Sephora emporia!

Andra dagen på sephora, och vi bygger för fulla muggar så att ni snart kan komma och besöka oss! :D Så många fina saker och man blir ju verkligen shopping sugen när man ser att det börjar likna något i smink ställen och på väggarna. :) Sjukt slitigt, men roligt!

Till och med arbetskläderna satt fint! Och finbyxor brukar vara ett rent helvete att se bra ut i. Riktigt bra och nice ass! ;) Ska bara sy upp dom lite. Fast det kanske inte jag personligen ska göra eftersom sist jag testade det höll jag på att pajja hela symaskinen! :P

I morgon blir det Roadtripp till Köpenhamn på Chanel kurs med brudarna. Lovely!

Bilden är från idag. Ett exempel på hur det kan se ut runt omkring en när alla sliter som djur! :P

Sista dagen på Kicks

Efter en födelsedagskväll hos Mate med Janne och vänner så ligger jag här nu med ett doftljus bredvid mig som är Kicks egna. Clean Laundry heter det! Mm mm mm :) gottigottgott! Funderar på att köpa ett till i morgon innan jag lämnar ifrån mig min P rabatt och allt. Kör sista racet i morgon! andra gången jag slutar på kicks nu. Undra om det blir ännu en återkomst! ;) nja.. tror det blir skitbra med nya utmaningar på underbara sephora på emporia! :) känner mig inte otrogen längre! ;) Börjar nu på måndag då det skall byggas butik. Så kul att vara med från början!!

Godnatt godingar!

Mina älsklingar!

Här ligger mina älsklingar och skaver en morgon! :) love u puff!

Så nu ska jag sova mig! Har fått ögoninflammation så känns jobbigt att stänga ögat för jag vet att det kommer inte vara en höjdare att öppna det i morgon. Så det blir brillor hela helgen! Thanks a looooot Gud! Var det bara för jag taggade dig på fb när molnen såg ut som en stor snopp som spred sin säd?!

Taflin på besök!

Om lite mindre än 12 timmar anländer denna kvinnan till Malmö. En båtkompis från min cinderella tid!:) ibland vill jag tillbaka. rätt lyxigt att inte behöva laga mat eller städa på tio dar. :D Smita ut i messen om man är sugen på nått! äta goda frukostar! motionera på gymmet! Vem vet jag kanske någon gång i framtiden återvänder! :)

Hur som helst så kommer det bli full rulle med oss nu dessa dagar :) så längesen vi sågs nu!

Typiskt nu blev jag hungrig. Dumt att ta upp om frukost och sånt mitt i natten.. Haha! God natt och sov gott folk!

Chris Brown Köpenhamn!

Igår var jag och love på chris browns konsert i Köpenhamn! Riktigt fett! :) laser strålar och självlysande dansare som dessutom var asgrymma! Sen var dj babey där och lira mellan varven! häftigt! :)

Ps jag tog puffes oskuld. Han hade ju aldrig varit på en konsert förut! Höhö!

RSS 2.0