3 reklamen!

Är det jag som är trög eller kan någon förklara för mig varför man ska koppla sin hemtelefon till mobilen??? Stäng av och släng hemtelefonen ist den är världens mest onödiga pryl just nu känner jag! För fan, den mest korkade idén jag någonsin hört talas om.

Danska pitten!

I natt tog vi förväl av tisdagsklubben! Det gick bra! Vi hittade några danska pitts! En av dom fick följa med oss hem. Det gick bra! Han dög i krig. Det var bra! Vaknade, mate frågar...: Vem är det? Vad heter han? Jag svarar: Mate, vi har en dansk pitt i soffan! Lever han? Japp. Det var bra! Fixade en taxi till honom. Vem beställde jag taxi till egentligen? Ehm. Undskyld, hvad er ditt namn???? hahahahahah! Dog lite, men det gick bra!

Så är jag fortf full, typiskt!


Vad ska det bli av mig?

SLAPPE ELLER SLIT!

1 MÅNADS LEDIGHET. INLINES. ÅKA IVÄG ELLER STANNA. ORDNING OCH REDA. OCH CASHEN KOMMER INTE PÅ FREDAG. MÅNDAG IT IS.NY GRANNE. TISDAG. DUSCHA UTAN NACKSPÄRR. TA TAG I SIG SJÄLV. JAG VILL. JAG KAN. JAG SKA.  DU DUGER I KRIG. SKA VI VA IGÅR. TJOLAHOPP!

ONE NIGHT IN KEY WEST!

OVANLIGT

GUD STRAFFAR MIG. KRÖK. IBLAND INTE KRÖK. KANSKE 3 EN ANNAN DAG. LEV VILDT. MIAMI.  4,5 CIDER EN SÖNDAGS-AFTON. BÄTTRE ÄN EN 7,0 IAF. JAG ÄR INTE SÅN. NACKSPÄRR I DUSCHEN. JAG TYCKER DU SKA LÄRA KÄNNA MIG. EN SOM ÄR RÄTT. MÅNGA FEL. HOPPLA. PENGAR OCH KNARK. KÖP EN NY. TA HEM ALLT SAMT LITE TILL. ÅNGRA ER FÖR RESTEN AV LIVET. FUCK DE. SUG KUK ERA AS! HOPPAS DET SMAKAR.

BYEBYE!

Helgens bästa!

främling: "du har fina tänder, måste vara tandläkare..."
jag missuppfattar..... : "amen du då?!"
främlng: " ja jag har haft tandställning...."
jag: ja och de har jävlar i de inte hjälpt!"
emelie, dog av skratt lite där....

inne i dimman trodde jag han klanka ner på mig...skadad som jag är... :S

Jag skulle vilja se honom med kläder!

Så sjukt nära idag! Men jag är en riktig mes!

Bara det jag ville säga!

Kisebebisarna på Cypern!

Jag gick ut från hotellrummet, och hörde dessa små liven skrika!
OM jag ville ta med alla hem... 6 st kisebebisar! Love them! :)




hallo alla!

Hej hopp sverige! Inne och svalkar oss lite från den extréma värmen! Det är sjukt nice! En grogg hit en grogg dit! :) Vi njuter som aldrig förr. Bra fest och scooter i blicken! Fy fan vad det är klöddigt att köra i vänster trafik! Men svårare att gå.

I natt höll jag på att skrämma livet ur mig och mate. Vi låg och sov så skönt. Mitt i allt händer något konstigt i min hjärna. Jag flyger upp ur sängen och skriker som om det står någon med yxa framför mig. Alltså riktigt döds-skrik. Mate flyger upp ur sängen och skriker likadant. Shit asså, våra stämband höll på att gå av. Men i själva verket var det bara jag som hade en mardröm. Jag såg massa insekter i taket ovanför mig och dom trillade ner. Har aldrig skrikit så högt någonsin! hahaha! Hjärtat slog i hundranittio! I säkert två timmar senare!! Fortfarande rädd nästan! GALET!

konsekvensen för nattens yra.... ONT i halsen! Så det är inte swineflu! lovar! :)

Nu ska vi ut och lägga oss i poolen! Och i morgon ska vi ut på en båt-tur... Till spökstaden mm. :)

Ha det gött!
RSS 2.0