Hallo Alla!

Har inget att göra så det får bli ett litet inlägg i väntan på bussen.
Idag ska jag och Emelie von lök på 40 årsfest hos min moster! Och Ellen Kröking är bakis som aldrig förr. Men det gör ingenting för det ordnar upp sig sen. Efter lite mat och krök! :)

Igår var det nog en märklig dag!
- min kyl gick i sönder men  + jag fick mitt lysrör
+ hade flyt på skånetrafiken tack vare en vän som jobbade
+- en ny granne knacka på och ville jag skulle dricka med dom ( ? )
+ drog hem till en nyfunnen vän och festa
+ träffade en möjligtvis resekompis :)
+ mingla på båten
- idiot mot puffe. Det är 20 minus på det!

Nu skall jag gå.. ha det bra!

Sjukaste!

00.15 får jag sms från vicks! "ooh ellentoe vet du vad jag läste på text tv nu.. Michael Jackson har dött.. Och vi som skrattat åt honom hela dan.. Usch usch. sorgligt :("

Vicks och jag har gått och skämtat hela dagen igår om den här mtv crispynews reklamen som jag laggt upp! Och så bara dör han. Nä det är sjukt! Men jag tycker fortfarande reklamen är sjukt kul! haha!

Förövrigt har min kyl pajjat. Så nu va det verkligen en anledning till att få hit vaktmästaren. Och mate, nu ska jag göra dig och alla andra lyckliga! HAN HAR BYTAT MITT LYSRÖR! :) No more EP anfall! Nu blir man nästan blind så ljust det är!

Nu är det helg igen. Äntligen! Och jag kan berätta för er oxå att jag kommer hem över hörby marknad nästa vecka! :) Håll i kröket tills dess! hejhopp!

MTV Crispy News Reklam!


hahahahaha!
hahaha!
haha!
JA, SÅ KUL ÄR DEN!

Statoil

Eftersom jag inte har något att göra kan jag berätta om onsdag-nattens sjukaste händelse!
Emelie, jag och Bettan var på väg hem från Etage. Alla blev sjukt sugna på hotdog (förstår det inte, jag tycker inte ens om körv!) Men iaf. När vi kommer till min Statoil så är det minst sagt fel man som jobbar. Han har öppet i luckan bara men han vägrar ge oss hotdog för han hade vatten på golvet. WHAT?! haha! "Sluta fjanta dig nu, där ligger ju 3 st till oss där!" PANG så smällde han luckan i fejjan på oss. Så kommer nästa man och ska betala sin bensin... "Kan du köpa tre hotdog oxå?" hahaha! Så började vi kackla igen... "Du är inte den vanliga statoil-mannen, vad är ditt problem?" Nä då blir vi hotade..... "Ni stör, jag kontaktar väktarna!" Ja tack gör det hade varit skönt om dom tog lite på oss! "Du, vad heter din chef jag måste snacka med honom!"  "JA GÖR DET! PANG!" Så var det luckan i fejjan igen. haha! Som vi skratta. Kan fortfarande inte förstå vad den människans problem var. Han platsar inte på min statoil iaf. En riktig mupp!

Kröking & Lökling!


Idag skall vi ut och fira! :) Fira att sommaren kommer bli den bästaste!
Så nu ska jag duscha mig i mörker. sexigt! haha!

Spännande!

080609

Dörrarna stängs och nya dörrar öppnas!
Jag oroar mig inte. Jag vet att jag är bra på det jag gör.
Ska inte vara några problem.

Man ska lära sig omvända det negativa till det positiva!
Nya möjligheter.

030609

Ledig men ändå uppe nästan samma tid som tuppen igen. Mötte upp frugan på centralen vid 09.30 tiden. Sedan dess har vi bara farit runt. Men mkt har blivit gjort! :) Jag hann även komma på att jag ska operera mig igen! Och jag har jag fått garageplats! Gött som fan! Ska jag bara hämta hem bilen oxå! :) Så gött att vara ledig. Jag älskar det! Synd man inte alltid är det! I morgon är det student fest hos wigg! Wih! :)

Jaja nu ska jag springa bort mig själv! Ha de jävligt!

Tidig morgon!

Uppe med tuppen :) Gött som fan! Kom hem för en stund sedan och nu väntar jag på soltimmarna. Ska trycka in mig i min bikini. Skiter i att jag knappt får plats i den! En halvtimme till sen är det dax! Är det bara jag som hade en vääääldigt lång dag igår? Det var en sjukt nice söndag som innehöll det mesta. Chill i solen med vänner, sitta överallt och slänga iväg sina bästaste stenar till vattnet. Massa flams och trams. Sega pommesar. Kubb. Mys! :)

Nä nu pallar jag inte mer.. Ha de jävligt! :)
RSS 2.0