Kvällens tips!!!

Kvällens i landsproblem, var fan är mina brillor? och varför tog jag ut linserna innan jag hittat brillorna. jag ser ju inte vad jag egentligen ser!

TIPS!
Till er med synfel, precis som mig.
Ta aldrig ut era linser innan ni hittat glasögonen. Annars ser ni ju inte vad ni ser!

Gudrun och jag!

Ikväll kände jag mig som Gudrun i heartbreak hotel. Bara hon är hemma och frostar av frysen en helgkväll! Åsså jag då! :) det gick fan inte att stänga frysen av all is så fick spel! Men jag kände mig sjukt gammal.. På en löööördag!! Hade varit bättre en tooorsdag!! Gossip girl maraton tills jag somnar nu då. Jobb i morgon igen! Kom å hälsa på om ni e lediga! :)

Första natten i lägenheten!

Idag har vi slitit som djur trots en dyng förkyld Ellen och en halv förkyld Janne. Pappa å Sussie + brorsan kom å hjälpte till. Tur det annars hade vi aldrig blivit klara. Iaf så här såg de ut när jag kom till sovrummet efter att ha borstat tänder och allt det där. En snarkandes Puffe slocknade på två röda! De ska jag med nu. Jobb i morgon 09:30-18:30! Även om jag skulle behöva vila och bli frisk. KBK kör bara kör! :D

Wääe!

Igår, idag och föralltid? Jag förstår inte! Riktiga skitdagar. Igår gick båda mina jobb brallor sönder i dragkedjan! Dom nya är för långa så jag ser ut som en jävla mupp nu! Måste få dom uppsydda. Någon frivillig? Utom du Mate, sist vi skulle sy gick åt helvete! ;)

Idag vakna jag av en tsunami mardröm! Sen har min DKNY väskas dragkedja pajat! Och en riktigt skitdag på jobb. Plus fick stå ute å vänta 20 min efter jobb för att jag var bortglömd. Måtte min otur och frustration släppa snart! Annars blir jag dum i huvet!

Sveper snart en captain cola å deckar! Hoppas morgondagen blir nått ut över det vanliga! Godnatt!

Love!

Puffe duschpuff! :) och jag!

Födelsedags middag!

Janne å jag fick idag spisa på en fett god smörgåstårta ute i stugan hos modern och oooola. I love it! :D
Sen fick vi presenter. Philips lampa/väckarklocka med sånt övernice ljus ni vet. Sån som slocknar sakta sakta när man trycker på en knapp. Å janne fick cash. :)

Lite pics från idag. Mamma mu å jag. J & jag. Ps lägg märke till hur mina naglar nästan lyser på lugg bilden! Skithäftiga ju! :P säger bara sephora got it all! :D

Helg på ingång!

Äntligen helg! :) jobb i morgon 08-17! Sen va med min fina Mate. Inte helt omöjligt att ni hittar oss på HIPP schlager klubb premiär. Yeyeyeye! :D så fall blir det första provet. Fest utan cigg! Klarar man bara den gången så klarar man alla gånger! Och jag har ju tydligen ett vad som är aningen tyngre än vad Mate Mia och jag har med varandra. Detta vad handlar om 10000kr. Om jag inte röker på 22 månader får jag alltså 10 lax! Jag vet, konstigt antal mån. :P Hur som helst, vi får väl se efter de där 22 månaderna om de där pengarna dyker upp! ;) för jag vet att jag klarar det! Inte ens i den tyngsta dimman ska jag tänka tanken! Vägra lukta askkopp! Dessutom är det inte fint att röka. Egentligen bara jävligt packigt!

Gott nytt år!

Börjar ju inte helt på bästa sätt. Haft ett vagt illamående varje kväll sen nyårsafton och nu denna morgon med. Och en mage som bubblar! Jag och min hypokondri går inte riktigt ihop så jag tror jag stannar hemma idag för säkerhets skull. Hoppas det går över tills i morgon. Finns inget tråkigare än att ligga hemma å glo! :(

RSS 2.0