Bättre och bättre!

Hej hej hallå allihopa! Mår ni bra eller? Jag är fan nästan helt frisk! Helt otroligt! Känner mig som en ny människa! WÅOOOW! Stina och Christina kom förbi innan, lite sällskap, de va verkligen vad jag behövde. Höll nästan på att klättra på väggar! Mkt flams och trams!  "Kan jag låna en tallrik?, men om jag får ringa din mamma då och fråga?" haha! Stackars Bulan att bli utsatt för Stinas tramserier.. ;-) Nu är jag riktigt mätt efter Stinas och min måltid. Ska hänga upp en tavla! Känner att de kommer för mkt vettig information här nu, bäst jag slutar. Jobba i morgon, äntligen! :-) Jaaa, jag älskar mitt jobb!

Kväll på Stora Kvarngatan!

Och det har inte hänt så mycket. Installerade The sims 2 spelade en kvart. Sen var det inte kul längre. Sen ringde Philip och samtidigt ringer han på porten och jag blev livrädd. Trodde det var nån annan. Han kom in i sjukstugan en stund, hur han nu våga de. och nu är jag själv igen. haha! Man blir fan knäpp. Blir väl till att ligga hemma i morgon oxå. Sen jävlar. Måste jobba.
Får bli nån film nu. Vill se nån jag inte har sett.
Vet någon nån bra?!

God natt!

Vägra bli en bra och ha sak!

Varför är det alltid så? Så fort man ens trivs med någon vilket är vääääldigt sällan. Då ska man va den där bra och ha saken. Har lovat mig själv att aldrig bli det igen. Efter att ha varit de för många ggr i mitt liv. Varför det vet jag inte. Men nu är det slut på allt. Finns hur många som helst som är 17 ggr bättre än er som har behandlat mig hur som helst. *optimist* Har inget mer att ge, säga eller ta. Ha det bra!

Nu är det jag som kör racet och jag vinner det hela!

Årets sjuka!

Den är fan inte nådig alltså. Fy fan silken träningsvärk jag har för att jag har hostat för mycket. (snacka om otränad) haha! Det enda man gör är att hosta, snora och nysa. Ögonen bara rinner och huvudet känns stort som en iglo! Pallar inte mer. Hemma från jobb idag och i morgon. Sen måste jag fan bli frisk. Har inte råd att ligga här. Blir tvungen att sälja mig själv då! Okey nu ska jag inte överdriva. Åååååh jag har så tråkigt.. Hatar att va sjuk!

Känns oerhört konstigt!

Ligger i sängen och glor på Miami ink i väntan på Andra avenyn och ett samtal. Känns dööö skumt att se de nu efter man har varit där. Särskillt när dom filmar utanför. Har nästan glömt att jag var i Usa för bara några veckor sen. Känns som ett halvår sen :-/ Men så är det alltid när man kommer hem från nån semester. 2 dar hemma känns som en evighet.


Detta är den gamla lokalen. Dom hade nämligen precis flyttat när vi var där.

Resultatet av röstningen!


Så då va man brunett igen :-)
Här har ni Yoyo och mig från gårdagen.
Berättar mer om kvällen vid ett senare tillfälle för just nu så e jag fullständigt väck! Till och med sjuk. Ja, fack daj helt enkelt! haha! Hörs!

Grattis Mate på 20 årsdagen!

Idag är det din dag hela dagen. Tror att idag kommer bli den bästa dagen på hela året. Hoppas du blev glad för din present! :-)

Godnatt mates!

Nu ligger vi här, två mate´s i min säng. Sova time. En 20 års dag att fira i morgon. Och inte vilken som helst. Mates!!! Ska bli såå kul.. Mingel och köpenhamn står på schemat! Fler galenskaper med andra ord.

Ps, jag är såld. Ja, de kändes bra! För en gångs skull. Men nu då?
Kanske lika bra att släppa de. Skjut mig.

Helt förstörd...

Vaknade helt förstörd i morse, hatar när man drömmer mardrömmar! Den här gången hade min barndomskompis/syster emma wigg och hennes familj kraschat med ett flyg och alla hade dött. Och det ringde en vildt främmande människa och berättade för mig. Var helt förstörd. Det värsta är ändå att nu när jag vaknade så viste jag inte om jag skulle gråta eller om det inte var sant. Men nu vet jag. Jävla tur de!

De här jävla vagnracet väcker mig fortfarande varje morgon. Vet inte vad jag ska göra. Men de kan inte fortsätta så. Jag menar det är jju tyst på nätterna. Så nån måste ju ligga bakom det hela!

Kicki kommer ner den 12e dec! ÄNTLIGEN! :-) Ska bli sååå kul!

Annars är allt som vanligt här...Tempo, tempo, tempo i mitt liv. Hinner inte med själv. Och nu börjar jag bli förkyld jag med, extra jobbigt. Ditt fel! ;-)
Krya på mig och alla andra. Ha det gött!

Beslutsångest!

Black or white?!?! jag vet inte. Nått sker på fre iaf!
Men ingen ponny lugg, det vet jag! Ha ha!
Hjälp mig. Antingen blir det ett race till med det ljusa sen mörkt.
Eller mörk direkt. Fast det ska vara mörkare än på bilden.

Pix lör 15/11






Hej hej hallå!

Längesen, har ju inte haft internet, men nu har jag ordnat det oxå. Inviger min dator nu hos mate! Yoyo är oxå här. Blir till att nanna i södra rörum i natt. I morgon ska det köpas säng. Jag är trött på att ligga som en liten luffare på min madrass nu. Bara skjuter på det hela tiden. Är man inte bakfull så är det något annat! Fest hos mina gamla roomies igår, folk reagera på att jag inte laggt upp några bilder från festerna på ett tag. Men jag ska ta tag i det!

Allt har verkligen varit intensivt sen jag kom hem från USA. Flyttade dagen efter till min lägenhet. Har ingenting där. Men där har hunnits med endel skumma saker trots allt. Någon rev mitt badrum, undra vem som låg bakom det ;-) hahahahahaha MATE din räka! Du är iaf inte i krökings trosor! ;-)

Ha det göttsligt!


Här har ni ÅRETS bästa bild! :-)

Jag grät när jag kom in i mitt badrum och såg mate så här!
Vilken av de 7 små dvärjarna?! hahaha!
Årets näst bästa bild nedan

Hahaha! Vilken av dom ska jag förstora?

Direkt fran St Pete's beach!

Har farit runt i hela florida kanns det som. Missat dom viktigaste soltimmarna haha! Men tar igen det i morgon och overmorgon om vi har tur. Har ar riktigt nice. Nog de basta i hela flrotida skulle jag tippa pa! :) Sa ska ni hit sa ak till detta placet och skippa miami. Sjukt bra shopping dar. Var i ett stort kopcenter. Blev endel! Ni far se det sen. :)  Vi har varit pa var krokodiljakt nu oxa. Frackt va det. Och vi overlevde! :) Nu ar det kvaller och de e fortfarande hot. Men det ar ju nice!
Ha de gottsligt alla! Ses snart!

P.s jag tror inte jag hinner gifta mig. Men fick ett skamligt forslag fran en snubbe i en parfymeria! haha!

RSS 2.0