Humor!!

Dog lite när jag såg denna sjukt roliga bild på Facebook! :D klockrent! Kopior ju!

Hello Lindeborg!

Medvind deluxe! :) fick lägenheten på Lindeborg! Så nu ska jag bara skriva papper och säga far å flyg till Akelius! ;) det är mkt nu! But i like it! :D

Krig

Budgivnings krig är min söndagsaktivitet.. Hoppas fan det blir jag som vinner! Håll alla tummar folk!! :)

Äntligen!

Äntligen lite utmaningar och utvecklingsmöjligheter! Jag börjar på sephora nu i november och får vara med och bygga upp butiken! :D och tanken är att dom ska öppna många fler butiker i Sverige! :) Vilket betyder att om jag bara visar vad jag vill och kör hårt på det så är det nog inte omöjligt att få en egen butik! :) detta företaget satsar mkt på sin personal med utbildningar och att man ska få utvecklas! Och de är ju precis vad jag vill ha! Många andra skär ju ner på det vilket är totalt korkat. Man måste motivera sin personal, få dom att växa. Inte bromsa dom! Jag kommer trivas som handen i handsken hos dom världsledande sephora! :) lovely! ;)

Före & Efter bild!

Jag blev nöjd med färgningen som jag gjorde nu i kväll. Skoj att pyssla med det själv! Man vet aldrig hur det ska gå... Alltid lika spännande! ;) Jag använder alltid loreals casting cream gloss intensiv toningar. Dom är grymt bra! nu har jag lagt i färgen 8304 och det dämpade det ljusa precis som jag ville! La märke till nu på bilderna att spikrakt hår inte är så fint! Föredrar lite liv i håret... lite vågigt och volymigt! :)

Idag är en bra dag!

Idag är dagen D. Behöver nog snooza lite till för att vara pigg å skärpt! Sen ska jag piffa till mig å ut på ett speciellt äventyr! :) Ni kan inte missa det! Återkommer!

Hi Ho Ha!

Jag är taggad!!!! Taggad som aldrig förr!! :) GIVE ME!
RSS 2.0