Dig därför att du bor i ett hus som har visat sig vara svårt att komma in i (Tacka fan för de ;-) ). Vi jehovas vittnen besöker människor för att väcka deras intresse för bibeln. Detta är ett helt ideellt undervisningsarbete som pågår i mer än 230 länder och områden över hela jorden.Bifogat detta brev får du ett vikblad som tar upp sex livets stora frågor och bibelns svar på dem. Jag ville be dig läsa igenom och fundera lite på dem. Önskar du sedan fler upplysningar kan du enkelt använda den bifogde kupongen eller skriva till adressen ovan.

Det var en del av brevet och jag tänkte shit vad händer med Jehovas vittnen. Goes sexy time! Och vad vet ni om mitt sexliv? haha! Sluta terra mig. Jag får ligga om jag vill! hahaha!

Skön låt!

Veckans babe! ;-)


Förmodligen en av världens finaste. Och stina säg inte att han har täta ögon. Men han påminner om Zack på nått sätt. Eller hur? :-) Detta är nog enda anledningen till varför jag vill se Mammut. Denna mannens fru är jag grymmt avundsjuk på. Om hon tröttnar så kan vi byta rakt av! :-) Vad tycker ni?! Hade vi inte passat bra ihop? hahahahah!

Om 4 år

- Har jag styr på allt.
- Tjänar jag dubbelt upp
- Har jag min egna familj som är raka motsatsen
- Bygger jag mitt egna hus
- Har jag mer tid över
- Har jag hittat mig själv

tack hej, sov gott!
Somethings gonna change, I know.

Måste skryta lite!

Jag är jävlar i de en riktig husmor! Någon som vill gifta sig med mig?
Jag gjorde världens godaste paj ikväll. Fetaost och broccoli paj! Wow Ellen Kröking, du är helt amazing! Super lätt var det. Det här med att jag inte kan laga mat, det är nog bara något jag hittat på. Jag tror bara allt är så svårt. Men jag tycker fortfarande det är tråkigt. Men träning inför familjelivet. Stina du behöver inte träna då! Hon är en extrém husmor. Kan hur mkt som helst. Och det går undan! Jag kanske är där om 2 år!

Färg shampoo!

Ville bara dela med mig till er med färgat hår. Detta är nog dem bästa produkterna jag använt. Aldrig haft så fint hår som nu! Luktar väldigt gott gör det och låser in färgen suveränt. Märker verkligen stor skillnad på innan när jag inte använde färg shampoo! Har även en produkt (också från L´oréal expert) ett slags färg shampoo som är brunt och ger en liten smula färg.
Jag är impad.

Riktig husmor!

Känner mig som en äkta husmor! Det är mate som har smittat mig tror jag.
Har bakat scones idag. Känns lite "tillbaka till hemkunskapen" haha! Såg inte alls lovande ut men dom blev riktigt goda. Idag är det valentines day. Känns ovanligt kul! Ikväll blir det Singel-mingel / Speed dating fest! Haha! :-) Ska bara åka in och jobba en sväng först. Vi ska verkligen ha inventering ikväll. Silken idiot som valde ut denna dagen haha! Måste vatt någon som hatar kärlek! Så nu ska jag packa mitt krök och min outfit så jag kan åka direkt från jobb till fest! Effektiva Kröking var namnet! ;-) Ha en trevlig afton kära vänner! <3

Fredagen den 13e!

. . .är det idag. Hoppas alla överlever kvällen.
Nu ska jag dra mig bort till Amiralsgatan!
Trevlig afton gott folk!

I morgon är det valentines-day! :-)
Jävla påhitt!

Skånetrafiken, RIKTIGA *piiip*!

Var nyss borta på centralen för att planera min vardag väl eftersom jag behöver nytt Öresundskort imorgon och jag ska åka in sjukt tidigt för att träna med Vicky.  1775 SEK (!!!) Kostade det! Dom *piiiip* har höjt priserna. Kan inte förstå varför dom gör det.Som om dom inte drar in sjuka cash redan. Det är bara ca 25 000 svenskar som arbetar i danmark. bara där har dom dragit in 43 250 000 SEK på en månad!
Dom kan ju inte ens hålla tiderna. Alltid är det nått klödd med tågen. Antingen saknar dom lokförare, eller så är det "tekniska problem" vilket jag slutat tro på. För det är fan omöjligt att det kan va så mycket strul som det är med dom. Hade det funnits nån annan att åka med så hade jag gjort det, utan tvekan.

Sjukaste är nog också att om jag skulle vilja ta bussen till mina hemtrakter någon gång så kostar det mig 78 spänn! Alltså 156 jävla spänn tur och retur! Men om jag hade tagit bilen hade det inte ens kostat mig en hundring!

Att det kan vara billigare att köra bil är helt sjukt, "spara på jorden" säger dom. Ja men tjo fadderittan ta er i. . .! Snart kör alla bil ist.

Tråkiga tider!

Jag hinner inte med nånting känns det som. Hinner knappt sova. Tur att jag inte har pojkvän. Hade aldrig hunnit med honom. haha! Hinner knappt med mig själv! Just nu känns det som mitt liv går ut på att jobba och sova! Men självklart är det inte så om jag tänker efter. Men det känns så. Måste lära mig att planera vardagen bättre. Kan ju börja redan nu då. Träning imorgon bitti med Vicks! Då går vi och lägger oss nu Ellen Kröking! Japp!
Ha det gött kött fi fan!

Första söndagsmiddagen!

Vi har ju uppfunnit en ny tradition nu. Söndagsmiddag kl 18.00 heter den! Idag blev det hos Stina och Christina, Tacos stod på menyn, kan fortfarande inte förstå varför jag inte tyckte om det innan. Berg och Fritz var på plats, Men dom andra svek! ;-) Mycket trevlig afton. Kul att inte bara ses i dimman! haha! Allt snack om ljuva 90 talet slutade med att Fritz sa "Jag ville alltid vara Simba!" Hahaha! Höll på att sätta maten i halsen! Men men, sen blev det film. 5 st slas-hasar i soffan och jag kommer så klart inte ihåg vilken film vi såg men den var bra! Så ja, fixa sina nagler sen sova sig. Tåget avgår 07.42 i morgon ju. Vicky och jag är så duktiga! Börjar faktiskt se och känna resultat redan av träningen. Trodde jag aldrig! Sov gott och håll i hatten.
RSS 2.0