Kräftskivor!

Mkt trevlig gårdag! Blev inte så många foton! Men vi var först hos Anna mitt lammkött.. sen cykla vi upp till Emma prahl mitt skal ! Höll på att dö på kuppen. Roligaste var nog en hund som var i en trädgård som inte kunde skälla! lät typ Vov vov vov.. Inte som en riktig hund alltså.. Har det på film, synd man inte kan lägga in filmer här än.. :S
Men men som sagt mkt trevlish igår! :)

Cykling!Sanne & Slellen!Sanne & jag
Lina & Anna<3

Nova!

Idag ska vi till Nova, jag och Emma. Undra vad det blir idag då, antagligen inte så mkt. Har inte så mkt cash kvar. haha men ja, tänk om man dör i morgon, lika bra att spränga pengar då ju.. Dom kommer igen :)
Lät som en bra plan! Idag är det fredag, och du, i morgon är det lördag! ; )
Jaja nu har jag inte tid mer! Pusshejsan!


Slell och Emma! 
En Riktigt Oldie
!!

Fotokväll med Frugan!

Lekt med kameran idag jag och min fruga! Vilka pics där blev, borde fan satsa på de här med modellandet ;) Sen har vi gått ut med hundarna. Fan va söta dom är, men aningen stirriga. . haha!

Här är lite bilder sen idag!


Annibanani! =) Och Slellenbanani!


Slellen Nerd ;)


Jag!

Min Nya Blogg!

Jaha jag fick ju ändå göra en ny blogg för jag fick inte logga in på min gamla, dom sa de va fel användarnamn eller lösenord , vilket det inte var.. men men, alla kan ju inte vara riktigt rediga i denna värld.. haha!
Vad har hänt senaste tiden då, Stina och jag har sminkat oss sjukt fult, och hon har fått en ny hund. Sjukligt söt =) Ja de va väl allt för denna stund. .  Puss på mina fans ;)

 

coolmmh

Crazystina och jag

Stina och jag!
RSS 2.0