God morgon Oslo!

Så då va man pigg och vaken men dom andra sover. Idag blir de att upptäcka mer av Oslo innan vi drar. Jag gillar staden! Om jag inte skulle bott i Malmö så skulle jag lätt bott här! :)

Skepp ohoj!

I morgon blir det kryssning! ;) med DFDS Pearl!

Utsiktsplatsen!

En av mina favvo platser i malmö! :) inte alls fel!

Nästan lite tropiskt

Klagshamn beach! Ser nästan ut som utomlands ju! :D nääästan!

Lilla Alice

Här har vi lilla loppan! Nykomlingen i familjen! :D Jag ska lära henne allt jag kan! Stackars brorsan sen säger jag bara! ;)

Snart mörkvit!

Solat hela dagen på klagshamns strand med pumorna! Im kör vi på ystad trakterna ist, ryktet säger vit sand och bra vatten! :)

Lite partaj ikv! Och nu snart blir de grill chill! Gött å va ledig en hel helg!!

Min första dag på playan!

Igår hade jag en ledig dag, så den spenderades på klagshamns beach med Sofia. Riktigt skönt! Kommer vara vid havet både lör och sön med så ni vet. Bara att höra av er och joina oss! :D
Lite pics direkt från stranden!
Man får passa sig när man somnar offentligt! ;)

Inte fel alls!

Inte alls fel att sitta på jannes mammas balkong med en moisture surge mask och sola benen som ser ut som två lysrör för tillfället! Lite fruktig frukt, nektarin då! Och iskallt vatten! :) feeling healthy!

Denna masken från clinique är faktiskt sjukt bra. Jag brukar inte gilla clinique så mkt men vissa grejer är riktiga guldkorn! :) Och denna innehåller bland annat aloe vera plus att man kan sova med den!

Cocosljus!

Dessa kunde jag bara inte gå förbi! :) COCONUT ljus på ikea! Nu kommer det lukta sjukt gott på balkongen! :D

RSS 2.0