Världens underbaraste!

Kommer hem ashungrig efter jobb, hittar denna lappen på diskbänken bredvid fisk, mos och remoulad! :)

Sååå jävla gott! Älskar dig min puffe! :) Nu ska jag duscha bodyn och sticka till emelie von lök å träffa tjejerna på nårra glas! :)

Sen hem å försöka sova nått! Inte så lätt med den sjuka smärtan jag har på nätterna. Hoppas jag får operationstid snart!

Random midsummer 2013 pics!

Aldrig får man vila!

Sedan i lördags har jag haft sinnes sjukt ont i armen! Så ont att jag grät! Åkt på inflammation! Det som var jobbigt igår var att hela armen kändes avdomnad! Kunde knappt röra den. Idag är det ren smärta som stör! Kan inte sova! Smörjer me voltaren, käkar piller. Känns som ingenting hjälper! Och sammalagt är detta 4e dagen! hur länge ska sånt här hålla på?! Snart super jag ner mig! Hej!

Ribban beach!

Det är lätt nästa ställe att köra aw på! :D riktigt mysigt! Idag kände jag mig nykläckt när jag vaknade, mådde bra! Färgade håret. Syns kanske inte så mkt men det är inte lika dassigt längre, fick lite nytt liv! :)
Cyklade till jobb.. Mådde mindre bra haha! Där är för tillfället REA.. Vilket är lika med, K A O S! Men ska nog lyckas styra upp allt! Finns rätt mkt fint med bra rabatt!
Puffe kom med en fin ros till mig bara för att han var extra glad idag efter att ha klarat synundersökningen för nästa steg i pilot tjohejset! Mådde bra igen! :D
Efter jobb stack vi och spelade minigolf vid ribban! Jag vann nästan! :P 1 poäng skiljde det! ;) mådde fortfarande bra! Men min ros mådde mindre bra av att ligga i bilen utan vatten!

Lite pics från ikväll! :)

Nykläckt!

Så, lite bibel uppdatering:D kom nyss hem från kiropraktorn. Fan va skönt det är! Jag var där för en vecka sen och hade så jävla ont. Så knäckte hon loss hur mkt som helst i nacke och rygg! Har inte alls ont längre och ett plus är att jag kan röra mig igen! ;) Idag knäcktes de inte lika mkt men ändå riktigt gött! Om ni behöver gå å bli knäckta så kan jag rekommendera Laurin på dammfrivägen! Kostar 200:- och man känner sig helt lös och ledig efter haha! De lät nått de! ;)

Annars då, nyss käkat frulle ska jobba vid 11:30. Har inget mer att göra så funderar på att slänga i toningarna i håret som jag köpt hos mary på kicks! Älskar dom där casting cream gloss. Använder alltid dom. Får se om jag vågar göra de själv eller inte! :)

Ikv är det tydligen premiär med tisdagskkubben på hipp. Då är det fan sommar! :D jiihaa!

:) :)

Mina ögon är redan mkt vitare än vad dom var när jag hade linsor. Trots att jag bara varit utan linsor i mindre än 1 vecka! Woohooo! Dom ser mkt mer friska ut nu! :D

Kanske lite rolig bild ser ung ut utan smink! Och jag kan tänka mig vad mina kunder tänker när jag ska hjälpa dom med sitt smink! Haha! "Vet du någonting med tanke på hur fan du ser ut idag!?" Typ! :D Men det har gått bra ändå! Bara 4 dagar till utan smink! :)

I can see clearly now

Ikv efter jobb käka jag och janne på vapiano hyllie, smarrigt värre! Sen hem å rellaxa innan mia och cilla kom på balkong häng. Lite jägerdrink åt mig och barefoot rosévin till pumorna. By the way så borde alla dricka barefoot! Det är riktigt gott! :D

Gjorde min ögonlaser operation igår. Gick bra! Känns sjukt skumt att gå å lägga sig utan att ta ut linsorna eller tvätta smink. Får inte sminka mig förrän midsommarafton! :D skönt på ett sätt men man känner sig inte helt hel! Men alla som kan borde göra det! Jag gjorde min operation på memira. Ger dom 5 av 5 toast i betyg! :)

På tal om midsommarafton, tydligen så har vi fest mina vänner! Ring om ni inte har nått bättre för er! :D vi blir ett glatt blandat gäng.. Och vi tar de lite som de kommer.. Ingen stress ingen press! :D

Kevins födelsedag!

Var en snabb sväng uppe i sösdala hos kevin och yoyo igår! :) söt som vanligt var han.

Efter det blev det snabbt hem så janne kunde hjälpa sin moder och sen sticka och flyga sig. Läskigt tycker jag!
Säg till om ni vill flyga, för han kommer flyga så mkt som möjligt nu. :) jag har faktiskt åkt med en gång. Rätt häftigt men flygrädd som man är va så flyger jag helst bara när jag verkligen måste! Haha! Typ när livet är så tråkigt att man skiter i om man dör bara man får komma utomlandas! Haha!

Sen drog Rosa och jag ut på en inlines runda! Finns sjukt bra vägar här! ;) ikv ska Mia å jag åka en sväng med. Bra träning för rygg röv å ben! Gööööött!

Skattepengarna kom ju nu med! :D wohooo! Jävligt passande efter en spenderande helg i huvudstaden! Kanske det blir en liten shopping tur i stan sen! Ska luncha med Carro nu vid 12 tiden.

Älskar mina lediga dagar! :) vill alltid vara ledig! :)

RSS 2.0