Nachos-dieten!

Ja jag håller ju på att bli smal. Det går väldigt bra faktiskt, förutom att jag är beroende av nachos! Och det är ju mindre hälsosamt. Men jag hade seriöst kunnat leva på det! Säg till om ni vet att där finns nån nachos-diet! Då hakar jag på den DIRR! Nu är det mys! Hejhopp! :)

Att vara arbetsbefriad!

... är nog inte så hälsosamt i längden trots allt. Jag kan omöjligt resa mig ur sängen innan halv 12 nu mera. Tror jag ska ta tag i mitt liv innan jag blir rent förslappad. Men jag vill faktiskt jobba nu. Fast bara liiite. Det svåra med att ha så här mkt tid över är att man vet inte riktigt vad man ska göra. Man tar inte vara på tiden! Är till och med trött på att va ute i stan. Vissa dagar går jag inte ens utanför dörren. Haha! Men det är rätt skönt ändå konstigt nog!
Kan passa på att lägga upp gårdagens skrattanfall!


Vet inte men, kanske vi har för mkt fritid??? hahaha!

"Veckans Babe!"

"Oooooola??? Hur kan en människa bara försvinna sådär???"

Ola Rapace, Pooooow! Saknar ord. Dont worry oldies!
Man kan vara het även om man har några år på nacken! ;)

Update!

Eftersom jag numera lever efter nya regler, så är det bara fest en dag i veckan (känner att vi har ett världsproblem här!). Hälsosamt om inget annat? Efter att ha varit arbetsbefriad nu snart 2 månader håller jag på med de mest konstiga sakerna. Mindre hälsosamt. Det har gått så långt att jag bland annat läser om stjärntecken och går fullständigt in i det och frågar efter Oxe, Jungfru eller dom där Skorpionerna på Etage!? Vad finner man? Fucking Vågar! Jag köper även NES TV-spel. Så nu är jag rädd för att jag aldrig kommer börja jobba eftersom jag köpte Bubble Bobble! Kommer bli som skoltiden när vi alla var beroende av the sims 2! Då man seriöst av tvångstankar blev tvungen att köra hem från skolan för att spela.
Annars går det mesta bra, Emelie ger mig glosor så att jag ska klara livet på båten sen när tiden är inne! En god vän det! :)


Skål, snart helg igen! :)

Stenbock!

Stenbocken är ett jordnära stjärntecken med mycket stark disciplin. Stenbockar är ärliga och trygga i sig själva och fungerar som någon man kan stötta sig mot när man behöver stöd i livet. De är mycket självständiga och har ingenting emot att vara för sig själva. De behöver med andra ord inte andra människor för att bli lyckliga.

Stenbockar stressar inte fram beslut eller förändringar. De tänker noga igenom allt de gör och planerar noga. De är väldigt målmedvetna men följaktligen inte så spontana. Istället är de viljestarka och besitter mycket tålamod. Deras envishet kan försätta berg och de ger inte upp förrän de har lyckats med vad det nu är de företar sig.

Ibland kan stenbockar tyckas alltför seriösa och de har väldigt höga krav på sig själva. Kanske skulle en del av dem må bra av att släppa loss lite ibland? De håller gärna fast vid gamla traditioner och gör som de alltid har gjort vilket kan upplevas som lite tråkigt av människor runt omkring dem.

Stenbockar älskar pengar, kanske mer än något annat stjärntecken. God ekonomi är ett måste för dem och ibland värderar de detta högre än relationer med andra människor.


SJUKT! Att detta stämmer! Se själva. Tryck här! :)

Grannskapet!

Nu har äntligen Emelie oxå kommit för att leva i Malmö-stad! GRANNAR dessutom! :) Kan inte bli bättre nu i höst när vi ska mygla och vara arbetsbefriade mesta delen av tiden! Jag skulle vilja ha ALLA här i Carolihusen fast då hade man inte lämnat byggnaden så ofta. Men det hade varit skoj! :) Tur man inte jobbar på Caroli också då hade man verkligen aldrig kommit utanför väggarna! Fast om jag skulle jobbat på Caroli så hade jag nog velat vara på ICA malmborgs bara för att visa att jag INTE är retarderad! (några av dom lär ju tro det efter allt mitt rännande där) Men men, nog om det! Emelie och jag är goda grannar! Det var det jag ville meddela er!
Idag känns det som en TV-spel-dag! Sugen? :)

RSS 2.0