Sammanfattning 2008!

Tänkte sammanfatta mitt år lite kort men så hittade jag en liten roligare variant i min vän Annas blogg! :-)


1. Gjorde du nånting i år som du aldrig gjort förr?

Flyttade hemifrån, flög ut i världen av ren impuls.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nix!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja!
4. Dog någon som stod dig nära?
Nix!
5. Vilka länder besökte du?
Thailand, USA, räknas Danmark? hahaha!
6. Är det något du saknar från 2008 som du vill ha 2009?
Mer makt och mer pengar! ;-)
7. Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
Önskar jag kom ihåg datumet vi sov på playan mate! Och datumet vi slog den omtalade vurpan!
8. Vad var din största framgång 2008?
Blev makeup artist och fick fast jobb samt lämnade hemtrakterna!
9. Största misstaget?
 Har nog gjort endel, men svårt att komma på nått nu.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt.
11. Bästa köpet?
Juicy Couture väskan!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och saker till hemmet!
13. Gjorde nånting dig riktigt glad?
Att jag var den enda som fick MVG på slutprovet på Makeupartist utbildningen. Hmm, nja..måste finnas nått mer som jag var mer glad över. Kan bara inte komma på det.
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
BAG IN THA BOX, pokerface, just dance, crossfire-lady, rock away, brittan-piece of me och more!
15. Var du gladare i år jämfört med tidigare år?
Ja, mycket!
16. Vad önskar du att du hade gjort mer?
Motionerat och mer elit-mys! ;-)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Analyserat onödiga saker.
18. Hur tillbringade du julen?
Konstig formulering på frågan, eller är det bara jag?  vem? var? men hur? Med la familia!
19. Blev du kär i år?
Småkär, vilket är en dålig avslutning av året!
20. Hur många one-night stands?
Inte ett enda! Hade för fan dött av ångest! Tyvärr! :-P
21. Favoritprogram på tv?
Andra Avenyn! :-)
22. Bästa boken du läste i år?
Läser inte böcker, tyvärr! Vill göra! Det humoristiska är att i år har jag läst 40 sidor av en bok som heter "snabba cash!" och det var på flygresan till thailand och på planet till USA. Över ett halvår mellan turerna! Men ändå bra jobbat av mig! ;-P
23. Största musikaliska upptäckten?
???
24. Något du önskade dig och fick?
Ett galet liv!
25. Något du önskade dig men inte fick?
En fuckboody!? haha! Nej jag vet inte!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Började makeup artist utbildningen, sen firades min 20 årsdag hemma med vänner och lite släkt.
27. Finns det nånting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Klart. Men jag är ändå mer än nöjd!
28. Hur skulle du beskriva din stil 2008?
Min stil? Stressad fjant som krökat för mkt!
29. Vad fick dig att må bra?
Tragiskt men kröka och resa!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
haha va?
31. Vem saknade du?
Ingen speciell!
32. De bästa nya människorna du träffade?
Träffat endel nya människor men dom som jag tagit till mig mest är Sara och Ridde, Elin, Suze och Christina! Beccy, Malin, Sandra. Camilla & Idde, Ena, och tillsist... Philip!

GOTT NYTT ÅR!

Home sweet home!

Så skönt det är att bara vara hemma fast än ingenting är klart än.. Fick iaf hem en tv igår från mediamarkt.. Och idag har jag målat lite till men det blev värre än vad det var... fan oxå.. hah! Löser väl sig i nästa liv.. Annars då, jo då.. rätt så mkt skit, på med selen.. Knäcks rakt av.. men skit i det.. finns väl värre saker?? Trött på det mesta.. Orkar inte ens festa.. Då är det nått allvarligt haha!

Blir galen!

Nu har jag varit i hörby allt för länge. Kan inte hjälpa det men jag klättrar snart på väggarna.. Funderade på att åka hem. Men sen måste jag ha med mig sjukt mkt grejer hem. Känner mig hemlös haha! Inte ens en egen säng har jag här. Tänkte köpa mig en tv i morgon. Men det är ju som vanligt ingen som kan hjälpa mig. Blir sinnes sjukt trött på det.

Julafton, nått jävla skit!

Jag är grinchen nr 2. Aldrig gillat julen. Jo när jag var riktigt liten förutom när tomten kom och man sprang och gömde sig under borden. Varför ska man fira jul? Kan vi inte komma på nån annan tradition? Här bryr sig ingen om julafton. Köps inga julklappar. Släkten på mammas sida träffas den 23e, käkar och har trevligt, kul faktiskt! Men inte lika kul när inte alla är med. Nästa jul ska jag inte vara i sverige. Ska inte märka av nånting som har med julen att göra. Nu kommer snart yoyo hit. Ta sig en julegrogg. Men i morgon är den stora festen. Känner mig inte alls på G. Men på med party palterna och dra fram bacardin så ordnar det nog fan upp sig. Ha det jävlig!

Lite pics!

Sitter hemma hos mamma och hittade fler USA bilder.

Ofta jag är glad mot barn? haha, Men såå söt unge detta.


Ännu en bild från hardrock café!

Sen funkade det inte att ladda upp fler :-/ Skumt!

Söta va?


Sofie och galaxy eller vad han heter... :-S

One more day!

En till hektisk dag sen är jag fan och mig ledig i 6 dagar. Ska bli såå skönt! Denna afton består av packning, städning och badning! Kommer se ut som en packad åsna på tåget till höör im. Hela hemmet med mig plus att vi får våra julklappar från jobbet im. Och jag har redan tjuv kikat på dom. Det är två stora saker som ligger i en stor kass. Hmm, vad kan det va? Knappt nyfiken. Min enda julklapp. haha! :-) Helt otroligt att det kan va så mkt att göra som vi har. Fast än vi är 8 pers som jobbar känns de som vi behöver en till. Aldrig vatt med om mer kaos. Galna danskar som panik shoppar sina julegaver. Men det är kul. Tänk om allt som vi säljer för skulle trilla in på mitt konto ist. Jiihaa! :-P

Dax att börja fundera på vad jag önskar mig i födelsedagspresent nu med. Behöver ju hur mkt som helst. Men man kan ändå inte komma på.
Börjar dra ihop sig. uhu..

Hemsk men hysteriskt kul!

Den här historian är sann, och det är ingenting att skratta åt egentligen men hela situationen var så sjuk. Den blev så hysteriskt rolig i efterhand. Jag och mate stod utanför bolagret då vi fick syn på en blind kvinna som verkligen har maratonlopp eller  nått. Hon gick så fort så man blev rent nervös. Svinga med blind käppen. Krascha rakt in i en cyckel och en stolpe.Shit tänkte vi, hon får ju gå saktare. Hon måste va nyblind! Hon fortsätter sin raska promenad rakt in på gågatan där det strömmar folk i julrusning. Vi tänkte shit hon kommer springa in i väggen. Sväng, sväng, sväng för fan! Där står vi med hakorna i marken och när hon var sisådär 2 meter från väggen kommer en kille gåendes inne i sin egna värld och han bara precis går rakt in i den blinda kvinnan och käppen den knäcks i 3 delar! HELIGA SKIT MATE, det här händer inte. Medan vi stod i chocktillstånd följer killen henne dit hon ska. Stackar kvinna måste fixa  ny käpp nu. Efter en stund kunde vi inte sluta skratta, det såg ju såå himla roligt ut. Så typiskt!

Och dagens bästa kommentar efter mate bloggat om historian i sin blogg..
Mate: Shit mate, tänk om hon läser det här!
Jag: hahaha ja men ofta!
Båda: HAHAHA!!!

Och det roliga var att hon var fullt seriös när hon sa det. Vi skratta så vi grät. och JA jag vet det är inte kul alls. Tycker så klart jätte synd om kvinnan. Men det är den där sjuka humorn som slår in en svätt. Biktar mig i morgon. Förlåt gud!

Gårdagens Krök!


Resultatet av gårdagens fest! Är man bränd mån tro?
Anledningen till det här var... Jag fick inte plats i min säng! haha!

Somna mig!

Trött tröttare tröttast... Sjukt trött, har farit runt med mate halva dan. Vi har fixat massa ärenden. Nu skulle jag kunna gå och lägga mig. kl är kvart över 6. Lite för tidigt kanske. Inte sugen på att göra nånting. bara ligga ner och slappa med datorn och tvn. Njuta av att inte behöva stressa eftersom jag är ledig i morgon oxå. Känns skönt faktiskt att va ledig ibland i veckorna. Annars blir det ju jobb, ingen lugn stund på helgen för de är det krök, sömn, jobb. Nej efter nyår borde alla varva ner. Finns ingenting att stressa för.
Snart är det min födelsedag IGEN! Va fan asså. Tycker inte det är kul att fylla år. Man tror sig alltid att det ska bli en perfekt födelsedag men det händer aldrig. Hatar verkligen att fylla år. Usch! Ja, somna mig, låt mig gå i ide tills det är vår och sommar då är jag på g igen! :-)

Bekännelse!

Fan jag är nog fast på rikigt. Man lever i sin fantasi, där man tror man inte är det och man kan förtränga det. Men iih, ingen gör mig så glad utan att göra nått spec. Känns hel knas att bekänna det. Jag lixom? Mest kräsna personen, aldrig nöjd med nått. Men nu hade jag kunnat va nöjd, om bara han hade vatt nöjd med mig. Men så är det inte, och så kommer det aldrig att bli. Tyvärr. Hade kunnat fråga vilken killkompis som helst. Alla hade gett mig samma svar, "spring!" Igår var en hel-nice afton, tills han drog. Hade inte bangat för fler sådana aftonar, om jag inte var en i mängden. Waah, jag blir sjuk!

Fack världen, jag blir kär!
Hur försvarar man sig mot sånt?
 

Skåne, lever ni? Haha!

Så sjukt, vaknade nångång vid 06.00 tiden av att sängen "gunga" och väggen rörde sig, samt ett muller. Tänkte, vad i helvete håller min granne på med?! Men förstod rätt snabbt att det kunde inte min granne ligga bakom. Nästa tanke, bomber? Spöken? haha! ÄH sooov för fan. Sen sov jag igen lite fundersam tills mamma ringde och väckte mig nyss. "Hej! lever du det har varit jordbävning, 4,7 på richterskalan!!" HÄR? tänkte jag, i sverige? Jaha tydligen. Kan tycka det är fett på ett sätt men skrämmande oxå! Så kul att höra allas första tanke.  På tvn nyss: "jag trodde först det var katten som var uppe och kräkte i min säng" hahaha va?! Vad tänkte ni andra som vaknade?

Min vän Kicki!


Denna pinglan från Linköping var hos mig i helgen! Riktigt kul att träffas igen! Var ju så längesen sist! Fint krök och fick till och med in grannen här. Haha, SOUOLMATE grannen! Skrattar åt allt än! Han låg och sov när vi knacka på och hade jouren och allt. Men han hängde på ändå!
Jävla bra soulmate de! hahaha!

Bye my friend!


Min fina Jessiboo, åker i morgon till Österrike för att jobba och ha kul! Impad av henne! Hon slänger sig ut i världen helt ensam. Och tar allt som det kommer. Och allt har alltid gått bra. Så det kommer gå super bra denna gången oxå! :-) Ha nu så kul min Paris. Och sakna nu inte din man allt för mycket. Inte oss heller! Vi ses snart igen! Kanske när jag minst anar det.
Du brukar ju suprisa rätt bra! :-)

Att Vara En Mara!

Mara är den svenska motsvarigheten till en succubus. En kvinnodemon född av Lilith & som sägs rida av/ha sexuellt umgänge med människor & djur under deras sömn. Bla kan man märka att man haft besök av en mara om hästen i stallet på morgonen är svettig. Flertalet är de män som haft stora "problem" med henne, speciellt under tonåren. Om man går med på att bli marriden & gör en överenskommelse med Maran sägs det ge stor tur, bla vid jakt i skogen.
Text funnen på susning.nu

passe po!

Jag kommer in med skräp kundvagnen och min chef snackar i telefon.
Kör nästan över ett paket lösögonfransar.
Chifen: passe po, du får øjenvippen under vognen!
Den hon talar med blir helt tyst. "Hur fan lät de?!"
Brister ut i asgarv.

Bara vi som fick en konstig bild i huvet. . ?!

Hypokondrin talar!

Ligger nu i min säng och mår lite halv konstigt. Tror det är stress som gör det. Har även en stor öm bula nedanför revbenen på sidan. Inbillar mig att det kanske är dens fel att jag mår skumt. Men i själva verket är det "nog" en innebrännare. (Hur hamna den där?)
Nästa tanke. Läste i metron idag att det fanns förgiftat kött. Stina, vi gjorde kydabölls igår! :-S Är det deras fel att jag mår illa? Hoppas bara det är min hypokondri som håller på att jävlas. Det var värre när jag var liten, kunde inbilla mig så mkt att jag tillslut blev sjuk. Det är inte friskt! Nu mera spekulerar jag mest.
Hade aldrig fixat ett jobb på tex sjukhus. Bara att åka stadsbuss är en lek med döden. Känns som bakterier bara flyger på en från alla håll! Nu framstår jag nog som ett riktigt jäkla psycho. Haha! Men luuuugn, så farligt är det inte.
Jag är bara en överdriven person som spritar sina händer efter att ha råkat peta på nånting på stadsbussen, som trycker på hissknappen/övergångsställeknappen med nyckeln, som ogillar att ta i dörrhandtag samt korgar/kundvagnar, som tvättar parfymtesterna på jobbet eftersom såå många har pillat på dom.
Jag vet inte men jag kanske borde vatt med i outsiders?! haha!

Nu mår jag bra igen. Var nog bara min hypokondri som ville ut. :-)
Sov gott mina vänner!

Jag och matlagning!

Är inte riktigt bästa vänner. Jag kan inte laga mat. Eller jo, jag kan nog om jag vill men tycker bara det är fruktansvärt tråkigt. Därför måste jag gifta mig med en kock och han må icke vara tjock! Blir alltså ingen fotbollsfru av mig inte haha! Men idag har jag allt lyckats med mitt käk. potatis med "banan & curry" (Mammas köttfärs-dynga!) Fortfarande lika gott som när jag var liten! Fast mammas är nog lite godare än min. Varför är det alltid så? Mammas mat och farmors köttbullar. Nog många som känner igen sig där va? ;-) 

Bara måndag!

Tisdag i morgon, nästan helg :-S
Behöver helg! Kommer fint besök från Linköping!
Ska de va så ska de, fest shopping och nice sällskap.
Kan inte bli bättre!

Idol Robin.B!

Följer aldrig idol. Ser en skymt då och då. Men denna "man" kunde jag inte missa. Om du googlar ditt egna namn och hamnar här. Läs då noga nu! 18 bast, och kommer få vilken brud han vill! Jag kan säga att han duger ju verkligen i krig! Eller hur mate?! Riktigt fint lammkött! :-) Får väl kalla den här för "veckans babe!" 

Katrin Zytomierska - "Jag föreslår att han då kan flytta in hos mig. Jag förklarar för honom att jag är en nyskild kvinna med en skön våning på 107 kvadrat på östermalm. Jag förklarar vidare att han inte ska bo hos nån 19-årig snärta som bara vill snuska sig med honom."

Shit, hade blivit livrädd om en 30 åring kläckte ur sig nått sånt till mig när jag var 18 år utan hår! ;-) hahaha!

Lancôme Oscillation!

Här är den omtalade vibrerande mascaran från Lancôme, Oscillation!
Testade den för några veckor sedan. Men ska jag vara helt ärlig så tyckte jag inte det var super bra! Fick ta min vanliga över den för att bli nöjd. Dessutom kostar den 285:- i DANSKA! Så över 300:- i svenska. Shit, vart är världen på väg? :-P Men i övrig tycker jag den är rätt cool! Snart kommer alla andra märken oxå lansera batteridrivna mascaror. Bara vänta! :-)


Stulen: Här!

Något som känns. . .

. . .som att bli överkörd av en lastbil än en gång. Som att springa rakt in i en vägg. Som att såga av hälsenan med en rostig såg. Som att trilla rakt igenom isen samt bli till is. Som att bli iväg kastad som en handgranat. Ja, thats life. Så känns det att bli sjukt dissad.

Och att försöka göra något åt det är. . .
. . .som att käka grus. Som att läsa en kokbok när man är sjukt hungrig.
Som att vara törstig men inte få en droppe vatten. Som att hoppa på fel tåg. Som att behöva gå till Kina.

Tål de, svälj de, bara skit ut det!

Smashbox O-gloss!

Längesen det kom tips från coachen inom make up! :-(
Men nu är det dax igen vänner!
Fick idag den här godingen. Konsistensen är verkligen kanon! Glosset är genomskinligt, men när det kommer på läpparna blir det färg. Och det blir olika mycket färg på alla människor. Beroende på hur pass ljusa/mörka läppar man har. Finns i rouge oxå, samma funktion! Love Smashbox!

Stulen bild: Här!

Bevis, USA är efter!

Tog lite bilder som jag tyckte var lite "trögt" när jag var i USA. . .
Här kommer dom. . .

Fullt allvar ?!


Hur gör djur?!


Ha ha ha! Detta är en slags påse på en "vagn" av nått slag. . .

Får ju roa mig med något denna afton. Kanske roar jag någon mer.

Dagens otroliga!

Läs noga nu här, Ett stort jävla matbord + 4 stolar fick jag och Emelie miss lök plats med i klittan idag! Helt otroligt vad man kan få in i EN, , , läs mer noga nu. . . Renault clio! Amazing! Visst vi fick sätta ett snöre på bagageluckan så den inte flög upp. Men det funkade! :-) Så nu försöker jag bygga ihop allt här.
Gick och klagade idag om att jag hade ont i mitten mellan revbenen. fick bekräftat att det var magkatarr! Trodde aldrig jag hade haft det. Men tydligen. Om det strålar neråt var det de, thaaanks för informationen miss lök! 
Här är mitt bord. Ser rätt litet ut på bilden.
Men det är stort och extrémt tungt.

Krig i tvättstugan!!

Jävla jävel, går in på min tid.
CP - Åh, ursäkta, ska du tvätta i dessa två??
Jag - JA! Ser du väl att dom är upptagna?!?!?!
CP - Ja men asså förlåt någon snodde min tvätt tid!
Jag - Ja inte fan va de jag, de får du ju ta med den som gjorde det!

Om man kan bli mer irriterad idag så är det nog ett under.

Ska fan gå dit och avbryta hans tvätt, slänga ut de på golvet.
20 minuter att vänta!
FACK DE! Har inte tid med sånt här!
. . . .
Tillbaka efter en fight till...
Nu visade det sig att han hade snott nästan alla maskiner!!!
Idiot!

Humoristiskt att jag skrev det här igår, att jag var tvungen att köra hem i tid bara för att.. Ja precis!

Hörby håltjänst!

Sitter just nu hemma hos min Mette-Mor. Hörby... Har varit här sen halv 10 i kväll och jag känner mig redan kvävd. Det måste va nån förbannelse över denna by. Inte för att folket är rent slut. Men bara jag ser hörby skylten så kliar det i mitt blod. Blir rastlös på nått sätt. Fick hem klittan-bilen i kväll iaf. Hon har bott hos mate nu lite mer än 2 veckor. Hansson var snäll och kom och hjälpte oss med startkablarna. Gud är med dig, jag är dig evigt tacksam! :-) haha! Ledig i morgon, och då mina vänner, , , ska jag äntligen köpa mig ett köksbord! Även en date med Emma och Emelie eventuellt! Nu ska jag faktiskt sova! Måste va i min tvättstuga vid 11 im så ingen snor min tvätt tid! Som jag egentligen skulle haft i söndags, men jag sa fack de, stapplade mig ut i tvättstugan, lagom bakfull utan linsor och barfota och håret kors och tvärs. Hallå neighbours! Jag heter Ellen, och jag brukar inte va så här. Undskyld! Sen va de okey.
Sov gott vänner!


miss you

Lite Florida pics!


Ett ganska så udda hus som vi hitta i Orlando!


Se upp för golfbollen!


Lite view!


Mette mor och jag!


Ganska så coolt!


Emelie och jag på hardrock!


Snurrande bil. Crazy people!


Stek mig, bara stek mig!


HÅLL KÄFTEN ÅH BADA!!!!!!


Lite Key West!


Chilla med... vatten!


Dålig dag i Miami!


Lincoln road, bästa gatan med shopping och restauranger i miami!


Nu ska jag ut på krokodil jakt!


Hittade en! Av flera miljoner i Everglades!


Världens godaste buffé! Man kunde till och med få sallad! Vilket det var väldigt snålt med på övriga ställen!


Orkar inte lägga upp fler pics, så jag säger Tjabbah!

En bild säger mer än 1000 ord!


Här va´re fest! Ett tag sen det här! :-)

00.29

Kl 00.29 och jag viste att jag inte skulle kunna sova. Helt knäpp i huvet.
Vill inte säga att det är någon annans fel, för jag borde ha lärt mig att sortera både tankar och folk. Men har väldigt svårt för att skita i folk. Alltid varit så. Och denna gången är det extra svårt. Jag handlar innan jag tänker. Säger saker jag inte menar. Samtidigt som jag gör allt för att bara skita i det.
Jag vet att det är fel. Men vill inte inse.
denial...
Fack de,
Fack daj!

Tillbaka till vardagen!

Ännu en helg är överstökad. Blev inte en av de bästa helgerna. Men man kan ju inte begära de alltid. I fredags slappades de sen kom mate. Lördagen körde vi och mates mamma och köpte golv och dylikt till mate. Jag köpte färg till min fes-piggelin gröna vägg. Om den är hemsk?? Bara förnamnet. Blev en mörk mörk mörk röd. Efter det bar det av till IKEA. Och därefter handla mat till taco picknick med tjejerna. Var på sjukt dåligt humör. Har varit de i tre dar nu. Men försökte göra det bästa av kvällen. Vi hamnade på slagthuset. 
hahaha frågan är om de va de bästa. Träffade oväntade människor där. Bland annat Snajkis, Giraff, Emelie von lök. Kul :-)

Från ingenstans kom ordningsvakt och tre gubbar och störde oss när vi satt och snacka i en av sofforna. Hej, vill se era legg och det är nu. (???) What tänkte vi. Varför de? Vem är du och vad är jag till dig? Mate fick näst intill bli släpad av vakten till sin väska för att hämta sitt legg. Vi lackade ur, och det slutade med att Mate, jag och Emelie fick vars en fribiljett för dåligt bemötande. hahaha! YES, precis vad jag önskade mig ;-)

Gick där ifrån efter insidenten där, hämtade upp ako sen gick vi alla hem till mig. Robin kom oxå. Blev mkt flams och trams på kvarngatan denna natt. Somnade inte förrän halv 8 i morse. Det sjukaste var ändå uteliggaren som jag alltid tyckt så synd om som bor snett mittemot mig utanför tandläkaren. Han fick flipp... Mate klättrade på min "balkong". Hoppade in igen. Och plötsligt flyger det grejer in genom dörren. Färdig rätter och en påse med gegga! Shit, hemlös goes crazy on mate! Så nu tycker jag inte synd om honom längre. Så mitt nya intresse numera kommer vara att sparka på hemlösa! hahaha!

Detta blev långt, ha det bättre!
RSS 2.0