Mig i ett nötskal!

Nu ska ni få se hur kylig och känslokall jag är! Verkligen mitt rätta jag! ;-)
Så här var det. Min arbetskollega kom fram till mig idag och sa, "Ellen, jag är gravid!" Jag tittar på henne och säger "haha, ja visst, kul du!" Och så går jag vidare. Jahapp tänkte hon, de va ju kul.. Synd bara att hon var helt seriös! Hon ska bli mamma! :-) Sweet!

Jag blev chockad, men det är klart att folk omkring en börjar komma upp i åldern. Fler och fler kommer bli gravida. Jag bara tycker det känns såååå mega långt borta. Men egenligen om jag tänker efter. För 5 år sedan var jag 16 år. Det känns inte alls längesen. Om 5 år är jag nog oxå på smällen! :-)

Ska bara hitta någon som klarar "Mate testet". Mate måste godkänna först! ;-)

Veckans Babe!


Stina har väntat och väntat på veckans babe. Här kommer han.
Criminal minds va de ja! Har aldrig följt med i ett enda avsnitt allt pga denna man!

Ett steg före!

Idag är jag verkligen ett steg före om inte tre! Vaknade pigg kl 08.00 hur ofta händer det? Skönt är det iaf, och idag ska jag jobba för första gången denna veckan. Ska bli såååå gött! Jag hatar att ligga hemma och va sjuk. Tror jag börjar bli glad igen. Kanske. Fredag idag, INGET krök! SÅÅ skönt! Behöver verkligen varva ner. Så säger jag alltid men ändå hamnar jag mitt i allt och krökar som aldrig förr. Finns det inget annat att göra? haha!

Jag är nyfiken ;-)

Var/vem tillhör du?

Du kanske inte heller vet det. Jag blir mer och mer övertygad om att ingenting håller mig kvar här. Nu tänker säkert många, ja men vänner och familj då? Ja säg de. Man märker mer och mer vad man ska lägga energi på. Folk kommer, folk går, det gör dom av en viss anledning. Ska jag va bland vänner som inte känner mig, eller en familj som knappt känner mig? Nix. Jag har fått två ben att stå på även det av en viss anledning.

Snart leftar vi!

Ska vi fly?

Splittrad. Vet inte vart jag vill eller vart jag ska. Trött på respektlöshet och nonchalanta idioter. Hade jag vatt oberoende av pengar hade jag stuckit i morgon utan förvarning. Utan problem. Kaos i min hjärna! Ibland tänker jag.. "hade vatt skönt att hoppa". Men ni kan vara lugna det kommer aldrig att hända. För ingenting kan knäcka mig att jag skulle gå så långt. Jag överlever allt av någon konstig anledning! Är som kackerlackor och råttor de enda som överlever i krig. Men måste man bli behandlad som dom bara för de?

KLIAR I MINA VENER!

Ännu ett samtal!

Jag höll på att dö i helgen, skratta så jag inte fick luft!

Mate och jag gick in på Q8 för hon skulle hämta ett paket. Och vi skulle köpa lassange och sprite.
Mate: Jag ska hämta ut ett paket.
Han i kassan: Vad är det för nått?
Mate: Lassange! (LASSANGE?!)
Han: Ja jo, haha! Men det du skall hämta?
Mate: HA HA HA HA HA HA jaha, de e från nelly!

Jag går och letar efter läsk. kommer med en 1,5L. Mate tyckte den var för liten så jag leta lite till. Kommer tillbaka med samma.

Jag: Asså de finns ingen större.
Mate: Nä jag vet, han sa de men tänkte du kunde få springa ändå!
Jag: Haha, men det är lugnt jag dricker inte så mkt läsk, jag dricker hellre utan!
. . . . Ehm, asså nu lät detta värre än vad det är... Mena inte så..

Killen i kassan kunde knappt hålla sig för skratt han heller.
Vill inte veta vad han tänkte om oss haha!

Hinner inte komma utanför dörren innan vi brister ut i asgarv!

Frukost

Jag: Fan asså jag är sjukt sugen på att skaffa en bil ändå.
Emelie: Fast vad ska du med bil till? Du är ju alltid bakfull, full eller så jobbar du?
Jag: Hmm, ja jo...
Emelie: Och var ska du köra?

TILL ICA MAXI!

hahahah!

3 dagars regeln!

Har ni hört talas om den? De hade inte jag iaf. Den innebär att om en kille tar ens nummer men inte hör av sig inom de tre närmsta dagarna så kan man lika bra lägga han på hyllan. Men då tänker jag, varför tar en kille ens nummer om han inte tänker använda det? Vore ju enklare att inte ta det då. Varför lägga ner energin?

Någon som kan förklara detta fenomen?

Skit med de, bara ett lammkött ändå ;-)

...

RSS 2.0