Tjolahopp!

Fy fan va gött att vakna upp utan att vara seg och äcklig! Tänk så många det är som vaknar upp idag fortfarande fulla, gammalt smink och håret åt alla håll. Spyfärdiga, ångestladdade! Haha nä fy fan. Det här borde jag göra lite oftare :) Nu är det sminkning på gång, sen ska jag ut i staden med Stina den fina!

I morgon är det måndag och jag längtar! För en gångs skull! :)

Fredrik o jag!


Fick precis ett sms från Laiiner, "runka mig med vita handskar på" haha! Detta fick mig att tänka på gamla tider. Denna gick ju knappt varm förr! ;) Så nasty! Men man kan ju inte låta bli att flabba! :D

220509

Snart är det Juni! Snart kan man la dra till playan! Sola sin bleka body! Usch, jag mår fan dåligt av att vara så här blek. Jag är så blek att jag till och med blir skrattad åt! hahaha! Kul.. Idag skall jag till work. Kl 12-20! Det känns väldigt bra! Varit ledig nu två dagar. Inte för jag har gjort så himla mkt mest bara umgåts med Malmö familjen och solat! :) Blivit jagad av fetto ankorna i kungsparken! Dom är rent sjuka i huvet. Och STORA! Och snart är deras kids lika feta och äckliga som dom! haha! Hej då!

P.s Mate jag vill skeda dig i kväll!

Idag är det sol i malmö!

Och jag är ledig. Hur göttsligt är inte det! :)
Det värsta är att man är så jäkla van vid att jobba så man vaknar ju ändå på morgonen och tar mobilen för att se vad klockn är om klockan snart ska ringa. Nä solen var det.. Sola mig! Det behövs verkligen! Idag kan man kröka! Men det är ju tur att Ellen kröking är död since 10e maj! Måste återuppstå om ca 68 dagar! Det känns som lång tid. Men detta skall gå undan! Ayia napa och mate! Kan inte bli bättre! Hotell Aktea! AKTA ER! :)

"Veckans Babe!"


Äntligen en ny veckans babe Stina! Och för en gångs skull är du med på mina noter! :) Finns inte någon annan som håller med mig. Eller?

Ha ha ha!

Allt är bara för mkt, det blir så kul!
Annars då...

Kvällens citat!
MateL- Mate du måste städa.
MateE - Jaaa, vi skedar va?
MateL - Ja klart vi ska skeda.

Göttsligt!

Fredag i bilder!





Till Mate Från Mig!


Det svänger lite visst!? :)
Spelas rätt många gånger om dagen hemma hos mig just nu, fast en bättre version! :) Så nu ska jag vandra till en kär vän! Ha det göttsligt!

Peeling utan korn?

Riktigt bra ansiktspeeling! Min hud blir såå len när jag använder den. Appliceras på torr hud med torra händer. Nästan som en vanlig peeling, bara det att där finns inga korn. Den känns lite seg från början. Men, så händer det. Den förvandlas till en olja. Och då är den klar. Bara att skölja bort den och då förvandlas den till en milk konsistens. Jag har aldrig testat något från Yves saint laurent innan men jag blev så impad av denna.
Måste vara YSL´s bästa produkt.  

Natural action exfoliator! Kom ihåg!

Seghet & Panik!

Väldigt segt i denna bloggen på senaste tiden. Jag har mest haft panik. Försökt skaffa mig en hobby ist. Jag har inte hittat någon än. Vill göra något helst hela tiden. För en stund sedan när jag gick hem från Stinorna så upptäckte jag något annat än avgaser. Det luktade syrener. WOW tänkte jag.. SOMMAR! Blev genast pigg. Hade nästan kunnat joina joggaren som sprang förbi mig. Men han hade nog bara tyckt jag var konstig om jag gjorde det, särskillt med mina klackar. Åter igen till det här med hobbyn. Jag har iaf börjat på en tavla (som aldrig kommer att bli klar). Men jag har en deadline att hålla. Innan Aiya Napa ska den fan och mig vara klar. Får se hur det går den är riktigt stor. Nu får jag väl sova lite då så att jag kan vara på g i morgon för att lägga makeup hela dagen. Varför är det så jäkla tråkigt att sova. Det är mycket roligare när man är två! MATE KOM OCH SKEDA MED MIG!


Sov gott!

Hur kan jag ljuga för mig själv?!

Jag lovade mig själv att aldrig mer lägga min tid på idioter. Vad är det jag har gjort nu då? Träffat ÄNNU en av samma skit. Jag går tillbaka till mitt gamla jag nu. Tänker inte träffa någon. Inte en chans. Skiter i om det går 2 år denna gången eller föralltid. Varför ska jag  våga när jag bara blir bränd dom få gånger jag ens vågar släppa in någon?! Fast vad trodde jag egentligen, på sagor eller??? Att någon från samma by som mig skulle passa mig? Jag måste skojat med mig själv!

Snyggvecka!

Jag tror det går åt helvete! Tycker bara det blir värre och värre.
HATAR att laga mat, jag vet inget tråkigare helt allvarligt!
ist käkar man en jävla massa mackor och fortsätter växa på alla håll utom på längden!
DETTA ÄR MITT ABSOLUTA STÖR MOMENT I MITT LIV JUST NU! Att jag måste börja laga mat! ÅÅÅÅÅÅH SÅ JÄVLA TRÅKIGT! SKJUT MIG!
RSS 2.0