Om jag var en giraff!

Usch å fy katten, idag är jag sjuk! :( Har ont i min hals på ett drygt sätt och hostar..  Men jag har ju alltid sagt att allt kan alltid vara värre... Tänk om jag hade varit en giraff idag tex, då hade det varit jätte synd om mig! Hade haft ont i halva kroppen då ju! Inte så kul! Men nu ska jag sova en timme till innan jag gör mig i ordning inför jobb! Ha de!

Kevin och jag!

Sötnosen å jag myser lite efter en liten tupplur i min famn! Mys stunden varade inte länge haha! Helt plötsligt blev jag kräkt på! Hellre det än bajsad på! ;)

Hell yeah!


Vad sa du Janne, skulle vi ha en katt sa du? ;) Här har vi ett klockrent exempel på hur det går om man lirar för mkt BLACK OPS när katt är i samma rum!

Puffe och jag!

Här är vi på mammas gubbes 50 årsfest i somras!

10 sätt att bli rik på!

1. Va snål som ett jävla djur! - Skit aldrig hemma, sparar både dasspapper och tvål. Lev på alla andra! Ät upp dina kollegors mat och skyll på nån annan.
 
2. Ut å kriga med uteliggarna om pantburkarna! Om du vågar! Hört att dom slåss men dom har kanske bra timlön...
 
3. Ja det är ju iof bra om dom slåss.... Bli slagen! och spela in det med en ljudinspelare med.. Sen begär skadestånd.
 
4. Bo som råttor... 9 pers i en 2a typ!
 
5. Sälj dig själv. - Vik ut dig i din webcam på nån skitsida... och hitta en pervers gubbe som vill köpa dina använda trosor för 300 spänn st. Mkt bra deal! Har hört att dom finns! Haha!
 
6. Sälj din hyresrätt!! Därefter fly landet så det inte blir liv.
 
7. Kidnappa en ko och sälj den med!
 
8. Gå ut på klubben, hitta den fullaste killen. Låt honom supa ner sig lite till. När du vet att han är tillräckligt full för att inte komma ihåg dig så följ med honom hem. Få honom att somna djupt.. Råna honom. Ta hans mat och pengar och dra! Oj vad roligt för honom dan efter när han tror han käkat upp all mat på fyllan!! :D
 
9. Spring ut framför en bil på ett övergångsställe på ett ställe där du inte riskerar att DÖ... Pang! Skadestånd igen!
 
10. Dom få saker du köpt... tex en påse gott och blandat... ät tills du blir nöjd... sen skicka in till företaget om hur missnöjd du är för att påsen inte innehöll EN enda bit av tex dom svarta! Bam så fick du den påsen betald plus lite till. Ja eller varför itne klaga på allt...
 
 
Det var allt för mig! Tack och adjö out the door! Lev & Må! :)

Några av 100tals bilder midsommar!



RSS 2.0