Sista helgen!!!!!!

Fredag igen och jag är helt vilsen i dagarna eftersom jag haft semester sen 6e januari! Men det är iaf min sista helg i stan innan jag ska tillbaka till cindefuckingrella... går att jämföras ungefär med att skjuta sig i huvet! Jag har kommit in i det här nu... Ha mycket tid över och jobba lite då och då när jag känner för det! På mitt Kicks! <3 Sen har jag gått och blivit med lamm! haha! :) Konstigt! Men han är sjukt fin!

Jag har haft mycket skoj här hemma under semesterns gång! Födelsedag. London. Shopping. Spontanfestande. Utgångar. Handboll i fanzone. Mer födelsedagar. Hemmafest hos Mate, hos Mig. Mer shopping. Hittat de perfekta stövletterna. Vinterpromenader. Och mer lär det bli.

Denna helgen känns som den kommer bli full rulle! Idag blir det dock lugnt, men i morgon blir det jobb 4 timmar. Sen hämtar Pernilla upp mig så drar vi till IKEA och ILVA och shoppar oss lite för ovanlighetens skull! haha! Inte klokt vad vi trissar varandra till att spendera. Hur ska vi komma till LA och VEGAS då?!?!?!?! haha! Löser sig! :)

Efter shoppingen blir det mat a la skepsbron eller a la Pernillas! Sen resten av kvällen spenderas a la Twisted Torso. Dagen efter blir det Söndagsbrunch på Casino cosmopol, ska tydligen vara mkt bra där! Jag tvivlar inte en sekund på det, var sjukt bra käk där sist jag var där. Sen får man väl försöka tagga sig själv lite inför kvällens restaurang-Fest! :)



Kommentarer
Pernilla

Inte mycket blev som planerat hahaha men en bra helg ändå! =)

2011-01-31 @ 13:59:15
URL: http://pernillakiosk.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0