Bränn and burn!

Borde gå och lägga mig direkt, men jag är i så många funderingar efter kvällens enjoy! Pusha min dynamit så hårt det går. Tur det inte var på annat plan. Då hade det varit kört säger jag bara! Men eftersom jag visar den respekt som jag själv vill ha om det vore hemma hos mig, så ignorerar jag det bara, men jag måste bara tillägga att folk som inte fått vara någonting i livet blir sånna som denna hemskt illa luktande nörd! hahaha! :) Men men!

Annars!

I chose the waters that im in,

Jag tror det är för mkt nu. Blir sedd på samma sätt som vanligt. Borde backa på alla front. Aldrig levt på detta sätt! :/ Aldrig förstått så mkt som nu heller. Kan inte säga om det är bra eller dåligt för mig.. Förmodligen både och! Men skit i det för så länge vi alla har kul så! Sov Gott Alla! :)

Ååh :(

Jag vill ha min katt! :( Lille Gizmo!
Kommer aldrig komma över att jag lämnade bort honom.
Men han hade haft de dåligt här i Malmö med mig. Aldrig mer komma ut.
Men jag saknar honom sjukt mkt!

Jag dog lite! :)

Svenska Killar. . .

Dom ligger fan ta mig längst ner på min + och - lista! Jag skojar inte. Kan inte hitta torrare, mesigare, tråkigare killar. Dom kan ingenting. Dom tror sig va nånting bra. Men det är dom inte. Vet inte vad jag försöker förklara men jag tror nog många förstår vad jag menar egentligen. Lås in alla svenska killar i en skelett-bur!!!!!!

Hur kan de ske.....

Hur kan en människa bara förfläska sig så här? Jag fattar ingenting... Ser bilder för två år sen, då jag jämfört med nu liknar en PINNE! Vad fan hände här nu då?? Kröket min "bästa" vän blev genast min fiende!! Nu ska jag ut och springa med Malin tills jag spottar blod!!!

Vi ses på Babel ikväll!

SKÅL!

Så skulle det se ut varjedag!!! :)
Mates B-day förra året!

Stockholm med FruLök!

Förkrök på vårt MINIMALA hotellrum. Lite segt att komma igång. Gårdagen blev hård som fan! Men fy fan vad kul vi hade! Träffade en thailands vän och hans vänner. Hann med 4 olika ställen igår. Nått litet förkrök-ställe, sen Collage, Ambassadeur, och sist White Room. Kan säga att det var inte så populärt att halsa en bira där vakterna kan se en. Men det löste sig det också och jaaaa VI KOM KNAPPT UT! ;) Nu ska vi snart möta upp Emma och co och dra några goda. Sen blir det nog Grodan Sergel. Vi får se var kvällen tar oss helt enkelt. Kan också passa på att berätta att numera är det jag som är "Joel Påläggskalv!!"


NU ÄR VI GLADA!.......JÄTTE GLADA!


"DEN ÄKTA JOEL PÅLÄGGSKALVS BILDEN!"


DET HÄR ÄR OLAGLIGT FINT!...
RSS 2.0