Bröllop 28/12

Lite bilder från gårdagen. Dom var så fina alltså! Åter igen, jag borde verkligen börja använda den riktiga kameran. Iphone är skit! :P 
Började att hjälpa pernilla med sminket på hennes hotell sen vidare till kyrkan. 
Och som ni alla kanske hört så blir de då bröllop i karibien snart eftersom jag råka fånga brudbuketten helt klockrent rakt in i min hand. ;) Haha! 
Efter det stack 10 st av oss hem till dragan och tog några glas sen stack vi vidare till mosaik och käkade. Satt fint efter en heldag på bara två rostade mackor och en hel del glas bubbel! 
Sen mötte vi upp alla andra igen på skeppsbron där bröllopsfesten var. 
Skeppsbron är ju inte vad det har varit men det var ändå skitkul där igår trots att musiken var kaos! Hehe dom borde satsa på lite mer modern musik. När till och med roger på starshine spelas där då har det gått för långt haha vadå old school!
Iaf här kommer lite bilder. :)











Huile Abricot


Glömde nämna denna godingen! Super smidig att pensla på nagelbanden och massera in både på nagelband och nagel! Närande, mjukgörande och stärkande. Innehåller arganolja, vitamin E och aprikosolja blandannat. 
Jag tyckte den gav resultat bara på en enda användning så en sådan blir det också i julklapp till mig själv! ;) 

Uppe med tuppen... Och Sven!

Shiiieeet han har inte gett upp än. Men jag ser att flygen går igen så antagligen är det lite bättre. Uhu hade aldrig vågat flyga i detta väder. Sista lediga dagen idag och det snackades om att vi ska riva kök hos en vän till oss. Jag vet iaf att jag måste till ikea och se om de frysta lussebullarna kommit in igen. Bara så ni vet, det är dom bästa på marknaden! ;) 

Fridens! 


Trodde aldrig jag skulle se detta! :D


Tro det eller ej! Fick med mig denna pricken på gymmet idag. Prova på en gratis vecka! :) det gick bra, han höll på att ge upp efter 2 min på crosstrainern men han klarade 25 tillslut! :D 

Nya tag i morgon! För mig iaf för jag måste ha chips och lussekatt!! Så nu ska vi bege oss ut i stormen Sven! Allt för att stilla mina cravings! ;) 

Mates 25 årsfest

Hej hopp allihop! Här kommer lite bilder sen i lördags. Vi ordnade en 25 årsfest åt mate! Hon blev super nöjd, vi också! Och kvällen blev riktigt lyckad! :D 




















Pearlies möhippa!





Vi överraskade min lilla lask med hennes möhippa igår! :D sminkade henne på sephora sen bowlade vi allihopa på entré sen spexade dom andra vidare på massa uppdrag och middag på restaurang sen en utgång i malmös vimmel! Jag kunde inte vara med hela dagen tyvärr för jag skulle vidare och förbereda inför mates 25 årsfest som vi höll i! :) en riktigt lyckad dag/kväll! Fortsätter i morgon med bilderna från festen! Måste sova nu ska upp astidigt. Bläää! Och en annan grej! Jag är så glad för min puffe är hemna nu i 5 veckor! :D äntligen slipper jag sova själv.  😘 
RSS 2.0