Hollywoodfruar!

Såg nyss reprisen på tv3 play på svenska hollywoodfruar...Denna Gunilla Persson alltså.. Jag vet nog ingen annan som kryper så brutalt inpå huden på mig.. Bokstavligen kliar i blodet när jag ser och hör på henne! Katastrof kvinna.. Vad har denna kvinna gjort för att bli som hon är? Noll verklighetsuppfattning..
Dom andra tycker jag är underhållande att se på.. Men klarar inte av att se henne! Så det bästa hade varit om tv 3 tog bort henne och hennes dotter.. Iaf dottern.. Fan synd om henne.. Förstår egentligen inte varför Gunilla ens är med.. Hon är ju ingen hollywoodfru?!
 
Så ja det var skönt att spy av sig lite!

Bästa stärkande för naglar!

Jag vet inte om det är denna produkten som gjort att mina naglar hållt sig och blivit långa och fina nu... Till och med överlevt varudagar på jobb! DÅ är det bra! Eller om det är att jag äter så jäkla mycket mini morötter för tillfället! Hur som helst så brukade jag alltid knäcka mina naglar innan. Men inte längre! Så käka morötter och pensla på Essies Rock Solid stärkande bas lack! Det är mitt tips för dagen! Ps. Mitt hår har börjat växa som fan nu igen med. Säkert dom där morötterna! ;)
 

Rena kroppen!

Projekt rena kroppen ska jag ha nu kommande vecka.
Den ska innehålla: 4 dagars träning som vanligt! Detox dricka!
Inte ett spår av alkohol! Och inte en enda cigarett heller! Inget godis heller. slut!

Nya Marabou

Lät ju sådär men va ju tvungen att prova! Den va mkt godare än va jag trodde! 4 av 5 toasts!! :)

Sjukt rolig bild!!

Kanske bara är jag som tycker denna bilden kan säga 1000 olika saker! :P Dog av garv när jag hittade honom på väg till gymmet! Stackaren... :P
Inte lätt å va duva dessa dagar! Hur ska man göra så att man inte trillar av pinnen som i detta fallet?
- Jag pallar inte mer, PRATA INTE MED MIG!! :D
 
Nä nu får jag sätta lite sprätt, in i duschen sen köra till Janne.. och idag ville jag vara en bra flickvän så jag har nu i kväll stått å lagat mat åt honom till lunchen i morgon.. Det blev sådär men det duger i krig! :) Undra vad man får för det! ;) mihi! God natt sömn mina vännerssss!

Fuktmask!

Kände att det var dax för en fuktmask! Sitter med denna just nu. Finns många som är bra men jag tror att detta ändå är min favorit! En annan som jag är grymt sugen på att köpa är denna nedanför från bliss! På kursen fick jag lite på handen och där kände jag verkligen hur fukten och syret hoppade in i huden på ett märkligt sätt! :)
 

Jahapp, nu ska jag tagga till inför träningspass hos Emelie von lök på 24 seven! Ett tag tills det är, men tänte jag kan gå dit så länge och promenera lite innan hon sen kör slut på oss! :) Ha de gött! CIAO!

I <3 musicaaaa! :)

Alicia Keys 2a bästa låt, den bästa är fortf empire state of mind! ;) Så många kvällar jag suttit på mitt vardagsrumsgolv och lyssnat på den om och om igen (varvat med celine dion haha!)... :) Tillsist blev det impuls resa till världens finaste och coolaste stad! :)
 
Florida har gjort det igen! inget ovanligt... :P

Bästa brun utan sol!

Jag har alltid använt och rekommenderat clarins brun utan sol delicious self tanning cream. För den luktar inte skit som alla andra och det blir snygg färg å snabbt resultat. Bara det att den ligger på 400:- va!
I år har jag istället upptäckt vår egna brun utan sol.
Under 100:- och lätt lika bra som clarins! Om inte lite bättre för av denna känner man sig len å mjuk också och färgen blir perfekt! Och doftar gott! I hate brun utan sol doften som typ alla har! Så de va dagens tips! Nu ska jag äta onyttig mat med min älskade! Må väl! :)

En grym natt!

Hjärnan kan ju hitta på massa konstiga saker när man sover.. Minst sagt i natt! Haha! Jag umgicks med serina, dan å nate i gossip girl! Och dom var ju exakt på samma sätt i verkligheten som i serien.. Jo tjena! ;) undra vad en drömtydning hade sagt om detta!

Puffpuff!

Visa ord!

Respektera dig själv tillräckligt för att gå ifrån allt det där som inte är bra för dig, som inte får dig att växa eller som inte gör dig lycklig...


Good night darling..

Världens bästa produkt!

Här har ni räddningen när ni är eller varit förkylda å har snutit er så mkt att huden vid näsan är rent frasig och gör ont!
Går att ha på nagelbanden, torr hud, eksem, brännskador, irritationer, insekts stick. Ja allt med andra ord! Man kan forma brynen med den också! Och detta är den nya varianten 8 hour fragrance free!

Ligger nu och vilar som puffe sa att jag skulle.. Är snart frisk! Men jag undrar hur mkt snor som får det plats i näsan?!

Världens 25 konstigaste djur!


En springråtta!! hahaha! Nog nått av det fulaste jag sett!
Tydligen en av världens 25 konstigaste djur!
Kolla in denna sidan!!
http://www.varldenshaftigaste.se/topplistor/varldens-25-konstigaste-djur/

Svullo delux!

Kör en svull-dag idag bara att jag kan och för att jag är sjuk ännu! Dagar som denna kommer jag alltid att tänka på den gången när jessiboo, lina frick och jag hade genom tidernas största svullo dag för x antal år sen. Vi skulle åka upp till götelaborg å se Eminem och 50 cent... men konserten blev inställd.. Vi deppade med pizza, pommes, bea, chips, dippa, godis när vi fick reda på det.. ja där fanns verkligen ALLT man kan tänka sig.. Vi drog ju självklart till gbg ändå! Jag menar vem är dom till oss! :P Yeye men nu ska jag börja med att käka middag innan jag trycker i mig onyttigheterna! Må väl!
RSS 2.0