Ist för änglakort fastnade jag för dessa!


Så de fick helt enkelt följa med hem. Har nyss dragit kort på Janne. Och det känns som de träffar jäkligt bra! Även på mig! :) så nu är det inte bara ringen i kedjan som gäller. Utan nu kör vi all in! ;) 
Ska köpa änglakorten i malmö på lördag tänkte jag. See u! Nu ska puffe och jag ut på hyss här i järfälla! Haha! 
Im flyger jag hem igen. :( men rätt skönt ändå. I helgen kommer Lasken min! :) wohoo! 

Heeeej sötis!

Hon är ju inte farligt söt! :)) lilla Alice Sprallice! <3 hon kommer bli så bortskämd denna donnan! Just saying! :) 




Förberedelse för flygning!

Japp i morse kände jag mig flyg-redo i jannes pilot brillor! Bjuder på denna bara för att jag är riktigt ful på bilden haha! Ska packa min väska nu så jag är så klar som möjligt inför tidiga måndagen. En bättre måndags morgon helt enkelt! :D 


Min present!

Varit hos brorsan å lisa å lille Sprallice idag! Fick min födelsedagspresent. Dessa glasen! Superfina! :) Känns som jag vill inviga dom nu direkt, kanske inte så snyggt att hälla i sig en drink efter 50 minuter på crosstrainern. Haha! Nä de får vänta.. På lördag ska alex och jag nog ta ett litet glas dansjuice! Så kanske man kan inviga dom då! :)

Bästa söndagsmyset på länge!

Min partner in crime, Pernilla nu mera Menguy, kom till malmö i gårkväll så jag körde och hämtade henne och hundarna på centralen. Sen stack vi förbi max på en burgare. Man måste ju unna sig! Sedan hem för lite mousserande vin som för övrigt var väldigt gott, heter nånting med charles och säljs för ca 70 spänn på systemet! Bara ett tips! ;) Baileys med kaffe, lite vin och flera timmars snack och flams å trams! Somna 06:30. Precis som det ska va på ett söndagsmys! :) 



Idag käka vi hälsofrukost och sen åkte vi ner till stan. Gick runder och handlade lite. Sen bjöd lask mig på mando käk!  Mm mm mm! :) mkt trevlig kväll och dag! På onsdag ska vi ta några drinkar på lilla. Allt är i sin ordning! ;) detta året har jag lovat mig själv att bara ha roligt! Så så får de bli! 
Må väl, fridens! 

Kusinvitamin!

Började dagen med min dagliga dos av A B C D E vitamin som smakar typ fanta. Inbillar mig att det ska va bra för att må bra. Hoppas det! :) 
Helt okey dag på jobb idag, synd bara att man ska behöva lyssna på massa onödigt gnäll som går ut i tomma luften. Även om man inte vill lyssna så lyssnar man. Energin bara rinner av en. Men som tur är får jag tillbaka den rätt snabbt. 

Efter jobb körde jag till sandra min kusin som har köpt hus i Skurup med sin kille. Sjukt stort hus alltså!! Kommer bli jättefint när dom fått till sin stil genom hela hemmet. :) vi käkade tacos och bara catchade upp lite förlorad tid! Riktigt kul! :) 
Föresten dom har en katt som vi provade mata med popcorn. Som han käkade!! Aldrig varit med om en katt som älskar popcorn?! Är det inte lite konstigt? Haha! 

Senare körde jag hem igen och chilla lite i soffan och prata lite med min love! Dubbelavsnitt sex and the city och nu när det är slut blir de sängen. Är så sjukt trött! Och måste upp tidigt i morgon ändå för att hjälpa jannes moder innan jobb så god natt sömn mina vänner! 

Födelsedag!

Min födelsedag har faktiskt varit riktigt bra! Jag brukar inte tycka om att fylla år.
Vaknade upp hos Mia i morse. Jätte skönt att inte vakna och va ensam hemma! :)
Körde henne till jobb sen stack jag hem om snabbt sen vidare till Eda Göding som var i hammarlunda. Hon hjälpte mig att sy upp lite grejer sen drog vi till Nova Lund. Överlängesen jag var där. Till vår förvåning träffade vi på Emma Wigg där! Jättekul!! :D Min lilla sis! <3 Jag köpte nya skor och en tröja/jacka. Jag tänker ju såhär, december månad gjorde ju ändå att man blev helt körd på ekonomifronten så då kan man lika bra fortsätta spendera haha! Det kommer nya kulor! Sen åkte vi och handlade lite mat och sånt. Jag lämnade modern i hammarlunda igen sen körde jag hem och lagade räkmackor åt Mia, Cilla och mig... Äntligen lite pumahäng! drack lite mousserande och några turkish/hallon shots. Perfekt lulliga. Jätte roligt också att så många har tagit sig tid att gratta mig idag både samtal, sms, facebook. Alla sätt är bra sätt! :) Glad blir man! :) I morgon ska jag jobba! Känns ändå helt okey efter 2 dagars ledigt så nu ska jag somna till sex and the city. Shiet 26 år. Det verkar helt onödigt, men detta året ska fan bli riktigt bra! :)
 
Sov gott alla godingar!!
RSS 2.0