Jobb helg!

Idag har jag varit ledig så jag passade på att hälsa på Eda göding och Ola. Sen när jag kom hem unnade jag mig lite godis och fortsatte mitt eviga sorterings projekt. Nu har jag gått loss på skorna. Slänger allt jag inte använder eller som är slitet. Nu får det va så med att samla på sig massa! Slit och släng, köp nytt! Tack å hej! :D 
Nu känner jag mig så pepp på att fortsätta med kläderna men måste sova, dax att tjäna lite pengar i morgon ju. Så får ha detta som mitt helg projekt om kvällarna efter jobb. Perfekt nu inför våren också! Så man vet vad det är man behöver shoppa! ;) 

Känns som kl är 20:00!! Men ikke! Soooov kvinna! God natt! :) btw 6 dagar tills puffe kommer hem på helgbesök! :)

Bilder

Fler Berlin bilder! :)







Snabb genomgång av vår weekendtripp!










Några bilder från Berlin resan. Haft en sjukt kul helg med Berlin gänget! Allt från skratt att tårarna sprutar, till kom å hjälp mig å dö vad sliten man e! ;) 
Nicklas la ribban första morgonen genom att vakna bakfull som alla andra, å törstig som ett djur hugger han ett glas som står framme, bara det att han drack inte bara upp vatten utan de va linsvätska och Geutes lins också! Som vi garvat åt detta, och drivit! ;) "kolla här serveras linssoppa?" "Ser du bra i magen nu?" "Nicklas där är en optiker där över gatan, säker du inte ska ha lite krubb när vi ändå är här?"Humorn när den är på topp.... Ehm.. Ja eller iaf när man är övertrötta och tramsiga! 

Var har bland annat varit på Primark och köpt en massa grejer. Jag handlade bland annat 4 par skor, en hoodie, 2 plagg till alice, ett par jeans-stretch-leggings liknande dom som finns på carlings ni vet som är så jäkla sköna! En massa annat blev det också men kom billigt undan med ynka 850kr!

Vi turistade lite också. Bland annat besökte vi de lilla som finns kvar av berlin muren. Fick känslan av att jag varit där och försökt fly en gång! Det fanns bilder och årtal på alla som försökt fly men blev skjutna. 

Kan ju säga att Berlin är nog ingan stad jag skulle vilja bo i eller va i för länge. Väldigt speciella människor. Klotter överallt och det känns som  det är ganska smutsigt. Men uteställena är minst sagt stora och bra! :) igår var vi på SODA! 5 dansgolv! Vi somnade 06:10 i morse och vakna upp 10:30 för frulle och tillpuffning för att sedan checka ut. Den ena såg mer sliten ut än den andra. Men vi överlevde resan hem. Har kommit över min flygskräck, inte ett dugg nervös längre. Tycker nästan de e skönt stt flyga! Kunde till och med sova på vägen hem! Nu deckar jag snart.. Blir duschen sen sängen! 

Tack alla för en skitbra helg! :) 
Auf Wiedersehen!

KICKS hair oil!



Denna har jag nyss börjat använda istället för bio silk dropparna. 
Kicks egna! Den doftar sjukt gott och är mycket lättare i konsistensen så de tynger inte ner på samma sätt. Tycker den funkar jättebra. Och den va inte dyr heller! Lite tråkig flaska bara. Kunde ju varit allt annat än brun tycker jag! :D 

jboo!



Saknar min Jboo övermkt nu! Hon drog ju till Brazilien med sin kille och nu är hon i Chile en runda och modellar. Denna donnan hade kunnat skriva en hel bok om sitt liv. Det har hänt så himla mkt. Kallades inte för crazycrazy av ingenting! ;) 
Här är ett klipp på henne som Joanna la upp! :) 



Crosstrainern

Idag efter jobb gick jag till gymmet för min 1 timmes crosstrainer åktur! Fy fan vad sjukt att man står där å kämpar så lång tid för att sen bli vrålhungrig hela tiden haha! Och man vill ju inte äta massa när man precis bränt 898 cal för att va exakt! Så glad, de e mitt rekord! Men fy bubblan ett tag trodde jag hjärtat skulle stanna. En annan stund trodde jag att jag skulle trilla ihop å spy eller nått. :D Men de gick, och efter så skaka händerna loss av sig själv! 

Undrar om de händer något. Mina ben och rumpa har iaf blivit väldigt vältränade! Jag provade min bikini här om kvällen och den satt bra! :D Men mer ska bort från magen så bara att fortsätta förbränna!!!! Varför är man så dum och inte tar foto innan man börjar ta tag i sig?! Och varför tar det så jäkla lång tid att bli av med mage?! 

Nä nu ska jag lägga mig å se nån bra film å somna. Är ledig i morgon sååå skönt! :) ska till gymmet.. Sen umgås med Caroline! Sen till mina pumor på kvällen! :) 

Upd!

Känns som det var ett tag sen jag uppdaterade här. Men det har väl inte hänt så farligt mkt. Jo! Min partner in crime flyttar tillbaka till malmö! Ska bli så kul! :) vet dock inte när än. Men snart förhoppningsvis! 

Igår var jag hos Emma digg och christoffer! Vi såg mello, spela wii och käka chips och choklad.. De va typ vad jag levde på hela dagen igår btw och cola. Gjorde nog även de märkligaste köpet på länge på konsum i höör, choklad + tandborste (?!) 

I fredags blev de nårra glas med Angela och Mate! Vi kom fram till att vi måste ha ett fedt guld-ur! Sen drog vi till paddys å mötte upp lite folk. En bra kväll! :) 

Snart är det bara en månad kvar tills Puffe kommer hem. Kommer kännas märkligt i början att alltid någon sover med mig. Har vant mig att sova på tvären nu ju! ;) 

Aja, nu är det inte många dagar kvar tills vi drar till Berlin. Ska bli så kul! Hur ofta blir det av att 13 st lyckas bli lediga och bokar samma resa? :) årets tripp kommer det bli! 

Nä nu är det diska gryta och sovtime! Nattinatt! 
RSS 2.0