Lite midsommar bilder :)







Midsommar!

Midsommar hos kuk-larsson blev trevligaste midsommarn på länge! Men jag undrar om det är sant att om inget "flingigt" hört av sig denna dag så har man inget. Jag har hört att gamla "flingar" som hör av sig på midsommar har inte släppt en. Det är typ bara mamma som hört av sig till mig idag iaf. Ska jag skratta eller gråta?

Bikini dagar som dessa....

Har idag kommit fram till att antingen måste jag rå banta mig, eller så måste jag utesluta min Juicy Couture bikini. Låg på stranden idag och kom på att det står ju Juicy på min röv. Men hur jävla Juicy är den egentligen?! hahahah! Och pricken över i:et är att jag samtidigt dricker vanilla coke. "Asså juicy, behöver du verkligen den där vanilla coken????"

Skulle försöka fota som ett vykort från ribban. Men det gick inte så bra, "något" kom ivägen. Ska försöka få tag på bilden, den ligger i Emelies kamera. Vänta bara! :P

Så nu ska jag ut på bakgården med lite nära och kära! Roséhäng på bakgården och kubb!

Tåg åh sånt..

På väg mot Stockholm och Cinderella! Denna tågresa kunde man helst skippa känner jag. Man borde kunna boka tågbiljetter så att man får sitta så långt ifrån pipsillar som möjligt. I över en timme har en unge pipit. Och ännu mer blir jag påmind om varför jag INTE ska ha kids. Men men.. Ska bli gött att jobba lite.. :) Och träffa kyllingaköddet såklart, mf! :) Ha de jävligt! Hej hopp!
RSS 2.0