Sånt flyt!

Kan man lätt säga att jag har... Men en dag måste det hela vända! iiih, om man inte redan haft sjukt mkt otur. "/
I morse när jag körde in till skolan så glömde jag att det var 30 förbi skolan, men höll ändå bara 40 typ... Helt plötsligt ser jag en mörkblå sak på trottoaren... GAH! Hallå Schnyten! Men antar att dom mätte någon annans hastighet så dom hann inte mig. FLYT eller? Jag höll på att kissa i byxan iaf.
Och de känns som man bara glidit igenom skolan och ändå fått hyfsade betyg, endel förtjänar man kanske inte ens... Nä fy fan sånt flyt jag har! :) Till och med börjar det kännas som man har lite flyt med boysen oxå!


Assåååå ååh de e snart mina vänner!!!! Snart åker vi ifrån trollsjön min köra lök, i en häftig car! :) Och aldrig mer sallius/berga igen! Sååå fruktansvärt skönt! 
Men har ändå lite ångest, mest för att jag inte helt har bestämmt vad jag ska göra...
Men det löser sig säger timbak.... Man får ta det lugnt ibland.... ;)

Ka-kaa... nu måste jag ta hand om min kattjävel! Han är mega skitig, måste duscha! :) Han ser så himla rolig ut efteråt.... Men han gillar de... :)

Bästa kommentar sen helgen: "Varenda kille som tittar på dig får dig!!!".
Haha, va?! Alla utom du då? tänkte jag... Lite humor faktiskt, kan jag tycka!

Uppdatering av bibeln nu då! ;)

Äntligen eller?
Länge sen jag skrev nått ointressant här nu. Har haft fullt upp. Kicki klick var här förra helgen & det var mega skoj! :) Var i Malmö & festa till det.
Ingen praktik idag, ganska skönt men fan det är bara 2 gånger kvar :( De har nästan blivit som mitt hem! Känner ju inte ens att där luktar jätte mkt parfym längre. Haha! Har sjukt kul där, när rätt personer jobbar :)

Kan det inte bara bli riktigt varmt nu så man kan få sola och bada? Den rätta Juicy-överdelen kom faktiskt nu i veckan! ÄNTLIGEN! Den e så fiiin! :) Så de känns som de kommer bli extra roligt att ligga på stranden nu när man kan ha på sig vad man vill! Ist för att bara ha ett visst urval!
image50image51
Mmh, min Juicy!


Nä nu ska jag köra och handla inför kvällens intag! *<:o)

3 Maj!

Vad är det för en dag, e det en vanlig dag? NÄ de e ingen vanlig dag för de e PARIS födelsedag! HURRA HURRA HURRA! *<=o) 20 år! Känns inte så... Det var väl inte så längesen som vi söp halvt ihjäl oss på ditt rum ett helt lov? Känns inte så iaf, men de e endå 4-5 år sen! Eller då när du alltid "somna" i krilles fåtölj på festerna! haha!Jaha, Snart 30 då! ; )
image56
Jessiboo! <3



Idag har jag OTURSDAG om ni ville veta! Slått mig konstant hela dagen känns det som!
Och min nya Juicy Couture bikini överdel kom idag, men givetvis är det fel IGEN! Nu fick jag underdelen i M ist för överdelen i M. Jag tror det är praktikanter som packar sakerna. Vad fasen ska jag med 2 st underdelar till? Jävla klantar! Blev iaf jätte arg!. Jag tycker att så pass dyra saker ska bli rätt direkt! Vist att man kan göra misstag, men inte om och om igen på samma vara! Nu gillar jag inte nelly längre! haha!

Har iaf haft sjukt  kul på praktiken idag, Nina var där! Sjukt längesen jag träffa henne! & jag kom på att det är bara 5 gånger kvar. Riktigt tråkigt kan jag tycka "/ Fast lite skönt ändå att vara ledig varje tors och fre fram till slutet : ) Usch nej, hur ska jag klara vara utan kicksarna? "/

Nä nu ska jag vara lite vettig tänkte jag innan jag ska till min Jessiboo boo boo! : )

Maj!

Redan maj!!! Fasen vad tiden går! Ännu ett steg närmre de roliga! =)
Tror att mina fest nerver är på väg ut!  Annars är väl allt som innan tror jag. De som går utför är inget jag kommer sakna! Det man inte vill misslyckas med, misslyckas man inte med! Det man inte vill göra sig av med, gör man inte sig av med!


Hur visar man för en människa att man uppskattar den? Asså riktigt riktigt riktigt mycket!
Ingen annan hade gjort som du gjorde igår och alla andra ggr.. Du är verkligen min bästaste bästa vän Rasmus! Trodde aldrig de skulle kunna bli så hä bra mellan oss! Nu förstår jag att jag visst kan ha fel ibland ; )


*<=o) GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ZÄÄÄNDER!  (o=>*
RSS 2.0