Sommar!

Känner mig skyldig att göra en uppdatering! Mamma sa för några veckor sen att min blogg var tråkig för att där aldrig kommer nånting nytt! haha! Men det är bara för att jag sällan hinner. Umgåts mkt med Mate & Pearlie! Alltid händer det något. Ölhäng, myskvällar, långpromenader, fest, grillning, solning, nytt folk och en jäkla massa fjanterier! :) Älskar mitt liv! Tycker bara att Jboo kan komma hem från den därade båten som jag lurade in henne på! Nu verkar hon aldrig komma av den! Typiskt! :/ haha! :)

Satt nyss och kollade på bilder från förr! Ja jävlar vad min träning har gjort resultat! Även om inte vågen visar så många kilo lättare så syns det och känns det. Märkte igår att mina Kicks tröjor börjar sitta pösigt. Dom har alltid suttit som dom ska, lite halv tight.

Blir endel jobb i sommar,  och såklart några "utflykter" och impuls trippar! Sen i september sticker vi till LA, Vegas, Sanfransisco, mm! :) Gissa om jag går och tänker på det varje dag?!

När jag har fått den resan avklarad känner jag mig färdig i mitt resande för tillfället. Då kan jag fokusera mer på att bli nånting. Och ja, det blir väl nån chefsroll av mig skulle jag tro. Men allt kan ändras. När jag var yngre skulle jag bli snut ju. Vad hände? Blev säljande makeup artist ist. Inte ett rätt! :P

Helgen kommer bli bra! Känner det på mig. På fredag är det REHAB som gäller! Vi har nu festat fre-lör 7 helger i rad. Det håller inte! :P Sen på lördag ska vi fira Malin & Bobo! :) Eventuellt ska vi till Köpenhamn då också! Jag hoppas det! För jag älskar KPH! Man är där allt för sällan!

Nä nu ska jag göra en snabb röjning här och sen ut och möta Mate i stan!

Må väl alla!

Fridens!
RSS 2.0