Sista helgen!!!!!!

Fredag igen och jag är helt vilsen i dagarna eftersom jag haft semester sen 6e januari! Men det är iaf min sista helg i stan innan jag ska tillbaka till cindefuckingrella... går att jämföras ungefär med att skjuta sig i huvet! Jag har kommit in i det här nu... Ha mycket tid över och jobba lite då och då när jag känner för det! På mitt Kicks! <3 Sen har jag gått och blivit med lamm! haha! :) Konstigt! Men han är sjukt fin!

Jag har haft mycket skoj här hemma under semesterns gång! Födelsedag. London. Shopping. Spontanfestande. Utgångar. Handboll i fanzone. Mer födelsedagar. Hemmafest hos Mate, hos Mig. Mer shopping. Hittat de perfekta stövletterna. Vinterpromenader. Och mer lär det bli.

Denna helgen känns som den kommer bli full rulle! Idag blir det dock lugnt, men i morgon blir det jobb 4 timmar. Sen hämtar Pernilla upp mig så drar vi till IKEA och ILVA och shoppar oss lite för ovanlighetens skull! haha! Inte klokt vad vi trissar varandra till att spendera. Hur ska vi komma till LA och VEGAS då?!?!?!?! haha! Löser sig! :)

Efter shoppingen blir det mat a la skepsbron eller a la Pernillas! Sen resten av kvällen spenderas a la Twisted Torso. Dagen efter blir det Söndagsbrunch på Casino cosmopol, ska tydligen vara mkt bra där! Jag tvivlar inte en sekund på det, var sjukt bra käk där sist jag var där. Sen får man väl försöka tagga sig själv lite inför kvällens restaurang-Fest! :)

Helgen i London!

Haft en otroligt härlig helg i London! Väntade på båt-flickorna på Gatwick. Det första jag fick syn på var en asnitad Erika ;) Dom hade minsann pimplat på planet. Celine och Erika gick och däckade dirr efter käk första kvällen medan jag och Elenor tog oss lite vin i hotell baren! Efterlängtat!

 

Dagen därpå var det bara att gå upp tidigt för att hinna med shopping innan vi skulle piffa till oss lite inför festen hos Tjack Sara! Blev endel shopping och en stadig Lunch! Väl hos Sara träffade vi hennes pojkvän och hans kompisar och några av Saras svenska tjejkompisar! Mycket trevligt! :)

 

Utgången blev på Café de Paris! Faktiskt ett väldigt bra ställe. Och vi spårade utan att skämmas! Ingen blåsning dagen efter ju vilket det hade blivit DIRR om vi befunnit oss på jobb i det tillståndet! Haha! Efter en stabil utgång med mycket drinkar och shots och trevligt folk så var det tydligen dax att bege sig hemåt!

 

Frös som en gnu när jag kom hem, det är typ det enda jag mins. Elenor fixade ett bad till mig. Jag hoppade ner i mina trosor! Varmt och skönt! Slutade med att Elenor också hoppade i! Sen satt vi där en stund sen gick vi och däckade. Eller iaf Elenor, jag var fullt igång med att leta efter sips. Vände upp och ner på hela hotellrummet men hittade inga sips! :( Försökte ringa Tommi, gick ju sådär... Sen somnade jag!

Vaknade tidigt på söndagsmorgon. Fortfarande lite packad. Hade förberett med sockerfri redbull dagen innan så den åkte ner fort innan man han fatta att man var bakis. Ner och käkade frukost på hotellet innan shopping i Craydon. Förvånadsvärt bra shopping där måste jag erkänna! :) Hittade hur mycket som helst. Celine mådde nog sämst av oss alla, men efter att ha samlat på sig några påsar kläder och sånt var hon på topp igen! :)

 

Sen flög vi allesammans hem på kvällen. Jag mådde sjukt illa och var lite skraj för flyget, gillar inte att flyga ensam! Trodde motorn kaosade, den lät inte okey! Och ingenting blir ju bättre av att jag flög med ett företag där jag har träffat på en pilot ifrån. Han sa då att ibland vet han inte riktigt vad han gör men då är det bara att göra om och göra rätt om en röd lampa lyser. Och inte nog med det, en gång hade han startat fel motor på marken så att en man nästan hade råkat illa ut! Hade grym dödsångest när jag gick på planet, tänk om det var mitt sista steg i livet, in på planet! Inte okey! Men jag överlevde och snart är det dax att dra ut och flyga igen! ;)

 

Må väl mina vännerssss! <3

Woho London here we come!

Idag drar vi till London! Äntligen! Sailer-brudarna från cindy och jag - Mot Tjack Sara! På födelsedagsfest och shopping! :) Ska möta upp Pearlie alldeles snart,sen drar jag till köpendanmark. Planer går vid 18:00 tiden! Kommer inte ihåg exakt! haha! Men det löser sig! Och jag är inte särskillt flygrädd idag vilket jag brukar vara. Kanske har jag kommit över det då! Det är ju bara 2 timmar det handlar om! Men fy fan vad vi ska ha det kul! Lost in London! ;)

Dessa ska få bo i mitt armband! :)







Jag vet inte vad som har hänt, förr har jag inte varit så förtjust i Thomas Sabos saker, men nu känner jag nästan tvångstankar av att jag måste köpa dom allihopa NU! Lite stört kanske!

Thomas Sabo

Satt igår och kollade på Thomas Sabo smyckena med Pearlie och gjorde markeringar på vilka vi ville ha. När vi var klara med det fick vi syn på självaste kollibrien! Med ett lyckorus i kroppen tyckte Pearlie att vi skulle gå och köpa den direkt! Och så blev det! Som två lyckliga barn drog vi oss bort till butiken. Givetvis gick det inte att bara köpa kollibrien. Vars en extra! Och där var den dagen gjord! :)


Denna är min! :)


Och här är Pearlies!

Inte igår!!!

GOTT NYTT ÅR ALLA! :) Har inte varit särskillt aktiv här på ett tag. Det har varit mycket! Jobb, Jul, Nyår, Födelsedag! Och massa sånt! Men nu har jag semester till den 5e februari! Ritkigt skönt!

Köpte Neu Lash till mig själv i födelsedagspresent! Precis börjat med det. Blev så jäkla impad av Vickys fransar när jag träffade henne när jag jobbade en dag på Mobilia. Hon hade alltså fått nästan dubbelt så långa!!! Galet! Så nu är jag igång. Före och efterbild slänger jag upp sen! :)



Har haft fullt upp som sagt, vi firade min födelsedag här i fredags med nästan alla godingarna! Saknades dock några. Hade skitkul! Dansade wii dance och snackade och flamsade och tramsade. Tackar alla för en bra kväll!

Lördagen vaknade Yoyo, Sofie, Tommi och jag upp här hemma.. Mådde hur bra som helst konstigt nog! Men det blev en slappe dag trots allt. Massa flams och trams som vanligt. Efter några timmar och ett halvt städat hem tittade jag på vinboxen och beslöt mig för att den måste drickas upp därför att den såg bara dum ut! :) Så vi tömde den och resten av det som fanns kvar sedan gårdagen. Lite käk på det sen stack Yoyo och Sofie på en fest och jag och Tommi stack till skeppan och mötte Pearlie och co en sväng sen blev det hem för att sova sig medan dom andra gick vidare till Etage! Yoyo och Sofie dök upp mitt i natten lagom runa om fötterna och vi kunde inget annat än garva åt dom när dom satte igång sitt tramsande! Slutade med att Yoyo ramlade ner från soffan. FAIL! :)

Söndagen vaknade samma gäng upp här hemma! Yoyo var grymt bakis men kom rätt så bra igång sen efter lite frulle och gamla goda låtar! :) Gick loss totalt med dammsugaren och golvmoppen! Kände att jag behövde starta mitt nya projekt när brudarna skulle köra hem så jag ringde Emelie och drog med henne till Entré och köpte bland annat nya bestick på Cervera. Hade ju fått present kort från Mate och Malin. Perfekt! :) Nu ska jag bara köpa nya tallrikar, glas och muggar med! Klarar inte av att se det jag haft i alla dar! ;) Vuxen poäng?

Igår blev det jobb på Mobilia sen hem till Pearlie på lite käk! Kollade på the breakup som gick på tv. Hade det mys. Sen kom mitt lamm också ;) Sen blev det vandring hem för att sova sig lite. När vi var på centralen var det nog dom konstigaste 5 minuterna på länge. Först kommer det sjukt många fåglar som flyger fram och tillbaka över oss. Sen kommer en bil i 190! Kör mot rött in på centralen och bara tutar! Kör som en idiot genom busshållsplatsen och försvann. Konstigt! :P

Idag har det varit en lugn dag, förutom i morse när jag skulle tvätta 07.00 och jag börja tjaffsa med en kärring som hade snott alla maskiner och torktumlare för att hon "skulle på sjukhus och opereras!" HAHA, Men ELLER HUR!? Hon var riktigt dålig skådespelerska också! Jag hoppas verkligen att hon hamnar på sjukhus bara för detta.
Känner inte mig hemsk som säger det. Sådana människor som henne tycker jag inte ett dugg synd om.

PÅ FREDAG DRAR VI TILL LONDON!!! :)
RSS 2.0