Lets go to Fucking!

Har idag lärt mig när jag var hos Emelie von lök, ATT det finns en stad i Österrike som heter Fucking?! Seriöst.. Kan en "by" heta så, kan man ju kalla allt för allting eller allt för inget. Ska döpa mitt barn till Fucking-Ploppe!

Dax för sängen. Sov gott!

Helvetes låten!


Alltid de meningslösa låtarna som sätter sig i huvet.

Galen midsommarhelg!

Denna helgen var den bästa på länge men oxå en av de vildaste. Var i Halmstad med Laiiner hos hennes syster på midsommar afton. Lagade käk hemma hos Janne. Och krökade. Sen stack vi ut på ett ställe som heter mårtenssons tror jag! Hade riktigt kul. Inga hämningar här inte! Fick lite frispel ett tag. Han bråkade verkligen med fel!

Efter några timmars galet shake och trams var det dags att hooka en taxi. Gick itne så bra men tillslut fann vi honom.. Ploppe då! EEEY TJEJER!!!! , , , PLOPPEEEE! haha han fatta inte att de va han som var ploppe! ;-)
orkar inte lägga upp massa bilder här. Men dom finns nog på facebook med tiden! :-)

Vaknade på morgonen, av Emmas katt Zorro.. Han ville gosa så de fick han! Sov några timmar till.. Innan vi körde hem käkade vi på Max. Men min hamburgare var inte lika god som den brukar vara :-S Men visst dög det!

Kom till höör och träffade min älskade lök! Sen hem för att göra sig i ordning snabbt som bara den för att sen kröka än en gång! Yoyo kom och vi stack upp till mates prins Folke. Därefter Eket. Vad är det?
EN backe fullt av lammkött! ;-) Men vi hade kul.
Ser fram emot att se bilderna! haha! ;-)
Blev efterfest hos en nyfunnen granne!
Sjukaste helgen på länge måste jag säga. MEN grymt bra!
Jag vill ha det som du säger, galet & vildt! ;-)

Välkommen hem!


Ikväll kommer du hem till sverige min älskade lökvän! :-)
Vi ses med andra ord VÄLDIGT snart! Ska bli såå kul!

Ödet?

Tro inte att en förkylning ska hindra mig. Ödet kanske inte vill att jag ska åka iväg. Men det kommer jag göra! Sjukt sugen på mina cider. Köpte bland annat den nya X-ide rasberry blossom. Ska bli spännande. Får väl köra ett sex and the city maraton idag då. En hel dag innanför väggarna. Nästan lite ångest-laddat. Men i morgon kommer jag ut ju! :-) Och förmodligen mår jag ännu bättre i morgon. Laiiner jag ska fånga en bäver på vägen upp! :-)

Åk aldrig buss!

Nej fy fan, det är då du blir sjuk! Äckliga människor. Äckliga bussar!
Men ska jag ha råd med USA så måste jag stå ut med det här! Fitt bensinen är ju oxå nått riktigt jävla äckligt! SKJUT MIG säger jag bara!
Hoppas att jag mår bättre på fredag när vi ska iväg jag och Laiiner! :-) Men det tror jag. Brukar vara bra på att slänga av mig förkylningar snabbt!
Nu ska jag lägga mig raklång i min säng och se fotboll. Blir rädd för mig själv. sa jag fotboll? :-/

Till er som har ett beroende!

Detta var nog något av det godaste jag smakat! Lada min arbetskollega köpte det innan vi skulle träffa jobbet. Och jag säger då det, det var riktigt jävla fint! Låter hel knasigt plopp med tutti frutti. Men det är mitt nya beroende!
Har klämt 3 st denna vecka. Och det är bara tisdag :-/
Det här med Festis apelsin har släppt nu. Fick vänja mig av det eftersom jag började överkonsumera vilket ledde till att jag gick upp i vikt.
Men alla har vi våra laster i livet. Tänk om man kunde slippa äta godis.
Jag blir för fan knäpp om jag inte får på länge.

Seg!

Hatar sega dagar! Jag vill ha sol sol sol, sjukt mkt sol och hawaian tropic in smetat över hela mig! Men nej då, ist sover vi till 20 i 2. Drömde så sjukt skum dröm så jag ville inte riktigt vakna! Jag var med och spela in film. Jag spelade en hemma fru och jag var gravid. Adam skulle vårt barn heta, av ALLA namn.. :-/ Och min "man" (var en riktig heting), han skulle ha alla lyx saker till sin son. Säng av guld och en filt som man blev osynlig av, (jäkligt lyxigt haha) Ja de va skadat iaf. Undra vad denna dröm betydde.
Nä nu har jag inte tid att sitta här och hänga.
Systemet ropar på mig! Krök utan pök!

HA HA HA!

Verkligen OVÄNTAT Björn!

Bilder från fotboll i folketspark!

Gooodmorning swe!

Sitter nu här på kattsundsgathhhan, tänkte göra mig klar för lite shopping innan work. Nu när cashen äntligen kommit!! :-) Ska jobba kl 15.00 och i kväll så ska stina och jag ut och käka! Jag vill ha en cider som smakar hallon tror jag eller ngt sånt. Får se vad man kan hitta!
Helg nu igen, och jag ska jobba heeela. Men kommer ändå bli roligt! Borde fixa mina naglar lite, ser hemska ut när man pillat bort färgen lite här och där. Sjukligt intressant! haha! Aja hoppas ni mår bra iaf!

Tänkte bara visa Stinas spermie-korv. . .

Den är ganska så fin. . .

Sightseen i Malmö!

Jag skulle vilja veta vem det är som åker på sightseen in malmö? Jag stog och väntade på bussen och helt plötsligt kom det en fullproppad buss och en kille snacka i microfonen och hela bussen hängde i rutorna. Vad kollade dom på. Kyrkan hoppas jag. Fast jag kände mig sjukt ut tittad! Ligger nu hel död hemma hos S & C och väntar på min blivande roomie. Men han verkar ha fastnat någonstanns! ;-) 
Kände mig oerhört kreativ idag ute i Stinas butik. Men blev inte mkt av det jag byggde bara lite bland krukorna. Kände verkligen att jag ville skapa haha och när vi kom hem.. Då var det stinas tur. Hon gjorde en spermie av en falukorv hur de nu gick till. Inget mer att säga sååå, stay black!

Gårdagen!

Har ju inte berättat om den super trevliga tillvaron i stadsparken under fotbollen igår. Fast än jag inte gillar fotboll så hade jag kul efter några groggar. Och tack vare att Lina min barfis stod och heja på pojkarna och nästan slet av sig håret förtvivlat när det nääästan blev mål. Firade segern på debaser med en öl. Jag som inte ens dricker öl egentligen. Men ibland är även det gott. Ska lägga upp fler bilder från kvällen här när jag kommer hem. Vet bara inte när jag åker hem riktigt.
Är ju hos Stina nu några dagar :-)

Thanks för en riktigt nice kväll tjejer!

+ Alla 3 samlade
- finns inte

Svar till Sabina!

Dom är från Bianco, skorna jag har på mig.
Och dom va inte särskillt dyra. 450 Kr tror jag!
Finns i guldaktigt & silver oxå :-)

Ne-yo's FÖRSTA!

Grattis till Ne-yo! Här är den enda braiga låt som han gjort!

Hej allihopa!

Sitter nu här och fixar med lite bilder från Thailand. Har ju inte en enda bild i mitt thai-album! :-/ Har hur mkt som helst som jag ska ordna egnetligen. Men man får ju ta lite i taget. Så sjukt många bilder i min dator. Om allt kraschar så vet jag inte vad jag gör. Så lika bra att göra lite bilder! :-) Kul att ha ju.
Idag då? Hör och häpna, men JAG ska verkligen se på fotboll var det tänkt haha. Alla som känner mig vet att jag verkligen avskyr fotboll. Men vet någon som hade blivit mycket förvånad men nu är det som det är. Men men, nu ska jag städa lite och packa ihop lite stufs för att sedan dra till Parkernas stad.
M som i Malmö! :-) Utan mission!

One night in Malmö

Lite bilder från en oförglömlig kväll/morgon i Malmö! Började med Gudrun och mates goes Wine på storgatan. Vidare mot tåget för en förfest i Malmö. Ville skaffa oss en mugg så Lina köpte kaffe på tåget. Men lika snabbt som hon fick de så hälde hon ut det och folket kollade lagom konstigt på henne! haha!
Annars då, jo vi var på slagt hade sjukt kul. Var nästan sist ut från placet. Där finns alltså verkligen desperata människor kvar sådär 04.45 och dom hoppas fortfarande på att få sig ett ligg. Men det var ingen fin dag för ett ligg för oss iaf utan PLAYAN! för jävla bra. Där låg vi och stekte! Hej hopp grab my snopp! Nu ska jag sova. Har varit riktigt ordentlig här nu och fixat bilderna och allt. Ha det bra alla!

Frugans student!







En sjukt härlig dag på ett riktigt nice student-gille! Hos frugan min! Gott käk, trevligt sällskap och alkohol så det stod härliga till! :-) Kunde inte bli bättre!

Nöjd!

I morse vaknade jag av att någon banka på min ruta och försökte väcka mig. Och dom lyckades. En yrvaken Ellen sätter sig upp med täcket och en tofs mitt på huvet och öppnar fönstret helt. Dom som fixar och trixar här i husen ville byta min ruta som varit söndrig sisådär 4 år. Äntligen en hel ruta! :-) När dom blev klara och jag hade blivit människa tänkte jag att nu när rutan är hel kan väl allt bli rent oxå så jag ordnade det. Och nu sitter jag här och kollar ut genom HELA & RENA fönster. Jag är nöjd! :-)

NYA Dior Kiss!

Fan vad jag älskar dom nya förpackningarna! Mkt mer hygieniska!
Försöker hitta dom billigt på nätet. För sorry Kicks, 215 spänn känns lite väl för mig, särskillt när jag vill ha båda.
Vet någon nån bra sida där dessa godingar kan finnas???
Det är nr 771 "Berry Smoothie" & 001 "Lime glacé" (Perfekta att blanda).
image433
Bild: Privat!

Senaste hos Slellen!

Har haft mkt härliga dagar trots jag har jobbat. Stina och jag tömde de sista sladdarna av lite gott och blandat från sprit-skafferiet i torsdags. Bästa, rom & cola! :-) Sedan kom Stinas MISSION (Elvis pressley!) med vän.
Därefter begav vi oss till Lilla torg och stina bjöd på en päron cider. Tusen tack för de :-) Har börjat gilla päron mer nu än innan. "Ja de har ju egenligen inte hit och höra, bara en grej man kan göra".
Sen kom J & hans vän Phi Phi (som jag kallar honom). Han var lagom berusad haha! Men söt! haha!
Blev till att gå hem vid 1 tiden därför att, VI skulle ju jobba på fredagen.
Är duktiga människor!!

Fredagen blev riktigt slapp efter jobb. Scrubs hos Stina.
Helt slut var vi. Men det var skönt!
Lördagen blev Lite umgänge med grannen sen plocka upp Lina i höör för att sedan joina en liten fest i hörby med hennes prins. Hem halv 2 för att sova. Men gick inte så bra. Sms, efter sms tillslut var kl halv 4. OPS. Så kan de gå. Men har varit pigg hela dagen ändå.

Långt inlägg, HATAR långa inlägg.
Men måste bara berätta att för första ggn i mitt liv har jag blivit riktigt arg och höjt rösten åt en kund! Tur att det var du och jag Ena! haha!

Helgens + Mission mission!
Helgens - P-böter!

Vad kalla du mig?

Stina: Ehm, Ellen jag tror han lappar din bil!
Jag springer fram till han och försöker hindra det men icke!
Fitt jävel tänkte jag!

OCH DÅ TÄNKTE JAG SÅ KLART PÅ YOYO & HEARTBREAK HOTEL!
- Vad kalla DU mig?!?. . . Du kalla mig fittjävel!
- De gjorde jag inte alls de!
- Nähä, vad sa du då?
- Jag sa, , , ,där kan den va, , ,  den jäveln!

Världens sötaste Kise-bebis!

image430
Silken goding! :-) Där satt han hur länge som helst.
Ville mysa! Här är en större bild!

image431
RSS 2.0