Stockholm

Då blir det av ändå, infomöte på cinderella! Första helgen i Mars ska jag dit. Så om det är någon som är villig att köra ett race i huvudstaden med party och lite annat trams då så säg till! :)

Ute i dimman!

Främling: Var kommer du ifrån?
Jag: Äh du vet inte var det ligger så det spelar ingen roll.
Främling: Du kommer iaf inte från Malmö ursprungligen det ser jag på håret. Hade du vatt Malmö hade du haft kortare hår. Nu kommer du från Åkarp!
Jag: Hahaha!


"Här kan man va!"


"Så här kommer jag se ut när jag är gammal innan jag blir senil..."


"så här kommer jag se ut när jag är gammal och senil.."


"då va man på stan igen...! Med Smajsi!!!!! "


"giraff jävel.."

Båt why?

I morse tänkte jag att det var en pefekt morgon att ta tag i sitt liv. Eftersom jag har lovat mig själv att i denna veckan ska jag ta tag i mina jobb alt utbildningar på riktigt. Så jag loggade in mig på min viking line sida för att se om det dykt upp något skoj. Ja men tjena!, hade fått ett meddelande där i slutet av december om att dom hade läst min ansökan och fattat intresse. Samt att dom ville bjuda in mig på ett informationsmöte på cinderella i Stockholm. Good one Ellen... Du missade två bra tillfälle att göra två flugor i en smäll! Nytta med Nöje som dom säger... ;)

Nästa tillfälle blir det fan långa bollar i Stockholm! Är inte sen!


Nu ska jag ut och power walka! För "jag kommer bli smal!".... :)

Vilken Lycka!

Jag blir minst sagt lycklig av konstiga ting i livet! Men här är den, XIDE SPRING! Exakt samma som var 08 om ni kommer ihåg de?! Melon och mint! puuuuuuligt!!!!! :) Kvällen är räddad! Pung pung på det!

RSS 2.0