Hjälp mig?

Denna låten var en hel evighet sedan man hörde. Hörde orginal låten på stinas jobb igår morse, hade helt glömt bort den. Vet någon vilken orginal skiva den finns på? För jag vet att jag har den men kan inte komma på! hah!

Inbox för fan!

I väntan på vadå? Jag är sjuk i huvet. Igår har jag säkert kollat 20 ggr. Idag har jag hunnit kolla 3 ggr. Och fortfarande är där inget i inbox! Släpp det! Idag ska jag till Malmö (Parkernas stad) ska bli skönt! Måste besöka kattsundsgatan 10 så jag kan ordna en apartment! Men när? det är en annan fråga. Märkte nyss att jag har träningsverk i mina ben.
Inlines + wii fit fungerar! :-) Keep it up. Satt ute och sola igår och mamma sa: "fan va du blitt fet!" haha! Ja jo.. mina ben ser ut att vara till en annan kropp när jag sitter ner. Coolt! haha! Nä nu e de frulle! Tjohopp!

Semester?

I natt när jag inte kunde somna så gick jag igenom mitt schema för i sommar. Ändå nice! Man kan ju säga att jag har semester v 25, 26,27 och 35! Kanske man kan komma iväg någonstans på någon av dessa veckor. Hade varit sjukt nice! Fast jag åker ju till USA i oktober.
Men känner att jag måååååste komma iväg en gång innan.
Jävla drog det där att resa! :-)

Alltid en favorit!

En gammal goding som alltid varit en av dom bästa!

Forever 21

Farligt att surfa runt. Man vill ju bara ha allt man hittar!
Tyckte dessa var sjukt fina!
Vad tycker ni? :-)

image430image427
Forever 21

Skum fråga!

» Är det sant att ollonet försvinner när man har haft sex och att det sedan växer ut ett nytt?
JAG DÖÖÖÖÖÖÖR! hahaha!
Ska komma ihåg detta!
Får jag en kåt son så
ska jag skrämma
honom med
detta!

Nouba sweet kiss!

Även dessa två är super snygga, och tillhör den senaste looken som jag vill ha! Känns som jag inte kommer kunna köpa smink på hur länge som helst. Har ju huset fullt sen skolan + saker jag fått från levereantörerna. Har inte ens behövt köpa en mascara på hur länge som helst. Låter säkert bra i mångas öron men jag vill köpa mig nytt smink! Men kommer inte hinna använda allt innan det blir gammalt.
I landsproblem? :-/
image425Bild: Här!

NOUBA!

Äntligen hitta jag bild på den snygga sommar-looken från Nouba som jag nämnt innan! Synd det kommer in så pass lite av allt till butiken. Men iof kan man beställa på nätet. Billigare så! ;-)
image423Bild: Här!

En natt med. . .

image422
Dessa pinglorna blir det nu för min del!
Love Sex & the city!
Sov gott!

Deep talk!

Idag har det varit en skit dag rent ut sagt. Hatar när det regnar och man inte jobbar. Men tänkte jag skulle fördjupa mig lite.
En person, som jag inte ens känner. Som jag aldrig ens snackat med. Har bara råkat hamna på hans sida på facebook och sett honom en ggn irl. Vet inte vad det är men nånting är det. Känns som en som inte hade vatt fel. Så stalkigt detta lät.
Men hur i hela helvetet kan det bli så här?!

Hos Wigg!

Vi sitter i soffan och ser TV.
Lilla H nyser, och fiser samtidigt.
Vi andra fnissar lite löjligt för oss själva.
H: Vad e deee??. . . . De e lördag. . . och jag nös!

Ha ha ha!

Plågar mig själv!

Varför ska man alltid göra det? Går nog aldrig att komma ifrån det. Sökte på karon / patong beach på youtube. Kändes helt sjukt att se filmer där ifrån när man vet att för 2 månader sedan låg jag där och stekte. Och bara glassade!
Verkligen extrém plågsamt att se så nu går jag ut! Får glädja mig med att det varit och är sjukt fint väder idag här hemma :-)

Dagens + Sol!
Dagens - Någon har snott MIN parkering!

Helgpics!

Hemma hos Lina! We had a good time.
Ha ha ha, men Laiiner, hur, när, varför tog vi in bävern?


Liten liten smygkik av min fredag!

WaaaaooooW!

Fredag idag. Och vinet ligger och väntar på mig i Höör :-)
Jag är så ledsen över att jag inte kan dra ut i Malmö i helgen. Det är ju min lediga helg och allt :-( Men men, "man kan inte leva lyx när man inte reder ut det!" Tar bara lite tid att inse det själv. Kan inte någon anmäla mig till lyxfällan? (Emma.w jag vet att du hade lätt gjort det!) haha! Kommer bli en trevlig kväll med nice umgänge! Och förmodligen kommer nästa utgång uppskattas ännu mer.
Nu ska det fixas lite! Puss på er!
. . . Hörs i höör!

Mivitotal plus!

Idag har jag och yoyo gjort något bra hoppas jag. Köpt äcklig dynga för 198:- här i hem-byn. Vi tror att vi ska bli piggare. Mivitotal plus heter den och man ska ta den två ggr om dagen tillsammans med det man äter. Ska innehålla en jävla massa vitaminer & mineraler mm. Jag undrar om det fungerar. Men jag hoppas det! :-) Ingen som testat?
image414Bild: här!

Hej hej hallå!

Sitter nu hær hemma hos Stina och skaver. Vi har precis færgat hennes hår. Ganska så røtt ;-) Ska bli spænnande detta.. Det ser faktiskt, hmm ganska røtt ut...Logiskt tænkande så bør de ju bli røtt! Annars då? Jo då, mår bra! Jobba im. Kan ju behøvas eftersom jag och Lina trissar varandra till att spendera pengar som vi egentligen inte har.. haha! Jaja, man lever en gång vad jag vet så køøøøør hårt folk! Køss! :-)

Du är vad du äter?

Det programmet är fan inte bra alltså. Vad man får äta och vad man inte får äta, Varierad kost, alla vitaminer, regelbundna måltider och fan vet vad. Vist att det må vara sant. Men det får en att känna sig aningen värdelös eftersom jag inte lyckas med något utav det. Men det kanske är därför jag har sömnsvårigheter (för att jag inte äter rätt). Så från och med NU ska jag köra med regelbundna måltider så ofta jag kan. Stod på msn:s hemsida att man skulle käka:

○ Valnötter
○ Tonfisk
○ Kronärtskocka
○ Avokado
○ mandel
○ havre
○ Persikor
○ Hälleflundra
○ Alger
○ Pumpa
. . . Om man hade problem med att somna :-P

EXTRÈM VIKTIG DAG!

image412
Sista avsnittet av Andra Avenyn för denna säsongen.. Det betyder att mina söndagar kommer vara totalt förstörda framöver ;-)
Missa nu inte ikväll kl 20.00!

Firar 1 år!

19 maj idag!
För ett år sen fick jag och stina för oss att vi skulle dra in till eslöv men jag var sjukt negativ till det, men tillslut kom vi iväg ändå. Då träffade vi Frugan och Lizze hemma hos snubben som senare blev "Katten" haha! Tomas giraff och jöns med ju! Så nu har giraff jäveln och jag varit vänner i 1 år då! Fast än han blir konstigt sur på mig ibland så är vi faktiskt mkt bra vänner! :-)

Och 19 maj är Freddys birthdag oxå.. Grattis igen! *<:-)

Sinnes sinnes!

Ja de kan man lugnt säga. Trots jobb helg har jag haft en super nice helg där det mesta har ingått.. :-) Fredags lite mys med Yoyo. Och i lördags blev det lite fest hos Lina brun & givetvis glömmer jag bort att fota. Men Anna fota oxå så jag stal lite bilder ;-) Sjukt kul att Grannen och Frugan dök upp!





Helgens + Mys
Helgens - Total bränd fingertopp!

Ett nytt favorit gloss!

Japp, tro det eller ej men denna gången Clinique's Long last glosswear!
Med solskyddsfaktor 15. Testade den idag på jobbet vid 18.00 tiden och den sitter fortfarande som nytt, kommer antagligen sitta några timmar till eftersom den ska sitta 8H. Im impressed! :-)
Färgen heter Clearly Pink! Mycket fin!
image400Stulen picture: Här!

För helvete!

Jävla liv om det här med att Telias nät inte fungerar idag. Läste på aftonbladet vad några sura läsare hade skrivit. Läs det HÄR! Vist att det kan uppstå lite abstinens när ens telefon inte riktigt vill fungera. Men seriöst, Tänk förr när nästan ingen hade mobiltelefon. Gick hur bra som helst.
Min slutsats: Sluta brusa upp för ingenting. Det löser ju sig! Elektronik ska man inte lita 100% på, det strular alltid någon gång.

Rimmel!

Håller på här för fullt att göra mig i ordning. Ska köra in om nova innan jag börjar jobba tänkte jag. Idag testade jag Rimmels nya mascara Glam'eyes! Jag har aldrig trott den skulle vara bra eftersom borsten ser helt fucked up ut. Men jag blev faktiskt förvånad. Godkänd Yepp yepp!

image399Bild: Rimmel

Sömnlös på frostagatan!

Ovanligt! Ingen ro. Blev inte ens glad över att Florida resan är bokad! Blir väl glad en annan dag. Lina barfis är du säker på att du vill med så kan vi boka en till skulle jag tippa på eftersom det är en prelliminär bokning. Hade varit sjukt kul om du joina! Blöööö så mkt ångest! VIll nästan spola fram mitt liv. Ge mig en lägenhet, ge mig ett bra jobb.. Och ja.. ge mig ett liv...! haha!

Dagens - Ångest!
Dagens + Snyggt sminkad!

En malmö kväll!

När man inte har jobbat på ett tag är det fan jobbigt att komma in i de igen.. Isch isch... Är nu på besök hos Stina min balerina.. :-) Vill ha helg nu.. fast ska ju jobba iof, men blir lite partaj på lördag iaf! Sugna på att joina? Ring så fall! Idag är jag faktiskt lite arg.. Vill ju bara jobba ordentligt, inte vara ledig så långa perioder och sen jobba igen... Så om du har nått jobb över åt mig så är jag jäkligt öppen för förslag!!! haha!
Ha det bra allihopa!

Godmorgon!

Har ni tänkt på silket stressigt liv man lever ändå. Min kära chef ringde och väckte mig kl 10 och frågade om jag kunde komma in och jobba kl 12.
Jo med tänke på hur extrémt bra (not) min lön var idag så känner jag att jag måste verkligen ta tag i mig själv nu! 122 kr om dagen får jag göra av med för att klara mig denna månaden. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Men vet iaf att jag inte kan sitta här och tycka synd om mig själv för att jag valde att dra till thailand förra månaden ist för att jobba! Det var ju inte så att Kicks tvingade mig. haha! Nu är det bråttom.
Hoppas ni alla har en bra dag! Hörs!

Hur mkt är din blogg värd?

Detta är så nördigt så det var jag ju tvungen att testa...
Min blogg är värd 12 605 kr. Dra mig baklänges haha!
För att testa denna totalt meningslösa funktion, klicka HÄR!

Fuc*

Fan, min nya idé om att bli en man i kvinnokropp går inte så bra. Fick ett skamligt förslag men hoppa det. Jag tror det är bäst att va som man är faktiskt. Med tanke på att jag just nu suttit och tjaffsat med en gammal fling som ändå inte är nått att blanda sig med. Vill man bli en sådan? Det är frågan.. Ganska lätt att svara på.. Fy tusan jag hade skjutit mig själv! hahaha! :-)

Goddagens!

Då hamna man här igen! Alltid lika kul. Känns kul att bloggen börjar ta sig. Har iof inget vettigt att berätta nu merän att jag snackade med Emelie min lök och kom fram till att jag ska bli en man i kvinnokropp. Det är mitt mål.
Jag ska bli kvitt min ångest som dyker upp för minsta lilla! I sommar ska vi flinga! Det hör till. Men tyvärr vet jag redan vem som alltid är min fling. haha!
Den ska spolas. Får se hur det går.
Så ja det var allt för denna stund. Nu ska jag få lite ordning här sen träffa Mimmi därefter vidare till Lina min party-mate!
Lider av party-sjukan!

Utmaning! :-)

Utmanad av Anna!

För 5 år sedan... Körde jag moppe!
För 3 år sedan... Var jag galet kär & inne i mitt 1a seriösa förhållande!
För 1 år sedan... Var kicki och hälsade på! :-)
För 3 månader sedan... Var jag mitt uppe i min makeup artist utbildning!
Igår... Gjorde jag nog inget vettigt!
Imorgon... Får jag se Mimmis nya bil!
Om ett år... Har jag verkligen tagit tag i mitt liv!
Och jag utmanar... DIG! :-)

2 gamla favoriter! :-)

image397
image398

10 saker att längta till!

♥ Dra till beachen!
♥ Grill-gille!
♥ Sommar-flinga!
♥ Barfota!
♥ Flippflopp!
♥ Kubb!
♥ Beach fotboll!
♥ Volleyboll!
♥ Kvällsdopp!
♥ Midsommar!

Hola!

Det är iag tur att jag inte gör något vettigt med mitt liv känner jag. Jag har bara slappat hela dagen från kl 9 i morse. Nästan lite ångest. Men kan ändå inte göra så mkt eftersom min arm är fucked up. Så idag lever jag på ipren och alvedon. Det funkar skit bra. Fast jag tror egentligen inte på dom. Pratade nyss med chifen min, hela sommarens schema är nu klart så ska bli skönt att kunna börja planera in lite saker under sommaren! Det händer ju en del som man inte vill missa! :-)

Jag är sugen!

Så jäkla jobbigt, man vet inte riktigt vad man ska göra åt saken. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag är sugen på. Ett fenomen som säkert alla här känner igen. haha! Har ca 5 min på mig om jag vill ha godis. För här i denna byn finns inte ett enda ställe som har öppet efter kl 22.00! Det är helt sanslöst. Ännu en anledning till att flytta. Man kan inte ens hyra filmer. Jo genom internet ;-) Nä fy nu ska jag inte klaga. Har iaf min Festis Apelsin! :-)
Men fattar ni mitt problem?

Haha! jag dör!

Detta hade fan ta mig lika bra kunnat vara jag. . . :-P

AA!

Fy sjutton vad veckorna går fort. Redan söndag och fortfarande sjukt fint väder så ska snart slänga mig i solen någonstans. Älskar söndagar! Dom innebär 3 nya avsnitt utav Andra Avenyn! Så missa inte det! :-) Var i Eslöv en sväng igår, kul att träffa lite folk! Helena & Matilda har nu oxå kommit hem från thai, brun brunare bajskorv! ;-) Usch jag vill ju bara dra iväg nu igen. Men måste spara cash för USA. Hatar pengar. Sånt jävla hittepå! haha! Nä nu ska jag förflytta mig innan jag får mus-arm! Ha det bra!

Sommar-fest!

Sjukt bra dagar nu för tiden. Hinner knappt blogga, vill ju bara sola. Men är lite bakis & skakis idag hos Lina brun. Funderar på en sväng till Nova eftersom vi har så jävla mkt cash över sen gårdagens festligheter i Malmö. Tidigare under dagen låg vi och stekte vid vaxsjön med Mimmi och några cider.
Härligt värre!
Igår var vi på Thap thim, breeze & slagt så klart. Tillslut hade vi så ont i våra fötter så vi kunde knappt gå. Men vi hade en riktig tur eftersom Johan spela i Malmö så han var snäll och körde oss till Höör där på morgon kvisten.
När vi kom hem var vi så sjukt stressade för att sova. Sprang fram och tillbaka för att hinna i säng så fort som möjligt. Kl var då ca 06.00 och solen stekte och jag GRÄT nästan så trött jag var. Man blir förstörd, men ändå vill man bara göra om de, om och om igen.. Hej hopp! (Linas ord)

SANT! ;-)

Pratar med Jessiboo på msn hon skickade mig nått kul hon hitta i en tjejs blogg!

Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?
Du vet inte när han kommer, hur många centimeter du får eller hur länge han stannar.

One more

Varför finns det inga tillgängliga, omtänksamma och känsliga män?
Därför att de redan har pojkvänner.

Toni&Guy!

Ovanligt att man hamnar här innan man ska sova. Kom precis ut ur duschen och nu har jag äntligen kommit på vad shampot jag använder luktar. Choklad eller nått! Har stört mig varje gång...Att jag inte kunde komma på det. Hur som helst jag gillar det. Mitt hår får volym av det, blir förvånad själv. Det är för tusan ett silvershampoo! :-/
image395
Givetvis, stulen bild: HÄR!

Mys!

Riktigt soligt har det varit idag. Fan vad göttsligt man mår då!! Har tvättat "klittan" så nu glänser hon :-) Körde till Lina sen i Höör. Suttit ute och solat och snackat massa. Hade velat träffa Laiiner oxå, men hon är ju sick :-/ Vi har grillat nu i kväll så nu sitter vi här spräng mätta och ska se på Beck och käka chips... Lika bra att fortsätta kränga ju! hahaha! Ha de bra! Tjing tjing! 

Linslusar eller vadå?!

Från Stinas & min senaste vända på Slagthuset!
Ha ha, trodde inte vi var så kamerakåta av oss! :-/
image393image394
(Lina barfis, kontakta mig omedelbart när du sett detta inlägget) Viktigt ;-)

Smink Smink Smink!

image391
Bild stulen från: Mist

Jag saknar faktiskt skolan lite :-/ Hade varit kul att träffa alla igen...
Inte det jag skulle skriva om egentligen...
Ville bara ge ett tips från coachen! ;-)

Mist's ögonskuggor.. lysande, och de finns i såå många färger och sitter verkligen en hel dag! Värt att ta sig en kik på! Nu för tiden använder jag nästan bara mist's produkter. Utom när jag jobbar. Känns lite dumt om kunderna skulle fråga te.x vilken rouge jag använder så har vi inte ens den på Kicks. Ingen bra säljare de inte!

Ska gå in närmre på detta en dag! :-)

Kanel Cigg!?

Här är dom, Cigg från Bali. Smakar Jul och sprakar :-/ halvt kymigt...
image390

HittepåTe!

Jag har hittat på en egen medicin. Inbillar mig att jag redan mår bättre.
Det är iaf citron te, sen har jag hällt i extremt mkt extra citron, lite honung (Stavas det så? hah!) och ca 20 propolis droppar med echinacea! Smakar inte så gott och ser inte särskillt gott ut heller. Men det känns som det hjälper. Återstår att se! Funkar de så ska jag lansera denna dryck mot förkylning!!!

Emma, blandningen är verkligen "Ljusbrun" (Internt skämt sen Thai) ;-)

Godmorgon??

Sjukt kul att vakna nu ju :-/ Kanske för att jag deckade innan kl 9 igår. Läser lite bloggar, det är deremot kul. Eftersom de flesta som bloggar nu bloggar från utlandet! Det känns, ja kul att läsa om! Men ska försöka sova mer. Antar att det är det enda som hjälper för att bli frisk. Hörs sen!

Florida!

Fy vad bra jag mår när jag ser det, Florida! Fast varför? :-/ Har hört talas om att det är gangster paradiset och aningen farligt för turister.. Men jag undrar om det är så.. Detta är iaf min nästa långresa.. Ser ut som det sker i oktober 2v bara! Hade varit kul om någon av mina vänner hade kunnat hänga med oss! Någon som varit i Florida? :-)

Nu syns det! Se själv!

Att det nästan är Sommar! Legat ute halva dagen i solen och bara stekt. Grannarna trodde nog jag var knäpp eftersom jag låg i bikini och snörvla mesta tiden. Men iiih kära vänner, det går mot rätt håll! :-)

Kameran fick följa med ut en sväng!
image386image388
image389image387

Lite små kär!

Vill dela med mig av mina upptäckter. Eller jag menar, min lilla önskelista! :-)
Diors nya look. GE MIG! 5 couleurs iridescent. Älskar när det går åt det guldiga. Gissar på att det är nr 569 "golds". Inte helt säker. Men den kostar bara 500 SEK så jag får nog hoppa det just nu :-(

Sen Noubas nya look. Den är heeeelt galet snygg. Där är ett glitter som glittrar mer än något annat, kostar 150 SEK. Hela looken är bara rå-snygg. Saknar ord ;-) Dåå är det bra.

Isadora impar på mig!

Jag köpte ett sjukt fint nagellack på min kära arbetsplats Kicks. Och denna ggn inte OPI. Utan Isadoras senaste. Ni måste spana in Wonder Nail wide brush. Riktigt bra! Sitter som berget fan! Trodde jag aldrig. Nr 635 "sugar rose" är bara så klockren! Precis vad jag ville ha! :-)
image385Bild: Isadora

Man ska aldrig klaga!

Jag tänkte i morse när jag vaknade:
"uhuuu vad jag mår dåligt, jag dör snart" Gnäller lika mkt som en kille när jag är förkyld tror jag. Men jag kom på mig själv, att efter att ha mått RIKTIGT dåligt på Phi phi så är det här verkligen ingenting.
Så fy fan vad jag mår bra ändå! Förutom att jag är sjukligt sugen på
Festis apelsin... Ovanligt? fixar du några till mig? ;-)
Ingen som har något förslag på vad man kan göra när man är sjuk och inte riktigt har energi för att röra sig?

Sömnlös i Skåne!

Timbuktu har gjort en låt som heter så men just nu är det jag som är sömnlös samt förkyld. Hur ska man kunna sova när näsan bara snorar och huvet bara dunkar. Och hur får allt snor plats i näsan har jag tänkt på endel idag. Vem fan gav mig detta? Och säger dom verkligen... "Nu kan du ta snyt-paus" eller ngt liknande innan det blir reklam på tv'n? Måste vara en slags epidemi då alltså!? Nej fy sjutton.. NU SKA JAG LYCKAS SOVA!
Godnatt och sleep tight!

Hade du vågat?!

Vet inte om alla hört talas om eller sett programmet "Sanningens Ögonblick". För er som inte vet vad det är så är det inte så svårt att lista ut vad det handlar om men jag ska berätta. Säger man sanningen vinner man cash. Men skulle minsta lögn dyka upp förloras ALLT. Och frågorna är faktiskt ganska så sjuka ibland. Och jag förstår inte egentligen hur man kan utsätta sig själv för sånt haha! Men rätt kul att se på :-)
Hade ni vågat vara med?!

UNGA MAMMOR!

Helt sjukt vad det finns många bloggar om unga mammor. Faktiskt ganska intressant, förmodligen för man själv ska bli mamma någon dag men kan ju verkligen inte se mig själv som 20årig mamma. Men någon gång.. :-)
Tänk ändå, många är runt 15-16 och skaffar barn. När jag var 15-16 så fanns där inte en tanke på de. Viste knappt vad sex var hehe, nej nu ska jag inte överdriva ;-) Men jag blir på något sätt jäkligt imponerad över att så unga vågar ge sig in i det. Det är ju säkert inte det lättaste.
Tänkte fråga ER, Vid vilken ålder vill ni få era kids?!

Wii Fit!

Kan detta va något? Jag är sjukt sugen på det iaf, får nog införskaffa mig detta en dag, det verkar kul! :-) Ingen som har gjort det?!

image378






Bild: Japp den är stulen.. nintendo.se

Fel på snopp-folk!?

Jag undrar, vad är det för fel på snopp-folket? Eller kanske det är mig det är fel på? Äh, jag lärde mig på Öland på unga dar att det är inte mig det är fel på haha! Så här tänker förmodligen varenda människa. killar som tjejer. Men jag tror faktiskt helt seriöst att där är ngt fel på den andra rasen. Man kan träffa någon som verkar vara extrémt bra. Men sen helt plötsligt är det inte alls bra och man får aldrig reda på vad som gick snett. Men det är väl så. Oftast rinner det mesta ut i sanden. Och det som alltid finns kvar, det vill man inte ha.
Det är synd. Mkt synd :-/

ANDRA AVENYN!

Ja för jävelen, missa nu inte avenyn. Det börjar exakt nu! :-)
Jag är sick men här är jag som lurig rev!
image377
Tjing tjing!

12.12 ALEX ! ! !

Nu börjar jag oxå bli störd. Varför varför varför är kl alltid jämnt när jag kollar nu för tiden?! Skrämmande! Du har rätt Alex, man blir fan knäpp! Så dax att göra sig i ordning inför Work. Usch jag mår ju inte bra idag. Förkylning på gång eller nått.. Fuck, jag har hånglat med fel person :-/

HJÄLP!

image373
Jag har upptäckt ett starkt beroende hos mig själv. Nästan lite obehagligt. Ungefär så här många festis orange blir de i veckan nu för tiden. Får till och med ont i magen av den sorten men måste verkligen ha den. Helst hela tiden. Kan man köpa typ "festis-flak" ?

Fast i ingenting!

Fördjupar mig lite eftersom jag aldrig brukar göra det eftersom jag själv tycker det är sjukt tråkigt att läsa om saker jag inte förstår. Saker som är skrivna i gåtor, pikar osv. Men jag ska vara hyfsat rak.

Det man inte kan få, det vill man ha ännu mer! Varför är det så?!
Jag kan tydligen aldrig ge upp men jag håller mig på en jävla låg nivå.

Valborg 2008

Tillbringade vi i Stadsparken i Lund därefter lite fest i Malmö hos Jöns. Lyckades fota några klockrena moments! Men den bästa är ändå den på Stina när hon står i buskarna. Det ser verkligen ut som MJUKPORR! haha! Blev BK ggr 2 igår. Och andra besöket blev vi Bodyguards åt BK-lejonet. Några "extrémt coola grabbar" ville bråka med honom. Haha stackare! :-P han kunde ju inte försvara sig i dom kläderna. Idag är jag trött. Så nu ska jag faktiskt slänga mig under täcket och se på sex and the city! Hoppas ni alla hade en mkt trevlig valborg! Det hade iaf jag! :-)

RSS 2.0