Alice är glad i sin nya hoppsele! :)



Hälsade på denna lilla donnan idag. Lika glad som vanligt var hon. Hon har även fått upp ögonen för DKNY klockor och dyra ringar! Bra där! ;) hon lär sig snabbt! 

Nostalgi

Man ska inte leva i de förflutna men när det förflutna har varit så händelserikt, vansinnigt roligt och samtidigt vildt är det rätt lätt att tänka på det ändå, så länge det är dom bra sakerna man tänker på så är det bra!! :) Kan komma på små grejer ibland som inte är särskilt väsentliga egentligen. Nyss kom jag på en smågrej som fick mig att känna en speciell känsla, som jag saknar! Så skönt det var att fira 10 dagars ledighet efter ett pass ombord på cindy. Då brukade jag ta ett glas vin när jag kom hem om jag inte skulle ut och festa vilket det iof oftast var men då hade jag pimplat på tåget hem redan! ;)
Iaf, där satt jag på mitt vardagsrums golv på caroli med min dator inkopplat i mitt hemmabiosystem och lyssnade på celine dion med taxfree vin i det största vinglaset jag hade och bara njöt av att vara hemma. Det var min grej där ett tag. Det var så skönt att bara va. Ingen stress ingen press! En skön känsla helt enkelt. :) 

Mmm god frukost!


Pepparkaka filmjölk med havreringar. De ni!! :) gottigottgott! Har ni detta i sthlm taflin? 

Up up and away! ;)




Lite bilder från det jag filmade sist jag var uppe och flög med jan the man! Ser ju livrädd ut! ;) Men man vet att man lever efteråt. Särskillt om man är flygrädd som mig :P nästa vecka kommer han kanske hem på lite jullov! :D håller tummarna! 

Nars one night stand palett


Denna fina palett från nars har jag lagt undan på jobb. Innehåller 4 rouger. En highlight och ett laguna bronze powder! :) 525kr! Som hittat! 
RSS 2.0