Äntligen Fredag!!! = lussebulle!!!

Så, klarat ännu en hälsovecka utan bröd, pasta, potatis, ris, mjöl.. Alltså jag älskar ju mackor, gissa om jag saknar dom! Haha! Men svårast denna veckan var när jag upptäckte att lussebullarna har börjat säljas på Ica....Bara att gå förbi! Men idag ska jag fan o mig ha lussebulle för nu är det helg! :) Har varit nyttig i över två veckor och det märks på kroppen men syns inte så jättemkt på vågen.. Tror jag ska skippa vågen bara mäta istället. Det tror jag egentligen är bäst för alla så bränn alla vågar! :) 



Varning för smått koko inlägg..

Min fina lilla farmor<3 somnade in i lördagskväll. Åkte å sa hejdå. Fick direkt tecken på att hon hade koll på att vi var där. En stark stjärna snett ovanför farsan på vänster sida som bländade mig några sekunder. 
Farmor älskade att hitta på hyss å skoja med farfar och alla runt omkring. I morse ringde mamma och berättade att hon hade fått besök igår kväll. Nån som försökte hitta på hyss för henne. Tänker inte skriva vad hon var med om för då tror ni verkligen vi är koko! Eller ja de e vi ju lite haha! Men ändå.. Rätt häftigt enligt mig iaf! Om de nu är på riktigt, eller bara våra hjärnor som spelar ett spratt med oss! I alla fall, farmor var väldigt rolig och nu får hon vila i frid. Hon fick ett långt och bra liv! Och en man vid sin sida hela långa livet.. Farfar! Som fortf är i livet. :) 

Märkligt!

I förra veckan vägde jag mig & då bestämde jag mig för att sluta äta bröd, pasta, potatis, ris, mjöl. 
Ätit mkt ägg, kyckling, sallad, avokado, keso, nötter senaste dagarna istället. Och jag vågade väga mig i morse igen och det var visst redan - 2 kg! :D inte fel de ju! 
Så nu är jag nere på 70 igen! aldrig förr har jag vägt ÖVER 70. Haha! Känns helt overkligt! Men nu ska ja ner till mina 65 igen. Bara fortsätta med rätt mat så kommer jag snabbt dit! Plus att jag har motivationen tillbaka för gymmet igen! :D yessss! KBK! Kör bara kör! 

Nu e de dax å piffa sig inför lite jobb. 11:50-20:15. Lika bäst, ändå inget vettigt som händer denna vecka. Längtar tills helgen! Vi ska ut å kriga! :) 

Så här ser det ut i hallen ikv!


Ikv kom måndagsrycket! Målade om de fula väggarna i hallen + taket. Sån skillnad det blev alltså! De var verkligen inte vita jämfört med hur de ser ut nu. I morgon ska garderoben tillbaka på sin plats och listerna ska på. Sen är det bara foga kvar. Detta har varit ett projekt som jag dragit ut på väldigt länge men ni vet hur det är.. Nu har jag iaf satt lite press här eftersom jag bokat omvärdering av lägenheten på torsdag! Ska bli spännande. Följer ju försäljningen i området på nätet. Och de går bara på rätt håll tycker jag, upp, upp & upp! Formodligen pga hyllies tillväxt! En bra magkänsla! :) 
RSS 2.0