Galen värld ändå

Konstiga saker händer varje dag nu känns det som. Varför? haha! Fortfarande är jag lite små rädd för att vistas ute på jägersro och saken blir inte bättre av att En av vakterna kom in idag och sa till mig, Du ellen, nu har jag sett din MUFF!  Jasså ?! sa jag och flabba. De blev helt fel. Han mena ju så klart min rattmuff! haha! :-P Nä nu ska jag va allvarlig. När man minst anar så händer de nått sjukt man aldrig kunnat tänka sig om den dagen. Varje dag dyker det upp något som förvånar en, ibland något väldigt litet, och ibland något väldigt stort. Men bästa sättet att förvåna mig är när någon riktigt riktigt riktigt speciell person bara dyker upp framför ögonen på mig och säger hej med ett stort smile och ger mig en bamsekram! DÅ blir iaf jag äckligt glad. DÅ kan jag gå och le en hel dag!Men sen gäller de att kunna halka in på den där Speciell fronten oxå. Inte många som lyckats med de inte. Och ni som har lyckats någon gång har nog inte gjort något speciellt tror jag.

Men om främlingen som var inne och köpte presentkort med sin mor skulle råka snubbla på min blogg så tackar jag så mkt för blommorna, men riktigt så fungerar inte jag, Men ja, tack iaf!

Sleep time!

Bibel uppdatering!

Nu är äntligen jul och all skit förbi! Fast denna julen har ändå varit riktigt bra...massa krök! Vet inte hur jag ska orka med nyår och min 20 års dag! :-/ Får nog dra de senaste dagarna kortfattat.
23/12. Släkt träff + Krök offside Hörby. Jag hade kul. Fast fick ju dra hem lite tidigare och natta Pade och Båliz för de va så fullt så dom kom inte in. ;-)
24/12. sov näst in till hela dan. Var hemma hos fajjan en sväng hämta julklapp. Kvällen blev de lite krök + Wii.
25/12. Jägers. Jag var där men inte där :-/ Precis som många andra... haha! Men förfestandet var trevligt. Fick äntligen träffa min Lök oxå! Tack crille för förfest :-)

Denna fredagskväll har varit nice oxå! Tillbringa den med Alex, Mia, Lampan och Cornelia! Long time no seen!

Nä, nu ska jag sova, work im om jag vågar :-S

Om ni någon gång inte kan sova så har jag ett sjukt bra tips... Sätt igång filmen "pledge this"  Perfekt sömn-medel har jag upptäckt :-) Tro nu för allt i världen inte att jag betalat för att äga den, På Kicks får man mkt! :-)


Äckel-Dag!

Hemma tidigare idag! Grymt skönt! Denna dagen har varit as dryg! & den blir väl drygare. Jag är sur idag! Usch. Tvi. Blä. Försvinn! 24, 20 eller 17... Nog same shit... När mognar grabbs då? Man blir ju dum i huvet om man tänker för mkt på de för ska jag vara ärlig så tror jag aldrig dom små liven gör de... ;-)

Vad kan man göra. . .

. . .en lördags kväll när alla andra är ute och festar och man själv sitter och gråter på ett öga. haha! Sjukt sugen på godis är jag, men borde inte. Man kan ju alltid städa sin garderob vilket hade behövts. Men pallar man de.. :-/ Se film kanske, har jag redan gjort men jag somnade... En djävulsk romans faktiskt, den är sjukt bra! :-) Men är rätt trött på alla filmer jag har, och har sett hela min sex and the city box. Nu är de inte kul längre. Får bli lite Wii ist.. Jobb i morgon, kommer skrämma kunderna med mitt fina öga ;-) Aja får hoppas de lägger sig ännu mer tills im.

Jag tängker på dig verckligen! ha ha ha kommer du ihåg det Stina???

Sjukt KUL!

Genom att läsa min vän Stinas blogg så hamna jag på en länk på Annicas sida. Asså jag kan inte sluta skratta! Var tvungen att göra en egen. Med Alex, Mamma, Stina & slellen. Kunde inte hitta nån ful bild på Alex bara.. Men se här. . .  http://www.elfyourself.com/?id=1424973525 

Spana på Annicas oxå :-) Stina ser sjukt kul ut där!


http://www.elfyourself.com/?id=1426157762 Här är Snajkis oxå ;-)

Aaaj

Jag har sån jävla tur i mitt liv. Kan bara inte förstå det. Ögoninflammation är inte nice ska jag be om att få tala om. Perfekt nu när jag bara varit ledig 10 dagar och skulle börja jobba röven av mig igen. Blä. Men salvan är as skön! Nu är jag sur. Hoppas alla har en härlig Lördag iaf! Jag ska försöka.

Tror att Gud straffar mig för något.

MIST

Mitt 100.e Inlägg om ni ville veta! :-)


Så ja, då va skolan pröjsad idag. Kändes hemskt ska jag säga, att bara göra av med alla dom laxarna på en och samma gång. Men kommer nog bli sjukligt kul iaf! Sen står de inte bara Ellen på min bricka, utan Make up artist oxå! Ser fint ut! :-)

Sitter nu och ser på Bonde söker mus med Yoyo, SÅÅÅÅ SUGNA PÅ SKUMTOMTAR!

Kan väl berätta lite om gårdagen oxå, jag och Pade skaffa en gran till Joanna! :-)
Pade: KOLLA! Rådjur!
Slell: Ha ha nääää, dom är inte riktiga!
Pade: Jooo, kolla dom rör ju på sig!

Ja såå va de, mitt bland alla hus sprang dom helt förvirrade...

Slellens!

Oj oj oj, kul att så många börjat spana på min lilla blogg! Men kan inte förstå varför... För den är inte kul för dom som inte vet vad jag snackar om.. :-)

Bilder sen helgen!




 

Kvinna eller man?

Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett tio avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 16 av 22 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz? (räknas bläddrat i?)
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 9 av 22 poäng

One night at Stinas!

Lite bilder från en riktigt skön Idol final in malmoe at stinas! :-)
     
 
 
Stina & jag har nog aldrig skrattat så mkt åt. . .  
image157
en ostbåge! :-S

Bara för att bevisa hur jävla liten den ÄR! Ha ha, Löjligt!
    
Hur var namnet? :-S

New Design!

I natt roade jag mig med att bygga om min blogg! :-) Tyckte den blev rätt så fin ändå! Fast är inte helt nöjd än. Rätt mkt klödd att få allt att fungera. Kommer vara seg i kväll, men det gör inget, för ikväll blir det lugnt med idol och Stina, Lina & Emelie. Long time no seen med alla på en gång! Ska ta en kik på affären in real life oxå idag! Nu är jag stressad, ett helt rum att städa och så ska jag hämta Emma om 25 min. iiih typiskt mig att sega mig med allt. Eller hur?! ;-)

MITT BRÖLLOP!

Godkväll gott folk! Idag har jag då planerat mitt bröllop. Och jag kom fram till att de ska inte vara ett vanligt bröllop, utan alla måste va nakna, till och med prällen och han som lirar orgeln. Och jag ska inte ha den vanliga tråkiga låten, utan jag ska ha "Do you wanna fuck", inte för att den är så bra men men. Och inget jävla tager du bla bla och sånt skit, utan de ska va rakt på sak, vill du knulla "namn" i nöd och lust. JA! Svarar man då. Då har man lovat att finnas där resten av livet. Så det är ju bra! Sen har jag bara en önskan när jag dör oxå.. kan lika bra dra de här med.. Då vill jag ha den låten i supermario när han dör. Jaha, de va allt för ikväll. Men ni är iaf välkomna till mitt nakna bröllop kära vänner, jag kommer med mer info när det närmar sig. Tack & hej!

Okey då, lite allvar nu oxå.. Varit på Nova & media saken idag med mamma. Köpt en till kontroll till wii & 2 spel, Supermario Party & zelda. Blev inte mkt i klädesväg, men lite! :-)

Håller jag på att bli mer nerd än vad jag redan är? Vill bara spela hela tiden! Fast de e inte som när jag gick i skolan och var tvungen att stanna hemma för att spela sims! Inte än så länge iaf.. :-S

Im får jag träffa Stina, Lina & Emelie :-) Ska bli roligt!

TänkarSlellen!

Varför ska jag alltid lyckas börja tänka på natten så de blir omöjligt att sova? Antar att jag inte är ensam om detta hemska fenomen. Men visst är det sjukt drygt?! Idag när jag vaknade tog jag på mig mitt NÖRD TÖNT & PUCKO halsband, MINNEN! :-) I rätta ordningen så är det Joanna, Slelin & jag. Senare körde jag till Malmö & träffade Simone! Efter de, vidare till Frugan min i Eslöv. Förlåt alla för att vi är omogna! ;-) Men ni anar inte hur mkt vi har skrattat! Nu va man här igen i sin blogg som inte är ett dugg intressant men ändå läser du den, vilket jag inte kan förstå! :-P

Nu ska jag skvallra lite! :-) Jessiboo har köpt en liten söt Polo, som är rosa. Och Stina hon har blivit Malmöbo och köpt en alldeles egen blomster affär! Jag känner mig helt stolt över Stina, fast än jag inte hjälpt till ett dugg! Men nu kan jag inte skylla på att jag hade blivit lite lonely om jag flytta till Malmö! Bud på att göra de! :-)

Fast sen kommer man till de andra planerna, då det inte är så lönt att ha en lägenhet att betala för. Jag ska fly landet helt enkelt :-) men när, det är en annan historia. Antagligen Mars 08 efter Make up artist utbildningen!

I natt drömde jag ändå att jag var gravid, det var läskigt! Haha!
Hur fan gick de till? jag som inte ens håller på med sånt ?! Så idag har jag gått och tänkt: Shiet, en dag ska jag bli mamma. Undra vem som blir pappan till bebisarna. Och ännu värre, tänk att bara för lite kul så kan de bli en mini slellen.. Men huuur? :-S Nej jag blir knäpp. Fattar inte hur det kan bildas. Och en dag ska jag se alla mina vänner va på smällen! Jag tror fortfarande att Mimmi blir först! :-)

Till något helt annat, Tänk ändå att man kan få träningsvärk av Wii , Är man otränad då eller? :-S Tror nog de ha ha! Jag säger bara, JULEN ÄR RÄDDAD!

Fan vad jag svamlar känner jag, men jag tänker helt för mkt, nästan lite jobbigt.
image148
Nörd, tönt & pucko 2005

P.s Ska jag berätta en hemlis? Det finns en sötsak, och det är inte nån fi**-gnu kära vänner! Glada nu? :-)

Ja risken finns eller?!

Därför äter jag inte skinka... ;-P
image147



image146

Ha ha ha, stor risk?


Brist på sysselsättning denna natt, fan vad mkt sjukt det finns, spana på detta!
- - - - > Hur går detta till ?! < - - - -

Bästa lördag!

Efter många om och men kom jag iväg till Lina (brun). Firade henne lite för hon har ju fyllt år! Hade väldans trevligt! Precis innan jag oh annica skulle dra vidare till jäggan hände något som kommer leda till att någon fucker inte kommer få de lätt. Jävla as bokstavligt talat! Men men, när vi väl kom fram stack jag och min rockar vän in och jaa, , ,  rockade! Jag hade faktiskt kul i början, tills jag blev lite rastlös.

Gårdagens NÄST bästa, de bästa är en hemlis! :-)

Alex, Emelie och jag står och fjantar oss vid busskuren vid jägers efter de stängt. Några konstiga killar stannar och säger nått så lustigt som: Ni vet väl att bussen inte går på några timmar?!

Hm nej, tänkte inte på de.. Och nånstanns blev vi malmöbor..

Jag tog ett steg fel och de hamna på alex fot, samtidigt som hon gör nånting så tillslut låg vi där på marken på varandra! haha!

Grabbarna bara: hmm, asså ni kan inte komma från Malmö, Ni är så jävla fulla så ni måste komma från HÖRBY!

HA HA HA! Vad menar dom ?!

En annan höjdare,
Kille: Häng med in grabbar, jag bjuder!
Pade: Neeej, jag ska spela bangolf i natt så måste tänka på vikten!!!

HA HA HA, och framför mig ser jag helan och halvan!

Så här kul hade jag i natt kl halv 4!

   
Kan aldrig sova :-S Och nu får jag ångest, ska snart upp! IGEN!
RSS 2.0