Jag tängker på dig verckligen!

Ha ha ha stört-skön rubrik & ett himla kul minne! :-)
Nu sitter jag & filosoferar igen. Jag undrar, är det viktigt att kunna stava?? Okey att man har stavfel, men lixom extréma fel. Klart att många inte kan hjälpa det. Men om jag tex skulle vara lite intresserad av någon och det visar sig att han inte var särskillt duktig på att stava, då irriterar jag mig som fan på det. Vet inte varför. Det borde ju egentligen kvitta, så länge man förstår. Ett av mina nyårslöften var att sluta se alla fel & Sluta leta fel. Men det går ju inte när dom bara trycks upp i huvet på mig. Kanske är en mognads-sak "att se genom felen". Men i så fall går jag åt helt fel håll, för det blir ju nästan bara värre och värre. Haha förmodligen går jag åt fel håll eftersom jag sa att jag var 18 för någon vecka sedan men där kom jag minsann på mig själv!
Men hur som helst, jag kan inte vara ensam om att hänga upp mig på minst sagt KONSTIGA saker? :-/

Britney förgiftad?!

Jag börjar bli livrädd nu. Någon som kan tyda drömmar? Varför drömmer jag att jag är sjukt tight med Britney Spears alla gånger jag kommer ihåg vad jag drömt? I natt var vi ute och festade sen åkte vi och krockade med någon idiot som körde på fel sida av vägen. Han dog men vi märkte knappt att vi krocka bara för vi nästan hann stanna :-/ Skadat, minst sagt!

Väldigt slapp dag har jag och Mimmi haft idag. Krängt som bara den! Jag vill nästan spy så mätt jag är ännu! hujeda  mig! Annars inget kul att berätta, har mitt sminkprov i skolan på torsdag. Och i morgon ska jag till citadellkliniken och ta bort mina skarvar på början av ärren. Lite läskigt, men så länge jag slipper sallads-skålarna så är jag nöjd hahaha!

Men kul...

Att min blogg inte fungerar nu efter min bror fixade firefox till mig ist. De enda som syns är ju bilderna... :-/ texten är så liiiiiiten att man ser den inte ens. Någon som vet varför?

Stannat upp!

Känns det verkligen som jag gjort. Får ta tag i min kära blogg nu igen!
Hade praktik igår med 3 st från skolan, på "Tjej mässan" i Malmö. Vi sminkade konstant från kl 11.00 - 15.30. Gissa om vi var trötta efter det men, Vi gjorde succé ;-) Anna blev linslusen. Lite kul måste jag säga!
image257

Hur kan saker bara försvinna?

Kan inte förstå var vissa saker tar vägen. Fast än man letar över allt och vänder upp och ner, ut och in på allt så hittar man inte det man letar efter! Jag börjar tro att saker kan få ben helt enkelt.

Snuffe fyller 20 idag! STORT GRATTIS!!! *<=o)
Får väl börja göra mig i ordning här så jag kan köra till min Snuff nån gång!

Nu kom det!

Det jag väntat på, Soligt väder!!! 
Idag är det Alla hjärtans dag! Hoppas alla har en bra dag! Och att ingen känner sig ledsen för att inte känna sig älskad! Alla är älskade av någon! Kanske inte vet om det bara! ;-) Alla singlar där ute, gör något kul idag!
Eller köp något till er själva som ni blir glada av!
Jag köpte massa smink till mig själv från Mist idag. 
Roligare blir det inte. Så ha de bra! :-)
image256

En blogg som får mig att skratta!

Känner mig jävligt nördig som har lagt in så många inlägg idag. Men alltså denna var bara så kul! "inte allt kanske" Men seriöst, ta er en titt :-) http://natriumhydroxid.blogg.se/ 

GOTT FOLK!

Hörre du, sitt inte här och glo, ut och rör på fläsket ist. Det ska iaf jag göra typ NU :-)
Sommaren 08 kommer ju smygande. Man vill ju ändå se någerlunda ut!
Vill man så kan man! Glöm aldrig det!

Hej hopp!

Ville ju ha.. :-/

Sol idag.. Hade varit en riktigt perfekt dag då! Men det ser trist ut. Så ist för att vara ute så blir det Wii för min del + kanske träffa Lina en sväng. Ska försöka att inte spela allt för länge. Sist blev det ju ca 7h. Känns aningen sjukligt! Aja så länge jag inte känner att jag måste stanna hemma från jobbet för att spela Wii så är de väl lugnt?! :-)
image255

Februari Natt?

Ja här sitter jag och skaver denna natt. Sjukt svårt för att sova! Kanske för att jag råkade vakna kl 14.30 idag. Känns som det är vår när jag tittar ut på vägen! Eller snarare en vår natt. Hoppas på en solig dag i morgon. Ska åka in till Skolan och sminka min kusse, Sandra. Men har tänkt på en sak. Det är fan nästan alltid soligt i Malmö. Längtar tills man kan sitta ute och sola precis utan att man fryser.

Himla mysig kväll på grappa har jag haft idag. Åkte in för att träffa Emma.L från min klass sen gymnasiet. Och på stationen i Höör (till min förvåning) hittade jag Frugan min! Så hon hängde med! :-)

Har även träffat Joanna idag igen! Lika trevligt som vanligt! Måste planera vår helg!
Hade nog varit skoj ändå att stanna i hem-staden ;-) 

Får väl slänga mig i sängen och läsa min STYLE tidning. Faktiskt en väldigt bra tidning.
Bara ett tips!
image254

Härlig låt på nått sätt!

Tack vare Andra Avenyn upptäckte jag och min Björnsyster en skön låt


Hel skön slapp kväll ikväll med Yoään! Gick hela höör runt för att hitta ett speciellt godis. Fanns inte nån stanns, så det blev Chips & dippa som vanligt ;-) + liiiite choklad.
Fan vi mådde sjukt illa tillslut!

Och Joanna, du får säga till när skivan med Hoffmaestro kommer, sjukt bra!

SEN HAR JAG EN LITEN FRÅGA. VEM ÄR PÅ FÖR UTGÅNG TILL HELGEN?!
Vi tänkte typ K-stad el nått, där är rätt kul faktiskt! :-)

Hörby by night ;-)

Min lördag i bilder
  

Sveriges hetaste?!


Kan det vara Magnus Betnér?!

Positiva Slellen

Japps, jag ska faktiskt bli riktigt positiv. Fast jag känner mig ganska positiv. Just nu känns det som att det enda som irriterar mig i livet är dessa "miljontals människor" (för att överdriva) som springer runt överallt då deras jobb går ut på att dela ut metro, city osv. Har inte fattat varför dom ens finns, vill man ha en tidning så tar man väl för fan en tidning ?! Det har nästan gått så långt att jag vill slå ner dom varje gång jag ser dom! Ha ha! Nej skoja bara, men eftersom jag ska bli positiv nu så ska jag ta emot varje jävla tidning jag får ist. Kvittar ju om man redan har samma tidning. Dom vill ändå att man ska ha minst 3 st med sig.

Grattis till min legobit & Helena!

Lördag 2/2
Himla trevlig kväll måste jag säga! Jägers var oxå himla skoj! Bara en enda liten sak som fick mitt humör att vända. Men de kommer aldrig ske igen! Så de e ju bra! :-)
Vachegoo, lite bilder!





image234

Riktiga VILD KATTER! ;-) haha!
image235

RSS 2.0