Vilken utsikt!

Säljer nu mina 3,5 par skor då jag inte har någon användning av dom. Ett par högklackade och några gympaskor samt en herrsko kanske. Se bild nedan! Ring vid intresse! Först till kvarn!
Så här såg det ut när vi kikade ut genom fönstret på lördagsmorgonen. Inte lätt att vakna och vara lite lätt berusad och se denna utsikt. Vi nästan dog av skratt! hahahah! :)

Överasknings dag!

Överaskning nr 1


Överaskning nr 2


Present från en TommyGuns frisör!
Sjukt bra produkter måste jag säga! :)

 

Överaskning nr 3 (tickets for free tack vare en pärla som heter Malin!)

Dans show med Malin, Beccy & Sandra (Youngblood)

Firar!

Har nu levt i min lägenhet i 1 år. Tänker tillbaka till förra året. Snart ett år sedan jag och Mate hade den sjukaste tisdagsfyllan med några pitts! Här var en madrass, ett bord och en tv typ! Timbuktu spelades på stereon. Blandade groggar i kaffemuggar. Trailer trash?! Haha, nej vi hade sjukt kul! Och jag tror det var dagen efter som vi åkte till burlöv center. Efter våra bus med omgivningen om att vi hade vaknat upp i göteborg! haha! Kommer du ihåg Mate?

Nu ska jag ta tag i sista delen av min lägenhet. Ska få hem en lampa över bordet, och en stor spegel! Känner att jag har tagit för lång tid på mig nu. Har massa idéer så ska jobba på dom nästa helg.

Om 6 dagar händer det här....

Om jag vill ha!

Diors nya Sérum de rouge! Det är som ett läppsyl, fast mycket finare och mycket bättre! OCH MYCKET dyrare ;) 360:- kostar det. Extrémt vårdande med mango olja och vitamin A. Kämpar emot linjer. Finns i 8 färger. Tjing Tjing! Tar 2! :)

Ännu en av Britney!

Nu har Circus fantasy kommit till Sverige. Innan den kom har det redan sålts över 30 miljoner st (!) av denna doft! Det är galet! Det är något med Britneys parfymer som skiljer sig från andra kändis dofter, för dom har alltid sålt så jäkla bra.

 

Toppnoter: sockeröverdragna hallon och aprikos blomma, påminner om godis.
Hjärtnoter: blå pion, näckros och röd orkidé.
Basnoter: söt vanilj trä, mysk och violett godis.

RSS 2.0