Blev kär direkt!

Kunde inte bara gå förbi dom här godingarna igår när jag kika in på bianco. Sveriges mest livsfarliga sko-affär! Men jag är ändå lite skeptisk på om jag ska behålla dom. Extrém lutning. Är livrädd när jag har dom på mig. Fast tänkte att man kanske blir mindre rädd när man haft dom på en stund. Har ju andra höga som inte är några problem. Men det är något med denna lutning. Den är rätt tvär. Men ändå perfekt. Den är ju så fin! :-)

H&M

Första gången i mitt liv har jag köpt jeans från H&M. Jag ska då säga det att för 198 kr så duger dom verkligen i krig. Jobb-brallor. Helt utmärkt! Varför har jag varit så anti det innan? lönt att lägga 1200 kr på ett par svarta diesel-jeans som sen ändå blir urtvättade efter bara några tvättar. Nä bli mer budget Ellen Kröking. Tänk på resan i sommar med Mate! :-) H&M är rätt bra ändå. Tur jag hade med mig Alex legolass idag, som kan sitt H&M innan och utantill. Kunde visa mig vad som var "påsättbart!" haha! :-)

Jag har fått en toast-maker!

Äntligen äger jag ett toast-järn. Slipper man ringa och väcka grannen en bakfull söndagsmorgon för att fråga om han har ett.
Fick den i födelsedagspressent av den bästa Stinan & Linan i världen! Den är röd och fin! :-) Här är den! Jag är hungrig på toast nu! JA!! nu kan vi ha picnic nr två hos mig snart?! :-)
Tack igen finaste Stinie & Linie! :-)

Nu har jag testat sumptuous!


Håller det den lovar :-) Fast den passar inte mig så bra eftersom jag redan har böjda fransar. Men den böjer verkligen. Och ger fin volym. Så om du har den sortens fransar som är lite mer raka så är denna mycket bra.

Någon som vet?

En bra destination med ett riktigt bra all inclusive hotell i Europa. Jag och mate har nu samlat på oss tre st resekataloger. Försöker fundera ut vart vi ska. Nånstanns måste det bli. Kan inte vara hemma ett helt år och bara jobba röven av mig. Då blir man ju knäpp! Så alla förslag är välkomna, jag vill bara hitta något riktigt bra!

Hatar denna sidan!

Behöver jag säga mer? Se själva...
GODNATT!

Estée Lauders senaste!

Sumptuous mascaran ska jag testa i morgon! Vicky säger den är svin bra så vi får väl se! Jag hoppas på det. Kanske jag slipper blanda för att bli nöjd! :-)

Paris Hiltons nya!


Fairy Dust. Kan icke riktigt lige den.
Påminner för mkt om alla andra.
Ser hon inte ut som en död fairy?

Segern!

Segern är min, JAG vann!!!
Men tror inte man mår bättre för det.


Fack dig, Rakt av!

Mamma & jag på MSN!

Ellen kröking säger:

jag drömde hel cp inatt...

Ellen kröking säger:

du och jag sprang för livet.. för kronprinsen höll på att rasa.... det var som twin towers.. hahaha

Frk Lundström 3G igen.....alla rätt! säger:

vet du vad du gjorde i mina drömmar här om natten, nej det är klart inte. du högg av mig foten!!! med en yxa?? jag satte på foten igen tog på gummistövlar och gick upp till vårdcentralen

Ellen kröking säger:

Hahahahaha!

Ellen kröking säger:

jag döööör!

Frk Lundström 3G igen.....alla rätt! säger:

det gick fint, hahahaha


Komplimanger!

Man borde börja lyssna mer på komplimanger. Det gör jag sällan. Tar allt som "jaaaja, kul." Men om man bara börjar lyssna och tar åt sig lite mer av det goda så mår man nog mycket bättre som människa. För om man inte kan ta åt sig sånna enkla komplimanger som "Ursäkta mig, himla snygga skor du har." eller en svårare komplimang som "Du har skit fina bröst" hur ska man då kunna ta till sig någonting?

Om man inte älskar sig själv, kan man inte älska någon annan.

För varje dag som går ändras mitt tänkande och min syn på saker och ting. Tror jag växer. Saker som jag aldrig trott jag någonsin skulle klara av har jag klarat av

Hela tiden vill jag klättra, hitta nya steg.

Detta var dagens fördjupning...Sov gott vänner!
Glöm inte att ta åt er av era komplimanger ni får! :-)

I-landsproblem!

Helt sjukt vad man blir bortskämd på mitt jobb. Och nu den senaste veckan har det mesta handlat om vad man ska välja från Dior. "åååh, jag kan inte bestämma mig." "vad ska du välja?" "Men vad fattas du? Jaa ingenting egnetligen..." Som om det vore värsta problemet i världen att välja Dior-produkter för 785 DK ~ 1100 SEK. Julafton varje månad! :-)
Kommer aldrig sluta i denna branch! Sov gott!

Härlig bild ändå...


Här har vi ju precis allt vad jag gillar! haha! GODIS, SMINK och SPRIT!
Den skriker på något sätt Mates goes crazy!

Nu ska jag sova, tidig morgon väntas. Tåget till dansk-land 08.02 för träning med Vicks! Duktiga vi. Har man gett sig fan på något så klarar man det. Hoppas inte jag får sån hemsk huvudvärk igen bara. Så fall tänker jag inte träna mer. Då är det ödet som säger att jag skall bli fet. Då får jag leva med det!

Kan inte va nykter!

Klockan är nu lite över 20 över 17 och jag ska hasa mig till att tvätta. Riktigt seg idag. Kunde inte ta det lugnt igår som jag hade plannerat. Hamnade på KB med Stina, Christina och Berg. Har ju sagt jag aldrig mer ska dit. Men ja, nu var det så pass impuls i det hela så det blev kul. Första ggn jag är ute i jeans, adidas tröjan och mina reebook skor. Fin blandning va? haha! Efter några timmar blev jag trött så jag gick hem. Så skumma folk det finns ute i natten i denna stan. En som ville köra mig gratis taxi. Tror till och med jag tog hans nummer så jag kunde ringa honom nästa gång jag ville ha gratis taxi. När jag kom hem fick jag besök av en gnu. Trevligt. Somnade utan att jag märkte det. Då va man nog trött. Nä har jag segat mig här allt för länge. Ska gå in i tvättstugan och se om där är bra tryck. Ha de fint folks! Ciao!

Fredag-afton med. .

DJ Kröking, Hahaha! Erkänn man blir lite glad av denna. Lite svängig men riktigt mesig!

Godnatt! Ses på Fields! ;-)

Första seriösa!

Wohoo! Mitt livs första tacopaj kom nyss ut ur ugnen.Tog sin lilla tid men den blev ganska god. Känner mig duktig. Som ni alla vet och som jag sagt förr, jag hatar att laga mat. Men denna gången var det nästan lite kul. Undra vad nästa projekt ska bli. Några förslag måske? :-)
Inget för svårt. För det har jag ingen motivation till.

P.s, Katt patrick, jag kan inte kommentera i din blogg. Då måste skaffa dig en annan! Annars är det kört! Blir det inget bröllop! hahaha! :-P

Vad är fel?

Vad är det som händer med mig? Gick upp tidigt så jag kunde komma tll gymmet kl 9. Gick igenom lite saker sen träna jag lite. Sen när jag väl skulle börja jobba så såg jag hel konstigt på högra ögat. Precis som något störde i synfältet. Det lixom rörde sig, och jag såg duppelt. Sen kom en djävulsk huvudvärk som vägrade släppa. Kunde knappt röra mig. Lite smått illamående med. Jag kunde lika gärna gå hem. Somnade när jag kom hem och vaknade för en stund sedan, fortfarande sjuk huvudvärk. Men ögat är normalt tror jag. Vad är det som är fel?? Blev nästan rädd. Aldrig haft sån huvudvärk. Inte ens på bakfyllan. Kan inte ens beskriva. De va kanske inte hälsosamt att träna ändå... :-/

För min egen skull!

I natt gör jag nog det svåraste på länge. En person som kom mig väldigt nära på kort tid. Kräsna jag som aldrig vill träffa någon eller ha med någon att göra på det sättet. Givetvis när en sån grej ändå händer, då händer det som aldrig får hända mig. Tyvärr. Förtränger det. Har bara hänt tre ggr i mitt vuxna liv och första ggn var det sjukt härligt. Men även det blev hemskt. Både för honom och för mig. Vi gick skilda vägar tillslut. Den andra blev aldrig min men det gör inget, nu är vi vänner och vi träffas ibland. Och nu den sista, det var droppen. Aldrig blivit så här illa behandlad. Kommer aldrig låta mig utsättas för något sådant igen. 

Trots att det var jag som råkade fastna så är det han som säger. "Jag pallar inte va vän med dig just nu, pallar inte snacka, ge mig tid" Borde väl för fan va jag som säger så eftersom det bara var jag som gick in i väggen enligt honom.

Så för min egen skull var mitt svar: "Duger jag inte som vän nu, så tänker jag inte duga sen heller." Varför ska jag stå och vänta på att bli din vän?! Har nu tagit bort allt som har med honom att göra. Och ni som kan hans namn. Bara glöm bort det. Jag vill inte ha med det att göra. Aldrig mer.


Känns skumt att jag ens skriver om nått sånt här i min blogg. Men det är ingen hemlighet att jag inte vill ha med dig att göra Philip. Aldrig mer.

Fira Kröking!






En mkt lyckad kväll, en av de bästa kvällarna på länge. Tack till Alex Lego, Löklish, Yoyo, Sofie och självklart Mate! :-) Vi hamnade på Slamp-huset. Fick en taxi till max efteråt för 4 kr som slutade på 20 kr. Av en svensk svart taxi. Har jag aldrig varit med om innan. Haha! Perfekt avslutning till mig "liiiite" lugnare liv! :-) Tack och hej!

Fitness dk!


Äntligen träning på gång. I går var jag ledig men ändå blev det träning med Vicks. Body jam. Skit kul. Så när ni ser mig om några månader så håll i hatten. Kommer vara grymt snygg. En märklig sak, har alltid sagt att danska grabbarna dom är ju inte direkt kända för att se bra ut. Men fiii fan, det kryllar av dom på gymmet! Ska bli kul det här! ;-)

Grattis till mig själv!


Grattis Ellen på din födelsedag, du är nu 21 år gammal. Hur känns det? Jo tack ganska bra. Nästa tripp till USA blir nog liiite mer drag med uteliv på kartan. Fick min favorit smoothie av Camilla på jobbet idag. Blev lycklig, tills den tog slut. Nu tog denna dagen oxå slut. Godnatt!

Tar mig i kragen och gör som stina säger, kommer hem till dom och får mat. Dom är ju min andra familj så det är ju nästan bättre än min egna. Snacka om att mina kids alltid ska få en suverän födelsedag. Kvittar om det är 20 dom fyller eller 21. Det är fan inte konstigt att jag HATAR att fylla år.

Denial


Är ni lika otåliga som mig så spola fram till 1:10
Men, orginal låten har alltid varit och kommer alltid att förbli en av mina favoriter.
Sugababes, kan om dom vill! :-)

YES MAN!

. . . såg jag på bio igår med Stina och Christina. Har snokat lite om betyg på den nu i efterhand och den har fått lågt betyg på många sidor. Men ärligt talat, jag tyckte att den var bra. Den fick mig att skratta! Filmer brukar inte vara så bra på det med mig. Så jag skulle vilja sätta 4,5 på den! Se den!

Christina
skrämde nästan livet ur två små barn och en mor i trappuppgången då hon trodde det var Stina och jag.

Vi skrattade :-)

På onsdag. . .

. . . är det min födelsedag, önskar att allt var som när man var liten. Man var lycklig när man fyllde år. Men tyvärr.
Jag ska iaf få den allra bästa födelsedags presenten av mig själv.
Ska skaffa gymkort på Fitness dk, och köpa mig en work out - outfit som duger mer än väl om det blir krig! Blir till att åka in på Lördag och bli medlem. Första månaden är gratis, för det är erbjudande. Sen kommer det kosta rätt mkt i månaden men det är värt det. För där är ingen bindningstid och dom har väldigt många olika pass plus att man kan simma där. Och det bästa av allt är ju att det ligger på min arbetsplats och att Louise och Vicks oxå tränar där.  Kan aldrig skjuta upp träningen då. Peppaaaa varandra! Oh yeeee! Nu är ditt gamla liv över Ellen Kröking!


"Känner ni er fitta nu?!"

Pizza.nu!

Hahaha, hade helt glömt bort att dagen efter nyårsafton låg jag och mate helt förstörda hemma hos mig. Pizza.nu perfekt! Direkt efter vi fått vår mat och satt oss ner ringde tidningen upp. Jag trodde Mate skoja med mig. Men tydligen inte! Nu sitter jag här och skrattar så jag gråter, helt ensam.

Fan, man ser inte den.
Så här står det!

Årets första pizzarace
Av Marika Anjou
Först publicerad: 1 januari 2009 21:47
Senast uppdaterad: 2 januari 2009 00:09

Hemkörd pizza är det ultimata valet för riktigt trötta på nyårsdagen. Telefoner, stenugnar och budbilar gick varma under nyårsdagen.

MALMÖ. - Vi har varit ute och firat nyår och kan inte röra oss idag. Så illa är det, säger Lina Larsson som skickade in en beställning via internet från Caroli city, inte långt från pizzerian Viking på Slussgatan.

"Vi är jättehungriga. Gör det gott och mycket!" stod det på extrameddelandet i beställningen, sänd vid kl 15 i går.

Vad är det som gör att man vill ha pizza på nyårsdagen?
- Bakfylla. Och så är det snabbt, enkelt och gott, konstaterar hon.

Ja vad säger man Mate, All publicitet är bra publicitet, även om det inte visar ens bästa sida! Hahaha! ;-)
Måste komma ihåg den sidan så jag lägger upp länken här!

Sagofigurer på danska!

Höll på att dö idag på jobb när vi stod och jämförde vad olika figurer heter på danska och svenska. Kändes skönt att skratta av sig lite.

Benjamin syrsa heter på danska Jesper Fårekylling!
Långben heter Fætter Fetmule!
Kalle Anka
heter Anders And!
Ior
heter Asel!
Nalle Phu
heter Peter Plys!
Tiger
heter Tigerdyret!
Nasse
heter Grisling!
Snurre sprätt heter Snorre snup!

Och tillsist nått som inte hör hit men jag tycker det är kul. . .
Mariehøne!!! Som betyder Nyckelpiga, haha!
Och värre när vi ska översätta vårt till danska.. nyckel flicka!
Ibland är det kul :-)

Svårt!

Det är så svårt att låta bli. Jag vill ju bara slänga mig i sängen och spela lite tv spel och se på tv med den där godis skålen. Har lovat mig själv att bli en bättre människa nu efter nyår och allt. Vissa hade ju sitt löfte som lyder "jag ska va nykter en vecka". Silken utmaning ;-) Låg och tänkte igår. Finns ändå endel som går ut nyktra. Varför kan man inte göra det? Det måste vara någonting som ligger i oss svenskar. Snackat med folk från olika platser i världen. Dom tycker visst att svenskarna är väldigt intressanta, men dom säger oxå, "but they are always drunk." Ligger nog nått i det. Jag är iaf stolt över mig själv att jag inte har ätit godis på tre dagar. Av alla mina löften så är godiset min största utmaning. Allt annat klarar jag utan problem (tror jag). Klart jag ska käka godis, kan inte bara sluta med det. Kommer jag aldrig göra. Inte en chans. Finns inte på kartan. Men jag ska minska på de ORDENTLIGT!

Något som oxå är svårt, är att inse att jag bara är värd nått i de yttre för dig. Man duger för säkert hundratusentals om inte miljoner, MEN bara som en spänn-på-allt-vad-det-går-sak. Det är aldrig någon som fastnar för en på riktigt. Varför då allt detta spel? Säg inte saker som inte är sant. Bete dig inte på ett sätt som leder en in i fel väg. 

Det är nog bara det yttre som räknas i denna värld. Alla som duger i utseendet, alla som man känner sig attraherade av är ett jäääkla bra tidsfördriv! Hur man nu kan tänka så.

Jag själv, börjar aldrig hänga med någon i ett flirtigt syfte om jag inte tycker personen är speciell. Och jag fortsätter defenetivt inte träffa personen om jag känner att det är något halvdant. Det är jag för kräsen för. Ska det va så ska det. Man märker ju direkt om det är fel. Låt de inte flyta på då!

Nyår 08!

Då har man invigt det nya året. Nyårsmiddag hemma hos Christina & Stina! Långbord 15 pers. Kändes som värsta julmiddagen fast med mycket godare mat! Blev potatisgratäng med en filé och sallad. och en sjukt god efterrätt. Riktigt gott alltihop! Tänk vad folk kan ordna. Hade aldrig kunnat göra det bättre. Riktigt trevlig kväll. Klockan 12 stod vi på möllan och såg på raketer och drack grogg. Kort tid därefter hamna man på etage. Går alltid vilse där. Men det var trevligt tills jag trodde jag hade tappat min bricka. Märkligt nog hade den hamnat i mates väska. Ingen kan minnas hur det gick till. Slutade på Max med en burgare i näven. Tryckte in i hela fejset. och mitt i allt dyker en snubbe upp som tvunget ska ha mitt nr. Hur charmig kan jag vatt där när jag sitter och bara precis laddar in mat i hela huvet. hahaha! Aja vi hade en riktigt bra afton! Hoppas ni med hade det. Ska lägga upp några bilder till er! :-)

Jag och Nats!

Söta va? :-P

Christina och Fritz!

Sallongsberusade!

Mate dök upp, då va det kört!

In i dimman mate!

HAPPY NEW YEAR!

RSS 2.0