Fantasy with no fantasy!

image221

En fantasy makeup  med absolut 0 i fantasi. Svårt att komma på nått att göra. Man kommer alltid på bättre efteråt ju. Hur som helst så tyckte jag iaf att allt utom blommans form blev bra ;-)

Färgning av hår!

image220
Före / Efter
Nu börjar det likna något. Men fortfarande är det inte som jag vill.

"Dagens talllllang?!"

Extrem-grymt! Nästan så man blir sugen på att ta tag i det där igen.
Men antar att man tappat för mkt.

"Veckans babe"?! ;-)

image232
Hahaha, gud vad jag känner mig mesig nu, men ruskigt het människa. 
Ni ska se Lina & mig när vi ska försöka se på American pie "the naked mile" & "Beta house". Vi är som grodor utan ben då, "Hopplösa"
 

Söndags höjdpunkt!

image230
Andra avenyn så klart!

LÅTEN!

Här är den -->LÅTEN<-- jag snackar om som är nicelig! Grymt mesig video bara 8-)
Lazee - Rock away

Min snooze-alarm snigel!

image229

Mamma & jag vid köksbordet

Dagens värsta efter maten
Ma: Tänk vad drygt att behöva hålla i den för att pissa!
Sl: Haha, varför de?!
Ma: Ja men tänk själv, om du skulle behöva hålla i fättan för att pissa.

Sl, Ma: Hahaha!

Jag börjar nu inse att Henke har rätt, vi är fan sjuka i huvet.

Måndag hela dagen!

Idag fick jag träffa Snooze igen! :-) Sminkade henne i skolan. Får väl slänga upp bilderna sen när jag pallar. Ikväll blir de slappning på hög nivå. Med sällskap eller utan sällskap. Ja man vet ju aldrig hih ;-)

Skönt ändå när man inser vissa saker. Man ska nog alltid lita på sin magkänsla och inte tro på att det som visar sig vara bra utåt är bra egentligen. Ganska ofta är det nog bara spel ändå.

Ps. Oxel, du sitter på en nudel ! ;-)

EFTERLYSNING MODELLER!

Vachegooood, en liten inblick i min blivande makeup artist värld! :-) Naturell make är inte såå kul men här är en iaf.
image228



Om det finns någon rar liten läsare som har tid att va modell måndagar, onsdagar eller torsdagar så behöver jag dig! Det enda ni behöver göra är att ta er till Mist i Malmö. Passa på medan de e gratis ;-)


Laiiner & Slellen i Malmö

Här nedan: Pässe-nässe med vän.

image227
Skratta så vi höll på att dö åt dess sjuka björn-människor. Spana in hans hals + underläpp?!? Jag vet, vi är några riktiga nördar som skrattar åt dessa men kan inte hjälpa det.
Och allt är NÄSSE! PÄSSENÄSSE!

Bilder från min 20-årsdag!

image226
Fjång, Yoa, Änz!








DAGEN INNAN DAGEN! *<=o)

Sitter här och pratar med min vän Stina via Msn. Lite fördjupning. Känns som det får bli ännu mer fördjupning på tisdag när vi ska ut och äta i Malmö :-)

I morgon fyller jag 20 :-S Jag vet inte varför men jag mår nästan lite dåligt. Asså 20 & vad har man hunnit med? Usch ja. Lika bra att köra på Yoyos taktik, skratta bara. Skit i att tänka! Fast man får ju faktiskt kämpa för att komma någonstanns här i livet! Man måste bara komma på hur, var, när. Tänk på de!

Gjort smörgåstårtor idag, Henke kom och hjälpte mig lite. Vi var inte såå jätte duktiga på de! Men de blev faktiskt rätt bra ändå! I morgon kommer de sitta fint iaf, efter en dag i skolan. Har inte insett att jag verkligen börjar i morgon. Men jag gillar det faktiskt. Älskar när man har någonting att kämpa för.


image210
Seee, fortfarande liten & oskylldig! ;-)

Vad hände 2007?

För utom ett år fyllt av festligheter så hände det här: Min 19 års dag kom först. Emelie och jag tog det stora steget och blev vuxna genom att ta bort våra lunar (extrémt stor händelse) haha!
Visiten hos Kicki i Linköping då jag blev fullast på stället, oxå en härlig historia ;-) Våra studentmössor kom och man kände att då var det fan nära. En stor förändring dök sedan upp, bröstförminskningen. Himla skönt! Precis lagom till Studenten! Wah, de va fan the best of 07 skulle jag tippa på. Detta var oxå andra året av midsommar på Öland, Himla skoj men de slog inte 06 ;-) Efteråt gick jag och trampa i lite skitjobb ett litet schlag, Och mitt under hörby marknad minns jag så väl, ringer en Anna från Kicks jägersro och frågar om jag vill jobba där. Självklart tänkte jag. Lite problem att hitta bara :-P Träffade en underbar kvinna i augusti som heter Monica Crafford, hon förändrade min syn på saker och ting! Från att ha träffat mitt ex mkt under näst in till hela året så ville jag inte träffa honom längre och de höll minsann i sig denna gången :-)  Jag åkte till en Make up skola i Malmö för att checka läget och därefter bestämde jag mig för en Make up artist utbildning & tog en plats. Då kändes det som att jag äntligen skulle göra något vettigt i livet :-) Hela hösten/vintern jobbade jag röven av mig känns de som. Sen kom Julen, den värsta tiden på året, men detta året kändes inte alls som dom andra. Detta var mkt bättre.
Och Nyår hos Emelie, Himla nice tyckte jag! :-)
Under året: Nya vänner kom, Gamla vänner kom tillbaka, och jag sorterade bort vissa.

Detta året ska jag göra till de bästa, ingenting är så svårt egentligen :-)
En sak till..... Jag känner mig redo! ;-)

LITE Nyår




image206
Gott nytt år från Lego & Slell! :-)
RSS 2.0